Bundevice, tvoji dečki su mi za krepati! :lol: :lol: :lol:
Printable View
Bundevice, tvoji dečki su mi za krepati! :lol: :lol: :lol:
evo smijem se vec 15-tak minuta, hvala ti.Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
i cure sorry sto virkam, ali meni je ovo najljepsi topik na forumu. :love:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
I moj Luka ima čudne misli prije spavanja. Scenarij isti ( mrak,tišina ), on žmiri,mislim zaspao ,kad odjednom pitanje: Mama,jel' tako da je 6 s jedne strane 3 i s druge 3? Ja nemam pojma o čemu govori,a on ustane i donese mi kockicu za Čovječe ne ljuti se i pokaže mi šesticu -s jedne strane 3 ,s druge 3 :)
trudnjača :lol: :lol:
hvala vam svima :* I meni je ovaj topic naj
Filip: Karlo, ti si budala!
Karlo: Mooolim? Ti to tako znači svom bratu? Samo da znaš da ćeš zbog toga ići u KAKAO, a tamo će te bosti vilama..........U guzicu!
Filip: E sad KAKAŠ!
:mrgreen:
Nešto su zabrljali i nisam ih pustila s tatom na njivu.
Filip: :evil: Kakav si ti to mama poljoprivrednik? Nikakav! Ma ti si...ma znaš šta si ti...ma joooj.....ti si.....ti si...spavaća soba!
:lol: neš ti uvrede, još nitko mi nije rekao da sam spavaća soba
..................................
Večeramo.
Karlo: Znaš ti mama onaj vic kad je tata parkirao tenk u maminu šumicu?
ja: (u šoku) Mooliiim? Jel ti razumiješ o čemu se tu radi? Šta je na kraju bilo?
Karlo: Ma nemam pojma, znam samo da je braco reko seki gasi svjetlo, tata iskrcava posadu u maminu šumicu!
......................................
Legli spavat. Tišina.
Karlo: Sad lopovi idu radit.
ja: Ma kakvi sad božji lopovi, spavaj dijete. Šta te briga za lopove, ne moraš se ti njih bojati.
Karlo: Ma šta da se jedan bolesnik boji lopova!? Ne budi smiješna. Ma ja ti njemu jednim udarcem nogom razbijem jaja, ako još ima jaja, ako mu ih nije već netko razbio. Onda ja imam veća jaja nego on, aha!
:lol: dobro pa još nije obogatio vokabular s rječju "muda", jer bi sve drugačije zvučalo
:lol:
dijete na moru:
-mama daj mi tu loptu sa pink PANKEROM
-odjednom se diže na plaži i gologuz sa gaćama u ruci ide prema kabini - Mama, idem se presvući! Ja došla za njim, čekam ga, on nešto prtlja unutra, malo provirim, a čuješ njega - Mama, MOLIM TE, kakvo je to virkanje!
-jesi mi stavila u ruksak šljive i katarinu? (nektarinu, naravno)
-sjedimo u slastičarni, naručio si je sladoled plave boje - Mama, znaš, to ti dva aviona polete i drže mrežu između, pokupe dio neba i odnesu ga u tvornicu sladoleda. Tamo ga kamionom dovedu tu u slastičarnu. A nebo na tom mjestu zaraste
(očiti utjecaj čitanja knjiga o moru, kako krakovi morske zvijezde zarastaju, o mrežama da ne pričam :) )
ivy :lol: , a na sladoled od neba rastop
............................
Bili smo kod bake i dogodi mi se "nezgoda" i odem kući. Došli gosti kod bake i pitaju dečke "Gdje vam je mama?"
Filip: Otišla je kući promjeniti TULOŽAK!
:mrgreen: ne čuje 100 dB kad ga zovem, a čuo je šaputanje bake i mene
:lol: Nek cijelo selo zna!!! :lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
:lol:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Čini mi se da bi Flora mogla ostvariti uspješnu karijeru kao gastrokritičarka. 8)
Situacija br. 1 - isprobava neko novo jelo, oblizne se i kaže:
- Mmmmm, slasno i ukusno!
Situacija br. 2 - prvi put jede sladoled od trešnje, tj. uzima liz od tate:
- Hm! Neobično, a fino!
:mrgreen:
D i tata su bili u šopingu.
sa vrata , sav ozaren, viče "mama, mama, vidi, tata mi je kupio sraćku!"
ja :? , pa :lol: nakon što mi je dijete pokazalo - praćku!
sjetila sam se još jednog bisera.
D i ja u šetnji, kraj nas prolazi žena sa psom i zovne ga "Medo, dođi."
moj zvrk se okrene za njima i prokomentira "Bože, ova žena ne zna da je to PAS".
MM je prao vani nekakve tepihe iz auta. I dosla Mejra na vrata i veli: hoce babo da mu naspes praska za pecivo u ovu posudicu'
priča Dora viceva: :D
1. bili MUNJO i Haso...
2. Idu dvije jajčice ulicom i jednu pjegazi auto, a djuga joj kaže dođi kepač idemo na djugo mjesto...
Strgala sam se. :lol:Citiraj:
mislava prvotno napisa
Penje se Filip po maslini, mm mu dovikuje "Pazi, past ćeš!"
Filip: Ali ja sam Spardemen (Spiderman), ja ne mogu pasti :roll:
Dora :heart:
Katja pali svjetlo. Stisne prekidač i kaže: "Enter!"
I još jedan od sinoć: čistim Katji nokte, grozni su jer se ispod zavukao plastelin. Nakon što sam ih napokon očistila i podrezala, Katja zaključi: "Sad mogu kopati nos." :)
za društvo u kutu - katju, doru, spardemena i ostale - :lol: , fenomenalni su!
mila majko skoro sam se upiškila.... :lol:Citiraj:
Mishkica prvotno napisa
sjajni su :lol:
...............
Karlo se protegnuo uz vrata: Vidi mama gdje mi je ruka, skroz do vješalice, koliko sam puno narastao!
ja: Sad si veeeliki dečko. :zaljubljen:
Karlo: Sad ti bez problema mogu krasti iz torbe!
:shock: :shock:
Poslije brisa nosa
Karlo: Našao sam ga!
ja: Koga? Šta si si našao?
Karlo: Pa balac! Ona teta mi čačkala po nosu i nije ništa našla. :roll:
Danas smo u haustoru našli žohara. Andrej ga se malo uplašio, ali kad smo stigli na naš kat, saopćio mi je:
-Sad se više ne bojim jer žohar ne može doći na drugi kat. PRVO, ne može u liftu pritisnuti broj dva! DRUGO, ne može se popeti po stepenicama jer nema tako duge noge!
(ovo je za njega tipičan način objašnjavanja, uvijek nabraja argumente po brojevima :mrgreen: )
MM nervozan.
A. : Mama, tata je poživcio!
Karlo: Ajme, kako me jako bole zubi! To mene ne bole samo ovi mliječni, nego i oni dolje trajni. :roll: Isuuusee, poludiću!
ja: Molim te dijete, skini čarape, prokuhat ćeš.
Karlo: Meni nije vruće!
ja: Joooj, ma kako nije, pa 35 stupnjeva je. Treba da hodate bez majica, a vi ni čarape ne skidate.
Karlo: Pa skini se ti onda!
ja: Ne mogu se ja skinuti, ja sam žensko.
Karlo: Ma daj mama, ma šta te briga, ionako će još malo žene gole po gradu hodati!
:lol: sve mi to miriše na bakin utjecaj ("imoca" i "imisusovo" na današnju modu)
Obožavaju slušati "Kako živi Antun Tun".
Kad sam im odrecitirala
Karlo: Baš je nestašan taj Antun Tun. .............A tek što je glup. :roll:
e, moja bundevice :)
al, znaš skužila sam na moru tvoju tajnu svih tih bisera, ti si očito jako puno sa svojom djecom. evo mi smo bili napokon svi u kompletu na moru 10 dana i bisera koliko hoćeš jer smo intenzivno zajedno, a ovo kad ih moram dati teti čuvalici, pa u vrtić.... :roll: .. gledajući tebe, sve mi s čini da mi njihov život prolazi negdje drugdje :/
istina ivy, i moji su sada na "godišnjem" i pršte biserima (inače su u vrtiću dopodne)
AA je bio s tatom na putu i nismo se vidjeli oko 2 tjedna. Dolazi konačno doma, s vrata mi se baca u zagrljaj, daje mi pusu i nježno govori: "Jaaaaako sam ti nedostajao! O, kako sam ti nedostajao!"
:lol:Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
Opet prije spavanja
Karlo: Jelda mama, da osa ni ostali kukci ne prde, već samo smrdljivi martin?
:lol: nemam pojma da li i kukci imaju kakvih probavnih smetnji i kako im se to manifestira, ali sve mi se čini da će on pitati bilo šta, samo da ne ide spavati
.........................
baka mi ispričala
Filip: :shock: :shock: Skočio je na nju! Skočio je na nju!
baka: Tko je skočio? Ma gdje?
Filip: Pijetao je skočio na koku! On to hoće da ona porodi male piliće.
:mrgreen: baki je to bilo jako smiješno, jer je jaaakooooo konzervativna (još se sjeća kad joj je Karlo s 2 god. rekao "sad tata nerast ide skočiti na mamu krmaču, pa će biti malih praščića", a "ona to nije znala ni sa 16")
i o oplodnji bilo koje flore i faune se ne priča :mrgreen:
ja:- marko zašto se držiš za pipmek, jel ti se piša ?
marko:- sretan sam pa se držim
eto otkrila sam još jednu tajnu muškog mozga, cucki kad su sretni mašu repom, a oni se drže za pimpek.
:lol: :lol:
Vozimo se. Šutimo, slušamo radio i svi lagano tresemo glavom u ritmu.
Karlo: Kako mi je tvrd pišo...............Stvarno je jako tvrd!....................Hoćeš probat, Filipe?
joj, joj, da sam normalna, poludjela bih :tele:
Ulazimo u auto parkiran uz cestu. Filip se prenemaže i nikako da uđe. To je Karla iza njega izludilo.
Karlo: Ajde Filipe, ulazi već jednom!! Šta čekaš?! Zašto da stojim tu na cesti, pa nisam ja dijete bez mame i tate?!!
:mrgreen: htio je reći da nije on dijete s ceste (ulice)
Nikada i nikoga (ni MM) ne pitam glupa pitanja tipa "jesam debela?", osim moju djecu (a oni su i najiskreniji). Tako mi je Filip prije par mjeseci na to isto pitanje odgovorio
- Malo ti je debeljuškast stomak. Jel imaš još koju bebu u stomaku?
:mrgreen: sredila sam stomak, pa jučer pitam Karla
Karlo: Paaa, jesi malo.
ja: Ma di?
Karlo: Tu malo, u sisama.
:aparatic: to se traži
out topic: Ispričavam se ako nekom naši biseri već izlaze na uši, ali ja to planiram njima isprintati za uspomenu i ovdje su mi svi lijepo složeni (kupila sam i posebne bilježnice za to, ali dok ja to sve isprepisujem)
:*
meni je baš to lijepo pročitati.....
marko je prestao s biserima, prije je bio puno aktivniji :mrgreen:
hvala maria
marko možda ima manje bisera, ali su za pamćenje
bundevice :*
Ma daj bundevice, ja sam ovdje ćim vidim da si ti postala :)