Lajkovi poludili, kliknula sam samo ovaj drugi majke mi :lool:
snupi, ako je sretneš obavezno javi kako je prošla, baš me zanima
Printable View
Lajkovi poludili, kliknula sam samo ovaj drugi majke mi :lool:
snupi, ako je sretneš obavezno javi kako je prošla, baš me zanima
Znam za jedan slučaj takve "ekstra privilegirane" - pokušali vaginalac ali je kao dosta iskrvarila pa su ipak prešli na cr. E sad...:raspa:
evo ja danas bila na pregledu u TA.u cetvrtak moram opet na pregled,al je rekla dr da dodem s torbom i onda idem na 4.kat,budem ostala u bolnici i cekali budu neke trudove,al su sigurniji da im budem tam pa da sam pod stalnim nadzorom.a ja bi najrade da sad koji dan dobim trudove pa da idem odma u radaonu xD
e pa drage moje tko zna sto mene ceka nikad se ne zna!! Samo vi iz mene radite šašavca!:-)
I vise se ne druzim sa vama jer ste zloceste!!
Rodila prošli tjedan na 38+2,
dr. Risek i primalje Darija i Vesna bile. Bio je prilično lagan porod (moja usporedba proslog i ovog poroda-ovog puta sam prošla mukte)-ekipa u rađaoni je bila stvarno dobra.Muž bio sa mnom.
ja imam samo riječi hvale za ekipu na porodu.
Imala BHSB u trudnoći-na porodu dobila antibiotik. Za izgon mi dr. diskretno ponudila drip jerbo se izgon odužio. Taman kada su mi pustili drip, ma ni za minutu sam rodila. Tak da valjda nije ni djelovao, a ono već malac vani. Nisam ni rezana-ma stvarno je bilo dobro. Nije bila gužva pa sam bila cijelo vrijeme u centru pažnje.
Sretno svima!
snupi, mi pričamo o babici s tvojim terminom...od tebe ne očekujemo ništa drugo do junačkog i ekspresnog ekstraprirodnog vaginalca! :yes:
evelyn ja drzim palceve da krene samo prije slijedeceg pregleda
i cemu hospitalizacija ako je sve ok?
joj, to mi sluti na ovaj martinin scenarij :-(
ajme, tko zna sto i mene ceka, bez obzira sto je beba na glavicu
ma hospitalizacija zato jer je zadak i onda je samo po sebi odmah i kriticno i onda budu oni sigurniji da sam im tam pod nadzorom da ak bi kaj bilo da mogu odmah intervenirat.
Ja im na takvu spiku ne ostajem :hand: ali ja sam ulicu od bolnice. Javi se s novostima. Sretno.
kmeee, ako me budete trebale znate di sam!!
snupi, ne cmolji, nije u tvom stilu :-P :-)
moram priznati da im je ovo bedasta spika za hospitalizaciju
i Muma, u pravu si...
i ovo je na tragu onog sto je martinaP rekla - hospitalizacija koja se pokaze nepotrebna pa rezultira indukcijom, opet nepotrebnom...
mene nisu planiri hospitalizirati ni kada je planiran carski zbog zatka...tebala sam doci dan prije, poslijepodne
ma problem je kad pocnu s psihickim pritiskom (kao sto su meni u radjaoni) pa ti budi pametan i znaj kad samo forsiraju, a kad je stvarno tako
a mogu biti jaaako uvjerljivi, vjerujte mi...
Da da Ginger baš sam razmišljala. Radije će oni sve zatke hospitalizirati pa inducirati kad bude neki "adekvatan" doktor u smjeni da isforsira vaginalac...da slučajno ne bude netko mlad i neiskusan pa se mora odraditi cr. A tek za informaciju, evelyn, njima ti je sve živo kritično, vjeruj mi, naslušala sam se svih "kriza" kad sam bila hospitalizirana u listopadu...i zamisli, još mi nije vodenjak puknuo, još uvijek mi je bebač jaaako nisko, još uvijek je sve jaaako napeto...ali smo još uvijek u jednom komadu :P No zanemari ti sad sve to, odi lijepo kako ste se dogovorili, bez stresa, svoja prava/želje znaš, informirana si....i donesi nam samo lijepe vijesti :love2:
jooooj ja bih svog doktora na porodu, buaaaa
nekoga kome mogu vjerovati, smrc
Muma a ti si se stvarno svega naslusala i nagledala
Dobro da si jos sva svoja...
suncokretna cestitam i hvala ti na bar jednom lijepom iskustvu
drago mi je da ti tako lijepo i glatko islo
kao sto netko vec rece, moras imati srece sa ekipom na koju naletis...
anita ima kakvih novosti kod tebe?
Hoću reći, ako su ti rekli da dođeš u četvrtak, tako svejedno ideš li u srijedu ili petak, ako je tada bolji dr (ja bih neke izbjegavala do te mjere da bih radije otišla napamet u drugo rodilište, mislim da nije potrebno imenovati).
je martinaP, u pravu si
Ja se zeznula u prosloj trudnoci pa naribala
A samo sam trebala provjeriti kad je koji dr
Evo i mene. Citam vas stalno, ali ne stignem odgovorit jer mi curica odmah hoce mob. Dobro sam, cekam srijedu da cujem sta ce mi rec i dal ce me poslat u bolnicu. Drago mi je da nas ima puno aktivnih na ovom postu, jer svuda pricaju samo o Petrovoj i ne mozes saznat nikakve novosti o Vz rodilistu. Al eto, ima nas...
Bebaci se stalno gibaju i jako treskaju tako da se nadam da je sve ok.
A eto i mene...izgleda da ću opet završiti u bolnici. Bila sad na pregledu kod svoje ginekologice - beba je malena i na zadak i rekla je da se idući tjedan javim u TA i tamo kontroliram nadalje. Pošto sam tamo već provela divnih 25 dana, mislim da mi ne gine da me odmah ostave. Trebala bi se javiti početkom tjedna...moram hitno saznati raspored...kako sam samo jadna :-(
zasad ove tjedne kad sam ja hodala u TA je uvijek bil isti raspored.karadza je cetvrtkom,mislim da spoljaric utorak.al ti nekad dojde drugi dr,bez obzira kaj pise ba rasporedu,jer ovisi ko ima kakve operacije i to.jucer kad sam bila je na vratima pisalo risek a bila je karadza
Muma, kad saznas raspored napisi ga ovdje. Zanima me tko je koji dan, mada nisam imala neugodnih iskustava ni s jednim doktorom u 1.trudnoci. Cak mi je i dr. D. radila jedan izv u bolnici i bila jako ugodna.
Raspored stiže do nedjelje, tehnički problemi :oops:
A ne stavljaju ponedjeljkom novi raspored?
Ili je neki ustaljeni, al se mijenja zbog go i praznika?
Ja cu, u svakom slucaju, morati provjeravati...i tko zna tko ce raditi u to vrijeme...
Cure, di ste? Izvjestavajte malo... Ja sam 30+1 i u srijedu idem na kontrolu pa cu vidjet sta ce mi rec i dal ce me poslat u bolnicu. Osjecam se izvrsno, jedino mi kile idu svaki tjedan 1 kg. Za sad sam +16 kg.
U kojem ste vi tjednu i s koliko kg u plusu?
E da, jedino sto me muci je nesanica. Po noci ne mogu spavati po 3-4 sata!!!!
Evo cure raspored za TA,pon-majcen,uto-spoljaric,sri-cvijovic,cet-karadza,pet-risek. Ostala sam u cet u bolnici na promatranju,u petak mi je bil termin i imala trudove,bila u radaoni celo popodne i vratili me navecer opet na 4.kat.i sad jos uvijek cekam neke jace trudove ili da pukne vodenjak
evelyn, zelim ti puno srece i snage kad krene porod... Hvala na rasporedu. Ja idem sutra kod svog gina, a ako me posalje u bolnicu, mozda se jos i sretnemo... ;)
Sretno i javi kad se porodis ak ces imat snage! :)
Nadam se da budem ja uskoro,danas il sutra,jer nebrem vise,sad sam 40+4tt
muma je rodila u nedelju!Za sad jos ne trebam u TA ako budem imala novosti javim vam se!
Cestitke za Mumu! :-D :-D
Pozdrav cure!
Vidim da nitko ne pise pa cu ja, cisto da vas drzim tu.
Bila sam kod gina, nalaz cerviksa nepromijenjen od zadnji put, odnosno samo smeksan.
Bebice su ok; decko je prvi i on je na zadak :-D, a curica je i dalje poprecno. Oni imaju 1600-1700g.
Ja imam +15kg (30+4tt) i reko mi je da ne smijem vise dobit ni kilu. Ne znam kak cu to izvesti jer sam u prvoj trudnoci dobila 20 kg. Al eto, slijedi neka dijeta odnosno prehrana bez slatkog. Ostalo ni ne jedem puno...
Jel Evelyn rodila? Nadam se da je. :)
Ajmo Varazdinke, pisite....
Ma ja sam jos u komadu,jos uvijek u bolnici i cekaju se trudovi,jucer malo ispalo sluznog cepa i danas ujutro opet taj sluzni cep al u vecoj kolicini,dr veli da sve polako sazrijeva i da bude uskoro.sad cekamo da bi dosli neki trudovi,vec sam prosla tri termina i jos nist.nadam se da bude uskoro :-)
Evelyn kako si? Nadam se da si sad vec sa svojom bebicom?
Cetvrtak 5.12. U 22:22h stigla mala Tia,3700g i 51cm :-)
Cestitam Evelyn!
Kad se oporavis i stignes napisi kako je prosao porod! :)
U cetvrtak sam cjeli dan imala lagano trudove koji su se navecer pojacali svakih 10 min i onda mi poslje 9 iznenada puknul vodenjak,u pol 10 sam bila u radaoni a u 22:22 se rodila moja princeza.imala sam carski rez,sve je jako brzo bilo i sad samo cekam da dojdem doma,sutra ujutro nas pustaju iz bolnice :-)