soda će bit mislim sasvim ok ali vjerujem da bi malčice trebalo onda povećat količinu orašastog. Ne puno, samo mrvicu. Konstitucija mora biti takva da možete uzeti u vlažne dlanove jedu veliku krcatu žlicu smjese i oblikovat kuglicu ;)
Printable View
soda će bit mislim sasvim ok ali vjerujem da bi malčice trebalo onda povećat količinu orašastog. Ne puno, samo mrvicu. Konstitucija mora biti takva da možete uzeti u vlažne dlanove jedu veliku krcatu žlicu smjese i oblikovat kuglicu ;)
ja stalno koristim sodu umjesto PP,ali ona ce ti samo dignut tijesto a nece ga zgusnut...
po meni ako nemas psyllium moras stavit ili manje tekucine/vrhnja ili vise orascica....
ja sam pocela sve odokativno radit,prije bi sve vagala a sada u doslovno 2min sve zbuckurisam u jednu zdjelu i korigiram konzistenciju sa vise ili manje psylliuma...
ja sam ga narucila preko Iherba prije godinu i po i evo mi je pri kraju...ali ja vec 1,5god redovno pravim i jedem samo LCHF kruh..ide toga meni....
vis,vis nije mi palo na pamet da bi mogla stavit vodu umjesto vrhnja,moram provat taj tvoj francuz betty....
samo ja uvijek vise volim vadit zlicom smjesu u pleh pa da imam male kruscice koje mi je lakse ponjet na posao....
sinoc sam radila cucnjeve sa kbellom,odnosno goblete, puno sam ih lakse neki dan napravila sa sipkom i cca istom tezinom nego kbellom...
izvodjenje je totalno drugacije, sa sipkom mi vise radi guzica i hamstring a sa kbellom ful vise kvadricepsi.....ili ja nesto krivo radim?
jer sa sipkom se moras dosta nagnut prema naprijed dok se spustas u cucanj....
edit: dok ja istipkam vec ulete 2 savjeta iznad mog....
mislim da ne radiš krivo nego je jednostavno težište drukčije. Pretpostavljam da si girju držala u racku. Ako je držiš za rogove, težište se mijenja pa jače pogađa zadnji lanac mišića ;)
Fora recepti, moram probat :)
I meni se svidjaju ovi danasnji abbsi :klap:
Meni su ti gobleti sa girjom gadjali bas bas gluteuse.
Meni kao objašnjenje pada na pamet ona priča sa dubinom squat-a i fleksibilnosti, a nek me Palči nakon konzultacija ispravi ako sam profulala fuzbal.
Dakle, ukoliko si manje fleksibilan (kao ja npr.) ispravan squat ne može biti odrađen do dole. Pod ispravan mislin na ravna leđa, pa ga ja npr. ne radim do dole da se ne ozljedim, nego ga radim do trenutka kad osjećam da mi se leđa u donjem dijelu počnu krivit (round back - šljivi ga, ne dolazi mi sad na hrvatskom kako se kaže). Sa girjom u racku, automatski imaš veće opterećenje u takvom položaju na kvadrima nego netko tko može ići do dole. Taj osjeća pri dizanju više gluteuse.
Danci, kakav je to polozaj girje u racku :neuka:
kad naplaviš clean dođe ti girja u rack (naslonjena ti je na vanjsku stranu ruke) ;)
e moji tipfeleri.....
evo kad ukucate u google images goblet squat ima totalno razlicih izvedi,neka zenska jako rasiri noge i onda moze ic ful duboko dok neki rade maltene samo do kuta od 90° sa skupljenijim nogama..ista stvar sa sipkom, dobro tu cesce vidim ovaj "plici" cucanj....
mene su učili na seminaru da idem samo do one točke do koje mogu ispravno držati leđa. Onda se stave ruke ukutar nogu pa se koljena laktovima malčicu "gurkaju" prema van dok ti guza ne propadne a leđa ostanu ravna.... e jesam ga objasnila. Bilo kako bilo, ja ga ispravno ne mogu napravit do doli nema šanse.
ne mogu pogledat danasnji video od zuzke? jel i vama tako? mislim, pogledala sam ga danas ali tila sam jos jednom prije nego pocmem radit :/
ja sam ga baš malo prije napravila. normalno je radio video. dobar je trening!
Neman pojma, meni nije radio :unsure:
Napravila sam jednu rundu al nisam bila zadovoljna jer nisan bila sigurna da su sve vjezbe ispravne. Onda sam napravila onaj jucerasnji od 5 min i dodala jos par vjezbica sa utezima.
I ja sam ga sad napravila! Samo sam izbacila MC. odlican mi je, mozda ga ujutro ponovim.
Mislim da mi nije trebalo onih 100 snatcheva na desnom ramenu neki dan :mrgreen: jos cu se par dana stedit pa onda probat. Kolegica s posla je imala isti problem i rijesio joj ga je muz kiroprakticar, a mene toga nekako strah :/
Večeras: Cardio & ABS + 5min workout #24 koji mi je jučer ostao + 60 snatch sa 12kg (u 5 serija po 12 alt) 8-)
Oni pendulumi su mi baš "zabavni"...
betty, ja sam sa 16 imala sudar, pobrao me auto i sredio mi vratnu kralježnicu. Kako je meni stalno bilo slabo a nikako da shvate u čemu je kvaka, probala sam i kiropraktičara. Imala 14 tretmana. Nakon prvih 10 mi je svaki, ali svaki put bilo slabo. Onda je krenulo malo na bolje. 15 dana nakon svih tretmana mi je bilo čisto ok i to je stanje trajalo neko vrijeme...
Uf, danci, jel ti se na kraju rijesilo to i kako?
ma ne vjerujem da sam za kiroprakticara, ne boli toliko, u normalnim pokretima me uopce ne boli. A i strah me tog krckanja i prckanja po kicmi.
Vjerujem da ce proci s postedom.
Joj jako ti zavidim na snatchevima! i ja bih sa dvanaesticom!
Danci, grozno...
Betty, zavidis na snatchevima :lool:
Ja vas veceras samo citam. I to zato sto imam prekrasnu ravnu isfriziranu kosu :mrgreen:
Isla sam na pramenove, nisam vise bila toliko plava pa mi je falilo :)
betty, riješilo se tako da sam sama shvatila kako si pomoći. Imala sam napadaje koji su ličili na epilepsiju. Gušila sam se i paničarila, a što sam više paničarila više sam se gušila. I na kraju klonula. Nešto prestrašno. Starci su bili ludi. A onda sam, kad smo probali svašta nešto a ovo se i dalje događalo, odjednom shvatila da se nikad neću ugušit. I to je bilo to. Stavila sam napadaje pod kontrolu.
Mogu slavodobitno reći da, od kad vježbam, ili bolje reći od kad sam ojačala muskulaturu, napadaja više nema (puj puj za svaki slučaj ;-)).
A za rame: proći će. Znam da ti baš kuha za snatchevima ali još se malo strpi da zacijeli i onda opali sa 12-icom!!!!! Mogle bi na proljeće neko druženje na nekoj livadi i opalit jedno skupno girjanje :ghug:
Btw. sve ste onu kavu zaboravile ha??!?!? :oklagija: Dobro, dobro....
Anci, hoćeš mi sutra pokazati novu frizuru?
Moze :)
Danci zvuci strasno! Mislis da je to bilo vise psihosomatski?
A taj napad panike mi je poznat, dogadja mi se ako mi se povraca ili ako me uhvati strah od visine, ponekad i strah auta, tj prometa, tako, uzgajam fobije :lool: :škartoc:
Off topic, maloprije uspavljujem malu (2 i po god) i slusam ju kako prica sama sa sobom i izmedju ostalog kaze: "ej, znas kako ti se ona ufurala!" :lool: da ufurala :lol:
:lool: genijalno!
Sjeca li se netko perfect abs afterglow?
Ja sam ih sad napravila, rano mi je za high knees. Vjerujem i mojim susjedima :D
Tati je odlicna, vjezbe su s po 30 reps pa se bas osjeti.
Link za one koji ce je danas, sutra napraviti :mrgreen: http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
Danci uf grozno zvuci! :love:
Anci, pogledala sam, fora su :) probat cu kad budem mogla u plank.
Za mene danas rest day, jutros perem kosu a popodne i navecer me nema doma. Realno, mogla bih i vjezbanje ugurat, al bas ne zelim :mrgreen: sutra cu.
Osnova je bila u ograničenom dovodu kisika u mozak jer su mi se pokidali ligamenti vratne kralježnice pa je to sve skupa bilo jako nestabilno i svako malo pritiskalo (što su skužili 2 god kasnije :roll: ), ali realno da, bilo je sigurno velikim dijelom psihosomatski. Kad se gušiš, jednostavno vjeruješ da ćeš se i ugušit....
Vidim imaš fobija.........ja se bojim velikih stvari (npr. brodova, ne mogu im se približit :zbunj:) a bome ni visina mi nije prijateljica....... vidim, ide nas :lol:
Mala ti je preslatka!!!!!!!!
I ajd se ti lijepo odmori i uživaj!
Taj afterglow je genijalan, radila sam ga brdo puta.
ja sam čekala novi kettle ali niš od tog :( .....odo malo swingat nabrzinu...
betty zavidim ti, nekidan dejt s muzem, danas opet nesto imas :mrgreen: nisam bila vanka vise od mjesec dana, bas sam se pozelila...
danči, drago mi je da ti je vježbanje pomoglo, uvijek mi je fascinantno koliko su fizionomija i psiha isprepletene međusobno
iako je to u biti logično, uvijek me zadivi
ja sam dakle prešla na body revolution i danas me čeka pola sata cardio, od čega strahujem od jučer, cardio mi je noćna mora
da, baš me hoće ovih dana!
dosad bih uvijek odbijala sve pozive, jer sam ili bila trudna ili dojila ili mi je dijete bilo premalo
al sada više nemam takvih prepreka :mrgreen:
mm baš ne voli izlazit i nije mu problem ostat s djecom dok ja odem na frendičin rođendan :)
Tang, baš mi je drago da si krenula sa BR, to je super program koji će te baš "izgraditi"
betty neka tako i triba :) uzivaj veceras :)
tangerina super :klap: ma mozes ti to!
tangerine odličan je BR
ja ga radim od ljetos
jer gase ne držim striktno, moj raspored je 3 x tjedno
previse mi je sve višw od toga
ali zamjećujem jako veliki napredak
baš me danas čeka cardio 3
Moj muz samo prica da ne voli izlaziti. A nema koncerta partibrejkersa, nekog cover benda ac dc, metalice... koji bi moj muz preskocio. A kao ne voli ici van :lool:
Ja sam lijena i volim biti doma s djecom :luda:
Kad on ide van, mi gledamo zenske filmove. Jane Austen, komedije i sl.
Betty, dobar provod!
isto strepim od njega, ali nema mrdanja...
ajme tipfelera :oops:
Tako je meni bilo u toj prvoj fazi, gdje su workouti podnošljivi, a cardio, sa vježbama od po minutu koma.
Nakon što kreneš u drugu fazu (w5 nadalje) cardio2 sa vježbama od pola minute postane izdržljiv, al workouti koma.
Inače, ja sam sto godina radila prvu fazu, sad se trudim da svaki dio odradim u 3 tjedna. 2 mi nisu dosta za napredak.
Sad vidim kaj sam napisala.
Ne za "napredak", nego mi 2 tjedna nije dosta da savladam to što vježbam i krenem dalje.
ja par dana mijesam treninge, biram krace, jer mi je na rasporedu combat 60 (toliko i minuta, jelte)
a nemam puno vremena
i sinoc odlucim da nema mrdanja
onda se zacakulam s prijateljicom i zapocnem raditi u 22:35
super, super, super sam se osjecala, uzivala
a onda sam do 02:00 lezala u krevetu s ocima ko lemur :mrgreen:
sinoć sam zbog roditeljskog propustila trening :gaah:
i bila prelijena vježbati sama doma :škartoc:
betty imam pitanje oko njoka od buće bez brašna :mrgreen:
što umjesto brašna?
ovdje ćeš prije vidjeti nego na receptima...
flopi, pisala sam ovdje recept za lchf njoke, njega sam modificirala da napravim lchf njoke od buče
umjesto brašna ide kokosovo brašno, al ne ovo naše, tj. kokosove strugotine nego baš brašno
idem ti probat pronaći recept