:D :D :D :D :D :D :D :D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!
Printable View
:D :D :D :D :D :D :D :D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
evo me....ipak narasli moji folikuli kaze Tomic sutra stoperica i ponedeljak AIH istcala sam iz ordinacije kao da sam na lotu dobila :mrgreen: ...Dobila sam genion sutra u 21 h si moram dati...Dali se u ljekarni dobije sve ili se posebno kupuje sprica i igla???
Narnija jesi bila gore, sta ti je rekao Tomic??? DUga plava kosa i trapke si ti ili smeda kratka kosa???
Jel jos netko bio gore????
GABI :heart: :heart: :heart: :heart: savrseno :love:
jel ima topic vec dogovora za 11 mjesec ili?? ja sam zaCitiraj:
Jelena prvotno napisa
Gabi,
bravo!!!! :D
Nina,
bravo; :D !!!
Draga,Citiraj:
NinaB prvotno napisa
špricu i iglu moraš kupiti!!! Par kuna...
super da si za! obično otvorim topic par dana unaprijed. ja sam kao "moderatorica", a kavice budu obično iza 20tog u mjesecu, ova zadnja je bila iznimno ranije. Pogledaj oko 23.11. vjerojatno će već biti otvoren topic.Citiraj:
NinaB prvotno napisa
Gabi, NinaB lijepe vijesti! :D
Gabi25 super za js :D
NinaB super za rast folikula :D
super cure! :D :D :D :D :D
ja sam danas :cry: zasto, ipak sam bila prevec optimisticna. i uzaludan mi trud sto sam jucer zvala da pitam za kolko su nalazi hormona gotovi... rekli mi tjedan dana, a danas nakon vadenja krvi da ce biti 1.12. :/ a to mi taman treba biti 1 dc, tako da mislim da nista od nas do kraja 1 mjeseca (naredna 3 ciklusa) ... :evil:
Citiraj:
Zeena prvotno napisa
ajoj žao mi je ...
ja isto izgubila živce čekajući nalaze iz vinogradske mjesec dana tako da znam kako se osjećaš i :cry: i :evil:
ajd zvrcni sunce osiguranje i pitaj koliko dode kod njih, ako ti je hitno tako..a mislim da nije neka cifra velika ;)Citiraj:
Zeena prvotno napisa
HVALA CURE........ :D :D :D
curke...
dali si vi dajete injekciju u guzu ili trbuh? Joj koje ce to sutra biti show :lol: :lol: :lol:
hvala cure :love: , samo zvala bi ja i sve to,raspitala se jesam vec, a cifra je poprilicna jer imam 8 hormona za vaditi ali i nemaju me di vise pikat (a bome mi je i dosta toga ovih dana).. :/ na lijevoj ruci imam od pon i danas tsh a na desnoj danas petova. :oops:
a kaj prezivjet cu... trenutno sam u fazi mirenja sa situacijom. :lol: ako nista drugo budem mogla piti sampanjac za novu godinu i ako nam kojim slucajem uspije od prve to bi bilo ko da sam birala horoskopski znak- skorpija (a to sam oduvijek nekako prizeljkivala ;) ). 8)
ja sam samo jedna od onih nestrpljivih (i razmazenih :oops: )
NinaB mislim da to ovisi koja je inekcija. :oops:
pise na uputama. :lol: valjda 8)
A o kojem lijeku je riječ?
NinaB koju štopericu si dobila??
Choragon ide u guzu a ovitrelle u trbuh
Zvala sam sad biologa- u ponedjeljak u 9 idem po svoju mrvicu :D :D
NinaB vidimo se :*
:lol: :lol: :lol:
mislila sam da sam napisala Choragon sam dobila...
Naravno draga sa se vidimo i mis smo gore u 8 h, a kutijicu nosimo od doma...
danas je bilo jako puno cura i sve su imale neke ruksake sa stvarima ja sam mislila da to treba za IVF ili treba i za AIH stvari pidama itd...? :mrgreen:
Koliko akcije! :D :D :D
Gabi, bravo za 1 ali vrijedan! :D
NinaB, ~~~~~~ za dobar tulum u ponedjeljak! :D
Cure, vidimo se u ponedjeljak ujutro, ja sam na svojoj prvoj folikulometriji. I Bebica2009 će isto biti :)
Nina, ma sigurno stižeš u sljedećem ciklusu, sigurno će oni raditi do 18.12.
vauuuuu, bit će nas puno u ponedjeljak :D :D
jedva čekam da vas sve upoznam- samo ne znam kako ćemo se sve raspoznati :?
AuroraBlu za prvi uzv i da bude puno folikulića~~~~~~~~~~~~~~~
E cure moje , kako su mene zeznuli u mojoj provincijskoj bolnici!
Dođem danas na 2-3 dan ciklusa vadit hormone, napisane sve na jednu uputnicu. E pa ne može! Kod nas ne rade ANTITPO, Androstedion, ni DHEASS. Izvadili mi krv, uzeli uputnicu, napravit će ono što mogu.
Sad moram k svom giniću po novu uputnicu(radi u ponedjeljak) i čekat novi ciklus, pa onda rezultate. Gdje da to u Zagrebu najbrže izvadim?
Imate li kakvu drugu ideju, obzirom da je vikend, a trebam ih izvadit u naredna 2 dana?
Ne mogu vjerovat kako su me zeznuli!
reny a da pokušaš nazvati neki privatni lab u Zagrebu da ti to sutra izvade?? možda polikiniku Sunce ili laboratorij Breyer??
Baš mi je žao što je tako ispalo :love:
evo i mene...dok se ja dofuram iz Zg-a vi već cijelu ordinaciju otračali......moji folikulići rastu ...danas mi je 10dc i imam tri na desnom jajniku od 11mm i čak četiri na lijevom (gdje nemam jajovoda) isto 11mm ...tako da sve ide po planu...ali endometrij baš nije najbolji......NinaB jesi i ti plava s mužičem došla ili netko drugi ...sve sam kriomice pregledavala ali nisam mogla skužiti koja si.....ja jesam plava u trapkama e....došla u pola osam tako da sam prva bila na redu......bravo za tvoje folikule ...vidimo se u ponedjeljak i molim te da me pozdraviš pošto sada znaš koja sam ........
Gabi tako mi je drago za tu tvoju jednu .....to mora biti bingo..
...pusa svim curkama :heart: :heart: :heart:
ajmo sada nabrojati tko je sve u ponedjeljak gore ....
..NiNa B,
Ja ,
Bebica2009,
Aurora ,
Gabi 25
jesam koga izostavila....?
Nema neki privatni laboratorij u tvojoj provinciji? U Zg imaš Breyer laboratorij u Ilici koji radi i subotom, za samo te 3 stvari i ne bi koštalo pretjerano.
Pa pitat ćemo jedna drugu u ponedjeljak koja je koja :) 5 nas je - bit će nas puna čekaonica. Ja sigurno neću doći s mužem jer mi neće zatrebati u ponedjeljak :)
narnija imaš 7 folikula samo od klomifena?? pa to je odlično :D
šta kaže doktor?? jesi dobila estrofem za endo?
mislim da si nabrojala sve koje smo gore u ponedjeljak :love:
Gabi 25 imala sam i prošli puta ali pola ih je bilo prazno...od sedam samo tri jS smo dobili i to jedna je bila nezrela tako da su mi dvije oplodili ...ali nije bilo uspjeha.....sada se nadam da će od ove tri JS u desnom bar jedna biti bingo....jer ove na lijevom niti ne brojim....baš šteta ustvari da mi ne rade odmah IVF ...ali dobro valjda oni znaju.....nisam ništa dobiloa za endo ( nije bsš Tomić bio pričljiv ) kada sam ga pitala za endo samo mi je rekao "tak-tak" miti koliki niti ništa....šta da radim ako mi se sve poklopi osim endića....da jedem ananas ko luda ovaj vikend ?
ajmo u ponedjeljak svi sa crvenim karanfilima Ha...ha....ha.... za raspoznavanje...hi--hi :heart:
narnija puno ananasa papaj a ja vjerujem ako se endić ne podeblja da će ti dati estrofem u ponedjeljak
crveni karanfili :lol: :lol:
AuroraBlu ni ja ne dolazim sa mužem, tj. dovest će me on ali neće doći sa mnom gore kad ću morati ležati poslije transfera- pa će on negdje na kavu :)
mislim da sam ja sjedila pored tebe citala gloriju ..da moj muz je onaj koji je stlno bjezao na mob van.....firma nemoze bez njega....Citiraj:
narnija prvotno napisa
Bravo i za tvoje folikule u ponedeljak si na ulz ili isto na AIH?...
nitko mi nije odgovorio..danas su curke neke bile i sve su imale torbe..pa za AIH netrebam valjda nista ili trebam? osim dobre volje nada i cijelih folikula...
ili :mrgreen: ??
Gabi nadam se da si ti naas prva trudnica :* :* :* :love: :love:
moze skupa s mojim odnosno samnom mi smo u 8 h gore-nosimo ejakulat od doma :mrgreen: pa onda pauza 1 h jel sam dobro shvatila???Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
NinaB pa ja mislim da i ti moraš uzeti spavaćicu jer ćeš morati odležati sat, sat i pol gore- nisam sigurna, možda se javi još neka od cura koja je bila baš na inseminaciji... bila je tikica ovaj mjesec- pitaj ju na pp
Ne trebas nositi spavacicu...samo suknjicu...lezis 15 minuta i to odmah tamo na gin. stolu, samo te fino namjeste i pokriju.
Sretno!
I obavezo sexy samostojeće čarape!
curke,
a kada uopće daju taj estrofem... da li mislite da mi neće biti kasno da mi ga daju dan dva prije AIh ...da li uopće može djelovati tako brzo....
NinaB ti si cijelo vrijeme bila kraj mene ..kratko ošišana smeđa slatka zar ne ? da li znaš koliko imaš foliukla na desnom...ja sam pitala sestru jer mi dok. ništa nije rekao.....
laku noć curke...sutra se čujemo ... :heart:
uf...sva sreca da sam si kupila samostojece za savdbu jos su mi neraspakirane inace bi bila u 100 problema :lol: :lol: :lol:
narnija da to sam ja, valjda nemogu za sebe reci da sam slatka :saint: :saint: i kosa je do ramena siske...
idem i j spavati...laku noc...
hvala tkikice koliko jos do tvoje bete?? :heart: :heart: :heart: :heart:
narnija, ne brini, estrofem brzo djeluje
ninaB, 11.11. je beta, no ja sam vec mislima u MB :mrgreen:
Kako možete pitati kad je Tikici beta!? Pa zna se da je njena beta 11.11. kako god to neki shvatili :lol:
Baš se veselim prepoznavanju i druženju preksutra. :D
ja se duboko ispricavam od danas vodim kalendar :*Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
i koji su znakovi prepoznavanja???
Crveni karanfil u zapucku i politika ispod ruke....ko gospon Fulir :lol: