cure mene toliko strah tih pretraga a jos ni trudna nisam ..:roll:....imam 33god. ...sama ni ne znam bil radila pretrage ili ne....joooooj hoce li ikad taj strah nestat ??!!!
Printable View
cure mene toliko strah tih pretraga a jos ni trudna nisam ..:roll:....imam 33god. ...sama ni ne znam bil radila pretrage ili ne....joooooj hoce li ikad taj strah nestat ??!!!
Linalena sretno ti sutra.....evo vibrica za dobar početak i još bolji kraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
Crvenkapo moja ni ja ne znam kako ću to preživjeti jednoga dana....mislim da ću svaki put pitati dr. jel ja stvarno moram .... ja najrađe nebi ništa, osim onog osnovnog!!
eto... nisam izdržala, zvala sam gore, ljekovi stigli do broja 236...ah... čekanje...
Hvala vam cure, prijateljica u pon mora bit u bolnici, našla sam jedan smještaj al ako vidite taj natpis nasuprot bolnice da se iznajmljuju sobe obavezno mi javite!
Evo ja došla, sve je OK idemo na odmrzavanje, sljedeća kontrola ponedjeljak.
A sada razočaranje: na listu za lijekove mogu tek kada potrošimo sve zamrznute /doktor kaže da je tako odredilo ministarstvo) a po postupku odmrzavaju 3, s obzirom da mi imamo 9 to je za 3 mjeseca, pa onda još 3 mjeseca čekanja(pitala sestru koliko se čekaju) lijekova, koji je to onda mjesec, srpanj???? A onda im krenu godišnji???? Malo sam na rubu plača, ali opet ona sestra kod biologice je rekla da je dobra uspješnost u postupku sa odmrzavanjem. Jedino se nadam da ćemo nakon što potrošimo zamrznute do stimulacije bar vrtiti prirodne, al to nisam pitala doktora. Dakle, dok se ima zamrznutih ništa drugo ne dolazi u obzir
Bozz čestitke na malom Davidu, svima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vellike tete bete i prekrasne male smotuljke!!!!:heart:
Bas je glupo kaj te ne mogu sad vec staviti na listu za lijekove da odmah nakon smrznutih mozes u stimulirani:-x
Nikad se ne zna mozda uspijes i sa smrznutim (drzim fige), ali to je cisti gubitak vremena (pogotovo kad si vec u nekim godinama kad je svaki mjesec bitan). Ne znam zasto je problem da te skinu s liste ako u medjuvremenu uspijes sa smrzlicima:roll:
Prosle godine su radili cijelo ljeto osim 8. mjesec pa te ne bi trebao kaciti godisnji.
Tako sam i ja dospjela na listu tek nakon što smo potrošili smrznute, sva sreća pa sam ih imala samo 3. :|
Kinki bilo bi dobro da nazoveš ti ili prijateljica ili da netko tko ide gore prije pon pita sestre na odjelu MPO-a jer sam naišla na post gdje su to preporučivale forumašice, jer sestre imaju brojeve telefona gdje se može snači smještaj. Sretno tvojoj prijateljici.
Obavijest pacijenticama.
Za vađenje krvi za pretrage na HIV i hepatitis ABC u Petrovoj 3, od sada se treba naručivati. Može se osobno il netko od članova obitelji ili treća osoba uz uputnicu, ime i prezime, matični broj osiguranika iz zdravstvene iskaznice, adresa, broj telefona ili mobitel, br. faxa ili e-mail na koji će se izdati Potvrda o naručivanju. Može se fax-om na br. 01/4600-338 ili mailom na narucivanje@hztm.hr. Ja sam zvala danas i imaju slobodne termine od 14.02.2011. Pozdrav.
Tanjam hvala na obavijesti, ali meni uputnica nece vrijediti iza 14.2.
Dogovorila sa MM-om da idemo tamo u pon pa se napravit glupi, ako nas nece primiti odmah neka nam prihvate uputnice za narucivanje bez obzira na datum.
Naručeni smo 14.2. na konzultacije kod dr T.:-D. Pošto nemam pojma koja je to dr zanimaju me vaša iskustva s njom. Može i na pp. Thanks
Konzultacije na Valentinovo! :mrgreen:
Dr. T. je meni super. :klap: (I dr. B., ali za njega nisi pitala. :mrgreen:)
Cure jedno pitanje. Da li će vrijednost TSH 3,61 predstavljati problem????
Meni se zamjerila kad mi je radila AIH. Pitala me jel boli (ono čišćenje). Reko ja da. A ona meni kao Aaaaaaaaaaaa, pa čekaj malo, nisi ti još punkciju probala. Mislim si ja pa koji kuki mi delaš onda AIH ak misliš da nebu uspjelo i da bum morala ić dalje. :S
A 6 mjeseci kasnije, na drugom AIH je bila baš ok i draga, mazila me po nozi i tak
Ovisi kakav tko ima dan, ali to nebi trebalo utjecati na raspoloženje i način ophođenja jer sve to je i ovako traumatično i teško bez njihovih dodatnih komentara. To je ipak malo osjetljiviji posao i zanimanje nego npr. sjedit u uredu i radit s papirima. Moje skromno mišljenje.
Meni je TSH zadnji put bio 2.52,pa kaj nije normalan do 4.64?
A,joj...baš me zanima kakvi mi budu sad nalazi.
Kiara,kad moraš ti zvati za lijekove?
Rasprava o TSH se povela i na Potpomognutoj u Sloveniji pa cu zato i ovdje predloziti isto sto i tamo: pogledajte malo sto se o tome vec pisalo i po potrebi nastavite na jednoj od vec postojecih tema o TSH. A ovdje bih ipak nadodala da nije to bas tako jednoznacno da za trudnocu TSH mora biti nizi od 2.
meni je TSH prvi put bio 0,979 (Vinogradska) pa je dr. B. reko da je malo prenizak, drugi put 1,86 (VV) je bilo OK
Iberc kad dobiješ lijekove ideš u postupak odmah kad dobiš M...
podigneš lijekove,dogovori protokol i nema čekanja...ž
ahhh gdje su vremena kad smo lijekove čekale 3 tjedna...a nije to ni bilo tako davno..
pod kojim si brojem...??
Hvala cure, nisam pitala za dr B zato jer sam naručena kod dr T. Htjela sam isprva k njemu, ali je sestra rekla da je jako zauzet i morala bi dugo čekati, a čeka se još i za lijekove pa bi mi to bilo predugo. Vjerujem da je bitan dobar liječnik, ali konačan razultat ovisi i o meni i mm. Tako da smo sreću odlučili potražiti negdje drugdje. Kad dođemo na red za IVF bude već skoro 5 godina borebe. Oba AIH-a su mi bila odgađana, prvi put zbog nedostatka sredstva od strane bolnice, drugi put sam ja imala cistu. I na laparo sam čekala preko 6 mjeseci. Preko ljeta kad sam bila slobodna nitko me nije htio operirat, a kad sam počela na jesen radit onda nisam odma mogla.
Hvala Kiara 79 na br tel SD i ostalim informacijama! Nadam se da će nam SD biti dobitan i da ćemo uskoro zajedno šetat kolica i naše pse :zaljubljen:
Špelkica,želim da ti SD bude dobitan....kao i svima nama!
Kiara,ja sam ti broj 5,od 1.1. su valjda krenuli opet od broja 1.,sam kaj ne znam do kad su još stari brojevi.
I ja imam prekrasnog psa,nije neka čistokrvna pasmina,mješanka je labradora i vučjaka,ali je jako velika maza i jako mirna,stvorena je za djecu....susjedova se sa njom stalno igraju.
Kako čitam svi ovdje imamo bar po jednog psa, mi pak tri, predivni su, tako te razvesele i utješe...
Ma psi su zakon. Evo moje tri curke, slikano na Badnjak nakon što smo okitili bor:
http://img522.imageshack.us/i/dsc07448.jpg/
ValaMala, super su ti psi, kak su samo strpljivi, moja mrzi oblekice, nema šanse da ima kaj na glavi. Moramo otvoriti neku temu : kako psi utječu na uspjeh MPO :lol:
Haha, slažem se. Ma super su mi curke, sve su baš ono prave cure, nježne, mazne, vesele i dobre..
Evo ja pak idem na prvi postupak ud kada imamo peseka, i nadam se da će nam pomoći
Usput, eto sutra ujutro ja gore, pol8