ema 1, lijepo je znati da nisam jedina nestrpljiva :mrgreen: :raspa:
Printable View
ema 1, lijepo je znati da nisam jedina nestrpljiva :mrgreen: :raspa:
Na zadnjem postupku je bio pozitivan na 10dnt ali tad sam tek prvi put radila,sad se planiram suzdržati od testova bar do 10dnt.Simptoma nema osim PMS ,s obzirom da su mi ciklusi kratki 24 dana a još nisam dobila postoji mala nada
I ja imam bolove još od 2dpt. To je valjda od punkcije
mene počela "prati" lagana depra, ono, kao dobro sam, mogu sve raditi, ne osjećam ništa osim preosjetljivosti grudi...ma bzvz, to je normalno...al bome idem piškiti na Badnjak i šlus, ne mogu izdržati...
Ja ću ponoviti test u subotu. Tad bi se moralo već nešto pokazati, to će biti 9.dnt.
ja po praznicima pocinem sa ispitivanja zost o kod mene ovih dve trudnoce nisu uspesni i skupljam dokumenti za treto ivf
Kitty
Jel se sta događa ? Kod mene ništa ponekad boli kao da ću dobit i to je to.
Koji test ćeš Radit? Ja sam radila one jeftine s interneta a ne čine mi se bas naj naj
Joj i mene počela depra prati. a 29. daleko........
A jesmo svi nestrpljivi, valjda ćemo nekako izdržati ove Dane.Stela jel radiš prije test ili čekaš betu
ja sam i živčana, mene pere samo da bih se svađala, a sad me i boli kao da ću dobiti, a tek mi je 4 dnt, odn 22.dc.
Ma ne znam. Toliko sam minusa već popiškila da nemam snage za još jedan. Ali znam da neću izdržati do bete, vjerujem da će pasti neki test oko 26., 27. Ako izdržim do tad:-):-):-)
Znaci ima nas dosta koji sada cekamo i cekamo...ja nemam nikakvih simbola...danas mi je 4dnt(mozda i 5dnt ako se racuna sam dan transfera-ponedjeljak) i ima jooos punooo do bete...od pon do danas sam odmarala...ali vise nisam mogla i danas sam napravila 2 kolacica za bozic..bar sam malo maknula misli od svega i zabavljala se sa keksima :-)
bebushkica danas nam je ipak 4 dnt. ja sam još od jučer u pogonu, presvukla posteljinu, skuhala ručak, danas opeglala, ono ništa extra, ali ne mogu mirovati, a dobro se osjećam. jučer navečer sam bila sa sv. misi nakon milijun godina i baš mi je bilo dobro. danas s djecom na igranju kod prijatelja i tako...sutra imam goste, pripremam klopu, muž će napraviti princess krafne (to je nešto što je silom prilika naučio kad sam morala mirovati u prvoj trudnoći, one instant doduše, ali ipak), ujutro šoping za Božić, bor...
keksiće ću u pon i uto i mislila sam mađaricu, ali bome s kupovnim korama i bobanovu tortu...
ma, sve ću po osjećaju, ako Bog da, danas je nidacija i sutra...možda se mrvica "gnijezdi" ovog trenutka...
od simptoma pripisujem progesteronu kojim se šopam ove skoro bolne grudi,a jedino ne znam što da kažem, imam osjećaj da se moram odmah pomokriti, a ono nije baš nešto extra, a nije upala mjehura. kao da mi se kapacitet mjehura smanjio.
Bok cure,
vec duze vrijeme citam svasta po forumu i sada sam se odlucila i ja ukljuciti, obzirom sam dvije godine u postupcima!
Trenutno sam u cetvrtom ICSI-u u punoj stimulaciji, prva tri pokusaja u Petrovoj kod raznih doktora, ovaj put privatno kod dr.R u Viliju, tranfer jedne blastice bio jucer, nadamo se Bozicnoj sreci
velikaželja dobro došla, nadam se da je ovo dobitan postupak! što je problem kod vas?
Velikazelja
dobro došla na forum. Nadam se da ćeš ovdje naći dosta informacija i dobiti puno podrške. Sretno!
Hoćeš li o svojim postupcima, protokolima i rezultatima napisati na ovoj temi:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...62#post2707662
cekalice kako ste? Ima kakvih simptoma? Twinolina, ema,bubechica mi smo danas 6dpt?! Kitty jesi li radila test?
jooooj stella draga ima simptoma, ali ja si sve mislim da sam postala nešto kao hipohondar, ali ne umišljam bolest, već trudnoću. naime jučer ujutro mučnina, da nas opet, evo i sad mi ej mučno, ali mogu jesti nemilosrdne količine. živčana ko pas, umorna ko pas, slinim ko bernardinac...to su sve simptomi koje sam imala u trudnoći ali sam ih imala tek oko 6.-7.-og tjedna. najvjerojatnije je to progesterona kojeg uzimam.
a tii?
Cure moje, ja sam vam na 100 muka... Jučer i danas sramežljivi plusić, toliko blijed da se vidi samo pod određenim kutem, preblijed za 10.dnt. Bojim se da je to biokemijska...
Kity oce te beta iznenaditi:-) ajde izdrzi navijam za super betu:-)
Twinolina, znači pretvaraš se u psa :lol:
Kitty, držim ti fige za betu, biti će to jedan debeli plus za koji dan:ghug::ghug:
Kod mene apsolutno ništa. Čak ni grudi nisu toliko bolne, malo da, pa malo ne.
Jedino ta bol u jajnicima i donjem dijelu trbuha još od prvog dana. Isto, malo je jača, pa su malo grčevi, pa opet popusti.
Evo da se i ja javim mislim da imam + vidi se onako dosta. Kitty ponovi sutra test o meni je dan prije bio jako blijed. Od simptoma ništa osim pmsa i napuhanosti i zatezanje i bol u trbuhu
kitty a kolike ti je osjetljivosti bio test?
kitty,
koji si test radila? U zadnje vrijeme "kinezi" strasno stekaju, daju slabe sjene i na bete 0 i na troznamenkaste.
Od srca ti zelim ovo drugo!
Ema 1 weeeeheeeee!
Hvala vam cure. Ali mislim da bi se 10.dnt već trebao pokazati pošteni plus, ipak. Ne bum više testove radila, čekam srijedu i betu pa što bude.
Sretno nam svima uz puno božićnih čuda :-)
Ne piše na testu kolika je osjetljivost. Neki "baby check", tako se zove, 2 trakice su u jednom pakiranju.
Nisam htjela nikoji s plavim crtama, jer sam jednom negdje pročitala da oni često znaju biti lažno pozitivni, a ovaj su jedini crveni imali u ljekarni.
I da, ema 1 :-D :-D.
(pišem s moba pa pola postova preskočim)
tak je i meni preskočilo postove...
ema1 suuuuuuuuuuuuuuper!
kitty ajmo mi čekat betu...bit će to ok....
Ema1 :) super Kitty vjerujem u tvoju betu
Cure ja još ništa ne vjerujem, i to još iz prirodnog ivf a od samo jedne stanice, za koju nisam ni sanjala da ćemo ju ulovit a kamoli Ostat trudni
Kitty i ostale cure držim fige da bude velika Beta i da svi Doživite ovaj osjećaj bar jednom u životu
ema ma zašto ne vjeruješ pa ja se nadam istom scenariju - i kod mene je bila samo jedna js, doduše u full stimulaciji, ali to je sve što ti treba - jedna, ali prava!
mene je noćas probudila bol u (.)(.)! mislim da ću spavati od sad u grudnjaku. i, naravno, piškim ko blesava. toplo se nadam....
Twinolina
I ja sam u prvoj trudnoći stalno piskila i jako su me bolile cice a sad ništa,
Betu bi trebala na Badnjak Radit ali neznam gdje da ju idem ponovit u petak mislim da nijedan labos ne radi a pon je već kasno
ema1 ja imam dvoje djece iz prirodnjaka ;-)
kitty aj vadi betu danas, cemu cekati, stignes prije blagdana i onu duplajucu
Ginger, mislila sam si da odem danas vaditi ali ovdje kod mene nema privatnog laba a za bolnicu moram danas po uputnicu. A plus toga sam danas sama s malim doma pa mi ga bilo bezveze vući u labos (i žicati da mi izvade bez uputnice, jel).
Pa mozes platiti i u bolnickom labu
Ja sam jednom tako i bilo je jeftinije nego u privatnom, samo sam morala cekati nalaz do poslijepodne
Ema1 - jedna ali vrijedna :-)
Kitty javi nam dobre vijesti
Cure,smirite me malo.molim vas...
imala sam jutros dogadjaj ko iz nekog filma..
dosla kolegica do mene nešto poslovno,i dok smo sjedile u kuhinji veli ona da joj je loše,hoće na wc i sruši se u nesvijest.
kad je došla k sebi,ja ju hoću u sobu do kreveta odvest i opet se onesvijesti.
poslije je bilo sve dobro na kraju.
ja sam se toliko prepala,još se sva tresem.
sad me strah jer sam se naprezala dok sam joj pomagala da se pridigne.
dali će se to šta odrazit na implantaciju koja bi trebala biti danas ili sutra po mom izračunu
transfer bio 18.12.dvodnevni embrij
To što si pomogla dići kolegicu koja je pala u nesvijest, nema nikakvog utjecaja na eventualni proces implantacije zametka.
ne brini ništa, mirovanje u postupku se preporuča samo i jedino radi jajnika obzirom da je većina u postupku pod stimulacijom imala dosta folikula pa su i jajnici više puta punktirani i povećani su, puni folikulinske tekućine i može se desiti, u slučajevima krajnjeg napora stanje zvano torzija jajnika. a sa implatacijom nema ama baš nikakve veze.
Prvi put da sam došla do ET pa sam u strahu