Možda se to samo odnosi na prirodnjake. A lijekove (femara, klomifen) ionako kupujemo sami čije cijene i nisu baš jeftine pa se nadam da nam se onda bar takvi postupci neće uskratiti.
Printable View
Možda se to samo odnosi na prirodnjake. A lijekove (femara, klomifen) ionako kupujemo sami čije cijene i nisu baš jeftine pa se nadam da nam se onda bar takvi postupci neće uskratiti.
hej cure..
malo sam van događanja, mirujem već dobrih 5 mjeseci nakon propalog stimuliranog,a sad me zanima kakva je situacija na Vg? koliko se čeka na postupak?
andream, ti si, vidim, aktivna i dalje!! bravo, takvi i uspijevaju!
Cure, moram javiti jednu jako tužnu vijest. Našoj Kinki je beba umrla i danas je na prijevremenom porodu :cry::cry::cry: Ne znam točno, ali bila je negdje u 5.mjesecu trudnoće.
Drži nam se, Kinki!
Ajoooj :-o ... strašna vijest! Jako mi je žao:cry:!
Kinki, draga ... drži se ... zbilja nemam riječi utjehe:cry::cry::cry:
:-(:cry:
kinki....
Jao kinki jako mi je žao :-(
Ma nema riječi kojima bi se to opisalo, drži se...
kinki, da, teško je utjehu iskazati riječima, mislimo na tebe.
Kinki... iskrena sućut.
kinki, za ovakvu tugu nikad nema riječi :cry:
uz tebe smo u mislima :love2:
kinki, užasno mi je žao :cry: Drži se i vrijeme će donijeti utjehu:love2:
Draga Kinki, primi našu iskrenu sućut u ovim preteškim trenucima.
Draga Kinki, nemam riječi kojima bih te probala utješiti. Moja iskrena sućut. Drži se...
:cry::cry::cry:
iskrena sućut kinki
Kinki strasno mi je zao:cry::cry:Znam da ne postoje rijeci utjehe,ali evo barem da ti ovako kazem da sam svim srcem uz tebe u tvom bolu:love2:
kinki,moja iskrena sućut zbog svega..:-(
Kinki, draga, moja iskrena sućut. primi jedan veliki zagrljaj:love2::cry:
Kinki, iskrena sućut :love2:
Kinki draga, prestrašno, jako, jako mi je žao :cry::cry::cry:.....
Neka ti Bog dadne snage da sve ovo izdržiš!!!
http://3.bp.blogspot.com/_44jBLWc9Kw...600/kerze4.jpg
užasno mi je žao, draga Kinki. Neka vam oboma Bog dragi dodijeli snagu da prođete kroz ovaj valjda najteži period vaših života:love2:
Draga Kinki, strašno mi je što ti se to dogodilo, i jako mi je žao što sve to morate prolaziti! Očito je Bog još jednom odlučio testirati vas! Pretužno! Plačemo s tobom! :cry::cry::cry::cry::cry:
Kinki... nemam riječi. Šaljem ti zagrljaj. Jako mi je žao.
:cry:
Jao Kinki...i ja plačem. Žao mi je žao mi je žao mi je
Kinki,ne mogu vjerovat..:cry::cry::cry:
Užasno,užasno mi je žao..nakon svega što si prošla,ne mogu vjerovat..:cry:
Iskrena sućut.:-(
Kinki...uh:-(
Draga Kinki, ne mogu ni opisati kolko mi je žao :(
Strašno...
S tobom smo draga... :(
Kinki, riječi su u ovim trenucima prazne i nedovoljne. Ipak ako netko može imalo pokušati zamisliti koliko ti je teško, to smo onda mi koje znamo koliko je muke i nade i truda i razočaranja potrebno proći da se uopće dočeka to predivno srčeko, a ako ono prestane kucati... ma joj, brljavim bez veze, plače mi duša zbog tebe, tm i bebice... neka Bog bude s vama i podari vam sreću u budućnosti koja će vas nagraditi za sve ove tuge... uz tebe sam
Prestrašno. Znam da nema riječi utjehe, ali Kinki šaljem ti jedan veliki zagrljaj.:love2:
draga moja Kinki, nemam riječi koju bih ti uputila, znam da ona sada ne postoji, a joj draga kako mi je žao, plakala sam kada sam pročitala.
Uz tebe sam draga, drži se.
Ajme Kinki...žao mi je, nemam riječi...pretužno...držite se.
Kinki draga, užasno mi je žao, sve me steglo u srcu kad sam pročitala tužnu vijest. :cry::cry:
Držite se i ti i tm, želim vam što više snage da preživite ove izuzetno teške trenutke. :love2:
Ovo je prestrašno za čuti :-( ....Kinki, draga, neka tebi i tm nebo pošalje puno snage da ovo prebolite...
Kinki, bez riječi sam...strašno mi je žao. Iskrena sućut :-(
kinki beskrajno mi je žao..primi moju iskrenu sućut...:cry:
kinki, iskrena sućut :cry:
Kinki...iskrena sućut:cry:
Kinki, draga, strašno mi je žao što si morala ovaj horor proći...
Moja iskrena sućut!:cry:
Kinki, draga, tako mi je žao. Držite se ti i tm.
:cry: