cure, gdje ima za kupiti hello kitty pegla za kosu?
curi za godisnjicu je! ;)
Printable View
cure, gdje ima za kupiti hello kitty pegla za kosu?
curi za godisnjicu je! ;)
ima li jos negdje za kupiti ninja kornjace figurice?
postoji li igdje za kupiti jastuk kao luftić? Mislim na jastuk na napuhavanje od materijala od kojeg je napravljen luftić ?
Hvala svima na savjetu za dječje peraje :)!!
gdje kupiti bokal za vodu
- 1 litra
- stakleni
- s poklopcem
- koji ekonomicno trosi prostor u frizideru, idealno oblika tetrapaka
- proziran i bez ikakvih cvjetica i slicnih ispada
- svi uvjeti potrebni
Kika.
super, hvala ana
gdje ima za kupiti dodatke za dječji bicikl kao što su zvonce, košarica i slično? i je li vidio netko igračku za kadu u koju se ulijeva voda, okreću se lopatice ili tako nešto?
i jedno i drugo u kauflanda. a igračku sam još vidjela i u konzuma.
Trebala bi kupiti onu nepromočivu plahtu za na krevet, jer netko zna gdje ih ima u ZG, da ne tražim redom po svim dućanima? I koja je cijena otprilike? Bila sam kupila u Mulleru prije godinu dana, ali to je neka mala plahtica cca 30x50 cm, trebala bi onako za cijeli krevet od male, obzirom da smo nedavno skinuli pelene, pa da ju noću više ne gnjavim s pelenama.
bila je u Lidlu prošli tjedan, oni često imaju i duže ako se nije prodalo, pogotovo Lidl u Novom Zagrebu, probaj pogledati
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14419.htm
Plahti ti ima sigurno u Kiki, nisu baš jeftine, ali su perive i na 90.
Jedino što bih ti NE preporučila korištenje toga, moji klinci su se po noći budili u vodi (doslovno) i plakali, dok nismo detektirali problem i maknuli te nepromočive plahte. To ti je guma. Radije si kupi u dm-u one jednokratne nepromočive, pa složi više njih.
Cure, znate li možda gdje ima za kupiti "nešto" što se stavi (zalijepi,valjda)
na bradavice da ne strše/izgledaju naježeno (pa da se ne mora nositi grudnjak)?
Gdje kupiti povoljno, a da je kvalitetan bademantil vel. 12 ili 14 - za dečka ?
Prije par godina tih ogrtača je znalo biti u trgovini Frotirko (u predvorju Superkonzuma u Vukovarskoj). Sad nisam gledala pa ne znam, ali to je njihov standardni program. Nije badava ali nađe se i ok cijena, imaju ručnike, ogrtače, pidžame i slično. Kvaliteta je primjerena. Njihove stvari traju. Ako nisi blizu, nazovi pa pitaj: http://www.tvrtke.com/frotirko-d-o-o...,MF-67428.aspx
Dalje, isto prije par godina nabavila sam mtč-ove ogrtače u jednoj od onih Lantea trgovina (mislim u Zapruđu). Ti su bili tanki, ali isto ok i dosta povoljni. Jedan (vel. 8) moj mlađi sin još uvijek koristi iako ima 10 godina.
Gdje ima za kupiti čamac ili brodić na napuhavanje s kojim se može u vodu? (Ja kad sam bila mala imali smo kanu)
Mi smo ih kupili u Lidlu (cijena je bila nekih 8 € cca, ali racunaj prije 5 godina) - gornja strana je bila pamuk/kao lagani frotir, a donja nepromociva, i E. je na njima sasvim ugodno spavala. Apsolutno su nepromocive, ali gornja strana "dise", pa se nije znojila, niti smo imali probleme poput ovih o kojima pise @n@.
E da, takve plahte su imale i navlacenje na gumu, pa su bile dodatno prakticne jer se nisu micale s madraca.
Ako nadjes bas takve - eto, moje preporuke sto se tice kvalitete, ugodnosti i lakoce odrzavanja. :)
Je l netko vidio majice za djevojčice (dugi ili kratki rukav, svejedno) s ponijima? Broj 10-12.
PS. Radi li uopće TL?
@n@, hvala :-) !
TL ne radi :(
Majice na ponije jucer u HM
super, hvala na odgovoru. i još, HM u Areni ili imaju svi? cijene?
Jel zna netko gdje mogu kupiti voki toki za klince?
već se pisalo o tome
rade ove poslovnice magme i TL
http://www.magma.hr/Pages/hr-HR/tl+trgovin/PID-{6baac281-98bf-47fe-9407-6956b8b3dc9b}/Default.aspx
gdje kupiti kolica za kupovinu - http://www.nera.hr/galerije-fotograf...kupovinu02.jpg a da je cijena manja od 100 kn ? znaaaam da sam ih negdje vidjela za 60ak kuna al nemam pojma gdje i kada
hvala ti puno, pogledat ću i tamo
drzi li x-nation u HR i djecju odjecu?
piše da taj z kids trenutno ima sniženje od 20 do 60%
U Puli ima, Iv. :mrgreen:
Zna li netko gdje kupiti Tommy Hilfiger zenske sandale?!
JAKO hitno
gdje u zg ima kupiti onih pončo dječjih ručnika za plažu? Vidjela sam ih u intersparu, ali su ružni.