čestitam luna. uvijek poskočim od sreće akd vidim tako lijepe bete!
mury~
Printable View
čestitam luna. uvijek poskočim od sreće akd vidim tako lijepe bete!
mury~
Curke samo napomena o ClearBlue testovima. Za razliku od testova u rozim nijansama, ovi plavi, a to je na našim prostorima čini mi se samo Clearblue, nakon nekog vremena kad se malo posuše dosta često pokazuju lažno pozitivan rezultat. Naravno, ne bi trebalo ni jedan test čitati poslije za to predviđenog vremena, no rozi neće pokazati drugu crticu, a plavi dosta često hoće. Postoji znanstveno objašnjenje o tome, treba malo prosurfati, nešto o oksidiranju, ne sjećam se više. Evo, mali info za vas.
Naravno, čestitam svim našim dragim novim trudnicama, a tužnice grlim najjače na svijetu. Idemo dalje...
Također pozdravljam jednu našu forumašicu koja danas 9dnt ima betu 30. Vadit će u srijedu i držimo svi fige da lijepo poraste!
Pusa svima, krasan vikend vam želim. Ja u krevetu s nekom groznom prehladom. Hvala bogu temperatura me zaobilazi, a ona mi je najveći strah
Evo baš gledam i ima hrpetina stranica po netu protiv tih plavih testova. Ukucajte "Blue dye tests and false positives". Neću oftopičariti, pa evo samo jedna stranica gdje cure stavljaju slike svojih lažno pozitivnih testova, neki se pojave već nakon par minuta navodno:
http://www.amandabears.com/blue-dye-...sts-false.html
luna81, čestitam!
Kadauna, kad vidim tvoje pozdrave prema ministru, uvijek dobijem poriv da pozdravim sve medicinsko osoblje, kao i novinare, koji svesrdno prate ovaj forum. Lijepo je znati da smo tako rado čitani. Vjerujem da se ove dane vesele našim trudnoćama, skupa s nama.
da je bar moj lažno-negativan:-)
a ništa što god da u pon. bude idemo dalje pa će jednom i nama da svane:-)
Luna, čestitam
Luna81, čestitam :-D :bouncing: :-D i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
dea84 samo ti lijepo izvadi betu u ponedjeljak, nadam se da je test lažno negativan!
Luna,čestitam...super,konačno niz pozitivnih beta!!
Jao pa predivno je otvoriti forum nakon pozitivnih beta svi poskakuju...pa tako i ja želm o srca čestitati Hakya, Kitty i Luni....cure neka do kraja bude sve školski...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Linalena žao mi je šaljem veliki zagrljaj da sljedeći bude dobitni!!!!!
Svim čekalicama bete šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete nastave biti pozitivne.....
Meni je danas 9dt i nekako me lovi strah da neće biti ništa ovaj put...iako se osjećam super možda baš zato mslim da ništa od svegada ću jednostavno dobiti mengui to je to....sve simptome pripisujem glupim utrićima i estrofemu....jedino što sada imam i promjene raspoloženja jučer sam plakala kao kišna godina d danas se smijem do suza tako da me i to prepalo da se zbog toge sve ne izgubi...ma više ne znam ni sama što je dobro a što ne to me izluđuje....svi me ubjeđuju oko mene da ležim a ja poučena vama vidim da to nije potrebno tako da me i šetnja u kojoj sam bila navela da mislim loše...ufff neću vas zamarati trbalo mi je da se egdje ispušem....eto koliko sam luda danas da sam čak pomislila što ako nisu ništa mi vatili nego samo rekli da se odledio i da je vraćen...kako ja to mogu znati...??? Bože luda sam skroz...
šaljem svima puse ogromne da dočekate svoje bebice što prije......
Ajme koliko lijepih vijesti!!!!Čestitam,cure!
Velika pusa mojoj Luni81!!!!!!!!!!!!
Luna cestitam :-D :-D :-D
Luna81, čestitam :-D
Chiara, biti će sve u najboljem redu, vidjeti ćeš! 9dnt i nemaš simptome menge, meni je to dovoljno :P
Hakya, kitty, bravo! Čestitam!
malena19, krasno duplanje!
mury i chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure svima velike čestite na trudnoći.
Luna81 čestitam:-D:-D:-
Chiara ležati ne moraš, okupiraj se nečim i misli pozitivno.
Luna, čestitam, jeeeeeee :-D
A meni danas 7dnt i od jučer svi simptomi ugasli, strah me da nije zatišje pred buru, ali ipak sam danas mirnija nekako, i kao da mi se nada vratila :-)
mury,bravo ! :-) bit će sve super,ma mora bit :-)
čestitam svim curama na velikim beturinama
iskreno se nadam da ču se i ja uskoro pridružit
luna sve čestitke, super beta,¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za lijepo duplanje:-)
mury, chiara, ma vi ste slijedeće trudnice:-) , zato¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨do neba!
dea ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za tvoju betu u ponedjeljak, nadam se da je to jedan od onih kako kitty kaže lažnih tetova!
sretno svima, u kojoj got fazi postupka se nalazili¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Drage moje, od srca vam hvala na čestitkam. kitty i ja čekamo duplanje u ponedjeljak. Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama kojie nešto iščekujete.
Velika pusa mojoj inni28.
ja sam samo naletila brzinski poslati svima pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali posebno mojoj dragoj Snekici ! Sneki to mora biti to, uostalom cure su pročitale slikovnice treba ih nekome proslijediti.:love2: :yes: Go Sneki go!!!
Luna81 cestitam od:heart: i za duplanje u ponedjeljak tebi i Kitty:-D:-D:-D
I ja cekam duplanje u ponedjeljak
Luna81, čestitam!
Snekice, samo strpljivo! To će biti dobitni!
LISTOPAD 2011.
miga24, secICSI, Petrova (nakon 2IVF, Petrova)
ježić , 1.IVF, Petrova (nakon 4AIH, Petrova)
Malena19, VV
Simicv, Pronatal
Hakya, 2.ICSI CITO (nakon 1 ICSI Firule)
Kitty, 1.IVF VV (nakon 2 AIH)
Nety, 2.IVF, Petrova
Amly, 7. IVF
Luna81 , VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
24.10 kika222 SD
Palcicazg SD 25.10 Maca papucarica CITO
Dea84
Legal alien
Sany7 SD 27.10 Chiara
28.10 Slatkica
Mury
Morska vila Vili 4.11 butterfly101 Ri 7.11 kockica1 Prag
nera29 Ri
peugeot206 CITO
mario Prag
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
dorina199, ivka13, frodo, Destiny child,
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
izida, Sezen, bubili
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~
Bab, Snekica, , ruža82 , NerdyD, ema1
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Strašna, phiphy, olea77
ON-GO~~~~~~~~~~~~
10. mjesec: tantolina, kokos, jo1974, Alcantra, MaliMimi, bonim, ema1, aslan
11.mjesec: Snekica, crvenkapica77, inana, lucija83, venddy, eva133, Tigrica84, hrki, Bluebella, mimi81, M@tt, tikica78, CorinaII, inada , artisan, Richy
12.mjesec: Vedre, tikki, lberc,
1.mjesec: Orhideja
Ajde cure za sutrašnje bete, trebamo malo lijepih rezultata sa SvDuha i Vinogradske
linalena hvala za listu!
kika222 i Palcicazg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne bete sutra!
Hakya, Luna81 za pravilno duplanje!
linalena,bravo za listu :-D
ima puno čekalica bete ,svima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete
saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cekalice bete:-D
linalena hvala za listu,mislim da nije jednostavno svih pohvatat....bravo....vidim da je 10.mj bio plodan,nadam se da ćemo popis nadovezat da puuuo novih uspjeha
Sretno svima i neka bete rastu do neba........
kika222 i palcicazg
nek vam sutra moj rođendan donese srecu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
Kika 222 i Palcice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas!!!
Uljepšajte nam ovaj dan !!!
Crvenkapice, sretaaaaaaaaan ti rooooočkaaaaaaaaas !!!:tele:
Jutro svima, curke :)
Crvenkapice sretan rođendan, da ti se ostvari najdublja želja, sve najbolje i dižem čašu :hik:
Palcicezg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice sretan rođendan! :-*
Svim današnjim, sutrašnjim, ovotjednim čekalicama bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike i duplirajuće bete!
Čekalicama prvih uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: !
Svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dočekaju svoje mrvice!
jutro i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama koje danas vade betu,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji čekaju betu i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za što god čekale da dočekate!!!!
hvala svima na podrški ali ß=0
ništa već smo za vikend odradili plakanje nakon negativnog test a sad idemo dalje...