Beta 731!!! Vracena 2cetverostanicna na 2dan. Ovo je beta 14dpt,vjerojatno je jedan
Printable View
Beta 731!!! Vracena 2cetverostanicna na 2dan. Ovo je beta 14dpt,vjerojatno je jedan
klara divna, divna beta! i ne mora biti da je jedan, beta je sasvim solidna :-)
cestitam!
Poprilicno sam sigurna da je jedan,prije mi je bila beta 650 na 12dpt.
Danas mi je 26dan ciklusa.Na 7dpt i 10dpt je bila slabasna druga crtica
KLARA31 - čestitam!
Mi smo danas 5t+6 i čuli smo majušno srce. Samo što imam i hematom pa moram mirovati...
Hvala na cestitkama.
Drzim fige ostalim cekalicama.
Vaki i ja sam u prvoj trudnoci imala hematom,nemoj se pripast ako prokrvaris,to bi mogao on puknit pa krvariš.
KLARA31,čestitam! :-D
Vaki, :zaljubljen:
Klara31,cestitke na beti :-D!!!!
Vaki,super za <3!!!!
Ajmo ostale cekalice istim stopama krenite ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
A ja otkrila keks koji mi pase mcvities digestive,i davim se dok ga ne ispovracam,a onda mi niti on nece biti po volji :-)
Klara31, čestitam od srca i iskreno tim više me raduje što je ovo trudnoća od 2-dnevnog 4staničnog embrija i to od samo 3 j.s. i loše reakcije na iskreno relativno jaku hormonalnu stimulaciju - MA BRAVO i sad školski dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav cure, želim svima puno sreće u postupcima i iskreno čestitam onima koji su u tome uspjeli! Ja prijavljujem FET u ovom mjesecu, 3. ove godine..
Klara cestitam:-D:-D:-D
Vaki super za srceko:-D Bude se i taj hematom povukao.
Klara31 pa čestitam!!
Sretno i neka bude školska trudnoća.
Ja vadim ß u petak,ako prije ne dođe M,jer me sve probada već dva dana kao da ću je dobiti :(
Vaki, bravo za srceko!
KLARA31, krasna beta! Čestitam!!!
Vaki, :heart: :heart: :heart:
danas sam radila retrivel i imam 18j.s. transfer bi trebao biti u ponedeljak. nadam se da cu imati da zaledim koji.
Bananka i mene je probadalo,bolio me stomak svaki dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klara čestitam !!!!!!!!!!!:-D sretno do kraja!
Bubice,nek ti smilja da internu uputnicu za betu.moja ginekologica isto ne daje..
klara cestitam,super beta
nakon 4 dana pikanja imamo 6 folikula,od cega 5 dobro izgleda,jedan je skroz mali!
nastavlja se do u nedogled pikanje:-)
Vaki, čestitam na :heart:
Klara super :-D i sretno dalje!
Nekako je mirno ovdje, možda zatišje pred buru????
Gdje su nam betočekalice? Nekako su se pritajile.
Sara i ostale?
E bura je glavi, bar meni.
Ubi me ovo :cekam:
Pridružujem se pak. I meni je bura u glavi.
..sutra vadim betu...
U utorak (9dnt) sam radila test i bio je minus.
trebala sam tada dobiti vješticu, ali do danas još nije došla ali me svaki dan probada kao da će doći. -zato bura u glavi-.
Jesi ti radila test?
Meni je danas 7.dnt i ne mogu docekati nedjelju kada bi mi i M trebala doci a i test bi radila. Ma vadila bi ja i betu u ponedjeljak samo tu kod mene nema privatno laba, a najblizi vadi samo utorkom i cetvrtkom :-|. Kao da zivim bogu iza nogu.
A mene probada od transfera,boli bas kao PMS i muka mi je i glava me boli,i grudi i jedino mi se vise ne spava. Sada zujim i nikako zaspati. Ali slicne simptome imam svaki mjesec iako nisam trudna.
E da i nocas sam sanjala 2 puta. U prvom djelu sanjala sam da sam dobila pa sam se probudila i par minuta razmisljala dali sanjam ili ne. Ok shvatim da sanjam i opet zaspim kad ono sanjam da sam kupila 4 testa i 2 su bila pozitivna, opet budjenje i razmisljanje dali je to san ili java. :lol:Shavtila sam da sam pukla i opet nastavila spavati ali jednim okom budna.Tko zna sta bi bilo u 3. Eto prava bura, juzina i tramontana pomjesane u mojoj glavi.
Mene, za divno čudo, ovaj mjesec ne pere neka nervoza. Mala trema u iščekivanju bete - da, ali nema one uobičajene živčanoće. Možda zato jer sam ovaj put odlučila da je svako zivciranje uzaludno kad u ovoj glupoj fazi čekanja ništa ne ovisi o meni. Vidjet ćemo betu idući tjedan.
bokić curke! :-) svima držim palčeve za puno sreće u postupcima i sretno sretnicama koje su uspjele. Malo kasnim, rijetko se javljam, ali vas pozorno svakodnevno pratim :klap:... prijavljujem se kao pikalica, danas 8. dan stim., sutra zadnji pregled, a u ponedjeljak valjda punkcija! pa ćemo vidjeti… :zaljubljen:
Klara cestitam!!!!
Mury i saan hvala vam sto ste podijelile te info, ohrabrujuce je. :-)
Curke imam pitnje... da li je normalno da su nakon punkcije i dalje bradavice otecene i osjetljive,a jajnike ponkad malo osjetim? Punkcija bila prekjucer, stimulirani, 4 jajasca.:-)
I razmisljam da li da pitam da mi embrije vrate 5.dan a ne treci, ne zna sta je pmetnije...?
gigii, normalno je sve to sto osjecas, to je posljedica stimulacije.
Na kulturu blastociste ide se iskljucivo zbog bolje selekcije, kod manjeg broja embrija obicno se radi transfer 3. dan.
Kod mene opet ništa, danas test negativan... :(
Nije prerano, test sam radila na 7dpt blastica-najosjetljiviji test. Znam da nije rano, jer kad se bilo primilo, pokazivalo je na 5dpt.
Strasna.... grlim!
a kad vadis betu? mozda te iznenadi:-)