Ostalo mi 1200 kcal.
Printable View
Ostalo mi 1200 kcal.
Spajka, mislis deficitu?
Pa kaaaaaak? Kaj si jela danas?
Tri lista trave sa jutarnjom rosom? :lool:
Yebote, jos cu zakljuciti da sve premalo jedete i da vam je zato organizam ua fight modu :lol:
Ko ja? Problem je da sam vjezbala i hodala s HRM pa mi dao jest. Bit ce da sam mu draza od Cubane :lool:
Ja sigurno nisam u deficitu :lool:
Vecerala bzvz al ajde potrosila sam nesto setanjem 2x30min, pogledam na fitbit poslin koliko tocno. Sad idem neke pogacice od svjezeg sira i zobenih za rucak radit.
:lol:
Odradila djecji rodjendan bez brljanja. Bilo je i voca pa sam pojela jabuku. Vecerala sam u 5 na kraju 2 punjene paprike od jucer.
Cubana, za utjehu, ja mu nisam nis draza od tebe....
Zelim biti Spajkiiii!!!!
Jizz, meni se ne moze dogodit da mi ostane kcal "za sutra"....
Eno, sad sam nakon teretane pol fridza opustosila
Zaboravih, Tang, tako sam se nasmijala suficitu
:lol: lude ste!
summer sretno!
Summer sretno. Mislim antebe sutra.
Summer, :-*
Rahela, samo neka se sve lijepo rasporedi, manje bitno je li od vjezbe ili hrane :-)
Spajka, najbolja vecera!
U suficite i deficite necu ulazit jer se u to ne kuzim.
Znam samo da jedem vise i kaloricnije. Em doma vjezbam em me cure na fizikalnoj izmrcvare. Super su!
Predane radu, pune super savjeta i odlicnih vjezbi.
Summer, sretno!!!! [emoji8]
Lude ste :lool:
Pogacice se peku, za dorucak naravno, ne rucak :lool: ako budu jestive javim :mrgreen:
Kaze fitbit da sam bila aktivna 60 min, 420 kcal. Onda bi mi vas pajdas oprostio bezveznu veceru :mrgreen:
Da nisam vježbala, prešla bi zadanih 1560 za 100 kalorija, a ovako mi je ostalo nekih 450. To mi je odokativno, ostavila sam 150 kalorija jer ne znam koliko ima u jednoj kašiki rogača :lool:.
Tek sad vidim da nisam pojma imala koliko puno jedem. Uzina su mi bile suhe brusnice, i to možda pola šake prije vježbanja, a za večeru jogurt, kašika meda, kokos 40 gr i ta jedna kašika rogača. Bilo je fuj.
Odradila MMA power i core kinetics, sve oko sat. Zato mi je mfp dao 600 viška.
Bilo bi super tako nabrati višak od par dana pa da se bar jedan dan ubijem pošteno :lool:. Nikad od mene fit cure :facepalm:.
Danci, mislim da se ti i Zhang toliko ubijete treningom da vam to pustosenje ne kvari dnevni prosjek.
Zaključak za mfp, to je jedna okrutna aplikacija koje se mislim i dalje držat :mrgreen:.
A kako ću unijeti svježi sir, onaj obični kravlji? Kako je on na engleskom?
To sam mislila sutra jesti za doručak.
J-la, pod cottage cheese
E, a nisam ja nista duze trenirala od tebe. 60min, i to je duzi trening koji radim. Jedino sto je, moguce, tezi.
I da, ovo sa par dana blagog (ali blagog!!) deficita pa jedan dan punjenje je ok. Gledaj da si na tjednom nivou ok.
Budem nekad kasnije pisala o tom refeedu.
Kada duze pazis na prehranu, a ti pazis jer si mrsavila, treba napraviti refeed od dan/dva/cak i vise.
I sto si blize zeljenom bf, to refeed treba biti cesci.
Za sada si uzmi npr svaki dan 100kcal manje (i to radije ubaci setnju da ih potrosis, nego da smanjujes unos), i onda 3/4/5 dan (kako ti se potrefi) se malo pocasti.
Ja obozavam skutu iz Lidla :mljac:
Za veceru delikates cvarci sa sinom i pola narance s kceri.ludilo od izbora :lool:
Ovo 3/4/5 dan nije 3/4/5 dana za redom :lol: nego 3., 4. ili 5.dan
Cek zhang, ti pricas o necemu kao cheat day?Daj malo napisi, pliz.
Ja zavrsavam dan sa 800kcal ostatka, jucer 200. Jos cu jabuku pojesti uskoro.
J-la jesi skenirala taj sir. Meni je to najzabaviji dio aplikacije.
Ja sve sto sam skenirala, ukljucujuci i kruh i peciva iz spara bili su u bazi.
Super mi je to. Skeniram a on mi kaze kruh alpski.
Prednosti života na selu su uvijek dostupni svjež sir i kajmak. Moj se pravi u jednom zabačenom zaseoku, bude mekan i nimalo kisel. Dostavljaju mi petkom.
Zhang vaga mi dugo stagnira jer fakat puno jedem. Da mi je do ljeta samo malo pokazat ove mišiće sto ih skrivam :lool:. Znam da vaga nije mjerilo, ni metar mi nije neko mjerilo jer sam dobila mišiće na guzici ali bi mi bio drag makar mali pomak.
Wow, sat vremena tvog treninga :naklon:! I da, moj se ne može porediti, ovo je čisti kardio sa 15 minuta cora.
Lili nije gore od moje večere :lool:.
Spajka skeniram redom :lool:. To mi je najdraži dio unosa!
Sir ne mogu jer je onaj domaći, što ga prave direktno od pomuzenog mlijeka.
Pa nesto kao recimo cheat, ali ne. :mrgreen:
Cheat meal/day bi bio bas obrok koji nam je ono sto turbo volimo, a nije ono bas.... npr tebi pizza, nekome drugom nutella, sladoled i sto vec.
Refeed je vracanje kcal na nivo odrzavanja (jer dok mrsavis si u deficitu), ali izbor trebà biti kvalitetan.
I moze se npr 15% kcal uzeti od one hrane koja nam je mrak.
Ali ovo sve je kad se hoce doci na nize razine bf i radi se zbog 'reseta' hormona i biokemijskih procesa u normale.
Cheat meal/day ne vraca organizam na 'pocetne postavke', ali psiholoski olaksava proces.
Recimo da je u ovoj fazi ok imati cheat meal (ne day!) jednom tjedno.
Shvatih, usput sam proguglala malo, citam ima veze sa leptinom. Ono sto nisam shvatila koliko onda taj dan treba unijeti kcal ako mi je određeno 1860npr. Shvatila sam da trebaju biti ugljikohidrati, pretpostavljam kvalitetni, tipa smedja riza?
Kada razmislim, ne mogu se sjetiti da sam ikada imala cheat day kako ga neki opisuju :)
Onoliko koliko bi ti npr myfitnesspal dao da ne stavis gubitak koji si stavila (jel 0,5kg/tj) nego da stavis odrzavanje.
Ako ti se da pogledati: koliko zi kcal daje ako activity level stavis na onaj lightly active, a gubitak na 0,25kg/tj?
ola
evo, lagala sam da cu leci u 22, u 22 sam pocela raditi stronger reload koji traje 40 min :aparatic: :skartoc:
popodne sam jedva drzala oci otvorene, a navecer, ja ko zec
al sad sam se sva rastegla i opustila, caj i pod tus i idem spavat u kcerinu sobu da me nitko ne dira, i mogu malo ujutro duze jer ne idem na posao vec kod dr
hvala svima na dobrim vibrama :-*
ali ne ocekujem sutra nista spektakularno, vise dogovor o terminu
zhang, bas te je gust citati
inace, i ja se slazem sa spajkom, bar nama ovdje nije valjda cilj prebrzo i nezdravo mrsaviti
a ako i jeste, mogu rec da smo katastrofa u ostvarenju :lol:
odoh se ususkat, laku vam noc
1790kcal za 0,25kg light active
A za odrzavanje 2310kcal.
Bas te je gust citati :)
Summer, ne das se jel ;)
Hvala cure :-*
Ajme mene mutave..
Znaci, ostavi ga light active i 0,25kg.
Eventualno ga rucno mozes podesiti na 1700kcal. To je ok.
Summer, mislim i ja na te i neka se termin uklopi u ove ostale termine koji su ti važni ~~~~~~~~~
on topic, jutros sam pokupila cubanu na cesti :mrgreen:, pa smo pričale o vježbanju
jel se to računa barem pod naprezanje misli?
zhang, baš te gušt čitati, iako pol toga ne razumijem
vrijedi samo ako si je nosila i to min pace od 8:19 :D
Spajalice :lol: :lol:
Kod nas sunce, a mene ceka hrpa posla....i trening snage, abs and arms