Diabolica sad sam vidjela, bravo za tvoj nalaz.:love2::heart:
Printable View
Diabolica sad sam vidjela, bravo za tvoj nalaz.:love2::heart:
:heart:Sara38 čestitam ,ti i tvoj mm ste to zaslužili,s obzirom da znamo sve naše priče ti si sigurno prva zaslužila svoju bebicu a poslije tebe Tigrica L:heart: naša.......a onda sve mi za vama........puseeeee
:-DDiabolice super napokon sad ćeš u miru doć na kupanje kod nas na boduliju........:-D
Ponosna sam na naše trudnice i moram ih nabrojat:
1.BarbyRI
2.Diabolica
3.Sara38
4.?????????
SALI NADAM SE DA ĆEŠ NAM JAVITI POZ. BETU PA DA TE UPIŠEMO NA 4.MJESTO!!!
Diabolica čestitam!! A što sam ti ja rekla??????????
Sumskovoće upravo sam danas počela čitat knjigu anđeli!! Koja telepatija!!!!!!!!! Želim ti i večeras slatke snove!!!!!!!!
Da li mi može netko napisat tko je imao blagu hiperstimulaciju da li je došao do Transfera?? Napominjem da me jučer tresla tem.38. , danas 37.5.....?????? Može i na PP, meni svejedno... Da li se radi transfer ako se ima tem. ??
Sara 14 god. borbe?????????????????? Svaka ti čast!!!!!!! Č E S T I T A M i danas na super beti !!!!!!!!!!
Ponosna sam na naše trudnice i moram ih nabrojat:
1.BarbyRI
2.Diabolica
3.Sara38
4.?????????
SALI NADAM SE DA ĆEŠ NAM JAVITI POZ. BETU PA DA TE UPIŠEMO NA 4.MJESTO!!!
Diabolica čestitam!! A što sam ti ja rekla?????????? :-D
Sumskovoće upravo sam danas počela čitat knjigu anđeli!! Koja telepatija!!!!!!!!! Želim ti i večeras slatke snove!!!!!!!! :angel:
Da li mi može netko napisat tko je imao blagu hiperstimulaciju da li je došao do Transfera?? Napominjem da me jučer tresla tem.38. , danas 37.5.....?????? Može i na PP, meni svejedno... Da li se radi transfer ako se ima tem. ??
Sara 14 god. borbe?????????????????? Svaka ti čast!!!!!!! Č E S T I T A M i danas na super beti !!!!!!!!!! :klap:
evo i mene sa prvog uzv...jako zadovoljna...mislim doktor (Vlašić jer drugog dr.V nema) je zadovoljan pa sam i ja! kaže da super reagiram i da su već folići (par komada) lipo narasli. U ned ponovno pa ću znat više. a na humanoj...kolko nas ima, j.... kolko nas imaaa!!! samo da se nastavi sve školski, o daj mi Bože usliši to!!!
mravak držim fige da prođe sve ok i da transfera bude!
sara38 tvojoj beti zavidim...predivna je!
sali za supač betu sutra!
diabolica drago mi je za dobar nalaz, sad stvarno možeš opušteno uživat u trudnoći
sumskovoce klomifenka sam još sutra. želim ti draga moja da san postane java...što prije!!!
mare157 hvala šta misliš na mene
i svim drugim curkama pusa pusa pusa!!! I :heart: you all!!!
diabolica,ma super, e sad stvarno uživaj!
mravak, držim fige za transfer!
sali, za sutrašnju betu~~~~~~~~
loks, nedjelju se vidimo, možda onda bude manja gužva, danas ludilo...
svim curama veliki pozdrav :bye:
Sara draga to je definitivno to, češtitam još jednom :-D :-D
Diabolica znala sam ja da će nalaz biti dobar, ali drago mi je što si sada odahnula.
Tia želim ti svu sreću, da ovoga puta bude iz prve ;)
Sali čekamo betu - držimo fige :)
Mravak nadam se da će do transfera doć, ne znam zapravo da li ti oni mogu zabraniti transfer jer znam da cure s hiperstimulacijom idu na transfer... a i na kraju što će sa zametcima... bacit ih???? Ja bi na tvom mjestu inzistirala na transferu isto kao i na vraćanju 2 zametka. Docentica je i moja doktorica, nije ona loša, samo trebaš znati objasniti svoj stav i držat ga se. A negdje sam čitala da hiperstimulacija pogoduje implantaciji.
Innu, Loks sretno cure!
Dani82 riječi ti se pozlatile!! :heart: :heart:
Sali čekamo betu!! :cekam:
loks dr. Vlastelić je na godišnjem.. izmjenjuju se jer više nema kolektivnog....
BarbyRI to bi bilo prekrasno ... da si sama za rođendan daruješ ono što najviše želiš !!! bebača!! :klap:
Sumskovoće za tebe :coffee:
Mare157
Sara38
Cranky
skandy
innu
diabolica
vita22 .... sve vas pozdravljam.....
Mravak kako si danas, jel imaš temperaturu?
Saliiiiiiiii???? javi nam se što prije sa dobrim vijestima draga!
saliiiiiiiiiiiii?????????? :cekam:
Danas nemam temperaturu!! ali me glava boli... možda od kompa...
Zvala labaraorij sve 3 mrve su odlično,nadam se da to znači da sve 3 idu prema blastocidama :preskaceuze:
Cure evo konačno stigao i moj nalaz.
Moja beta je 1140
Sve vas grlim i ljubim:heart:
saaaaaaliiiiiii sva sam se naježila! Bravo!!!
sali, ma prekrasno, čestitam!!!!!!!!!!!!!:-D
sali čestitam ti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
to je jako lijepa i velika beta!!!!! :-D:klap::-D
mravak bravo za tvoje mrve! Vidim da ti je bolje...držim fige da bude transfer i da je sve o.k.
sali :-D :-D :-D
Mravak nije slučajnost...anđeo je znao da ga trebaš! Pitala sam moju gin za slučaj da budem imala iste simptome HS kao i ti...dakle: rekla je da se HS smiri nakon cca 48 sati i da u velikoj većini slučajeva do transfera dođe. Obzirom na godine i nalaz supruga, BIT će Transfer....
i da nastavimo prekrasan niz kojeg je Mravak započela:
1. Barby Ri
2. Diabolica
3. Sara38
4. Sali
5.????
6.????
Mravak i loks - ovi upitnici su u biti vaša imena ;) samo je stvar kratkog vremena kad ćemo popunit...
Cure drage: Diabolica, Dani82, Innu, Sali, Sara38, Barby Ri, Tigrical, Vojvođanka, Cranky, loks, Mravak, Igolina, Snekica, Mare, ma sve koje ste stalno tu i koje povremeno "uletite" sunce je zaslalo! Trend je odličan! Stižu naša dječica!
:-D za Sali !!
sali krasno,cestitam! redamo se..... zelim svm curama da do kraja godine se izredaju i da sve budemo trbusaste!!!!!!!
mravak super za blastice....:-D
danas sam se bas cula sa frendicom kojoj je vlasic rekao da u 8.mj ide u postupak,kaze da su joj javili da dodje pocetkom 8.mj a inace je bila narucena tamo za 12mj,da ju je semi zvala da se oslobodilo mjesto.znaci ipak se desava nesto...:-D
Sali čestitam vam od srca!!!! Ajd neka se samo nastavi takav niz, sretno svima vama hrbrim ženama trnovit nam je put ali na kraju se sve isplati!!!
cestitam saliiii nadam se da ti se uskoro pridruzimo i mi ostale heheh:) pozdrav
Cure hvala vam :zaljubljen:, od srca vam želim da sve uskoro ugledate veliki + na testu i da se nastavi ovaj dobar niz.
Ja još ne vjerujem da smo uspjeli, gledam nalaz i ne vjerujem
Mravak super za tvoje mrvice, ti se samo lijepo odmori i nek sve prođe OK.
Svima šaljem puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Evo ja se vratila sa kupanja i ne vjerujem koje me lijepe vijesti dočekaju ....ma je li to moguće nakon onog zatišja poslije mene da se ipak nešto POKREĆE?????
Juhuhuuuuuuuuuu Sali bravo, čestitam, super.....ajdmo dalje...
Idemo dalje curke koja je slijedeća na redu Mravak ti? Super se stvari razvijaju......
Kad će past Riječka kavica?? Dugo nismo! Jeste za? Dignimo temu......
Moram još malo :-D za naše nove trudnice ...baš sam sretna:sing:
Sali prekrasna beta :-D :-D :-D čestitam ti od :heart:
sali ČESTITAM!!!!!!!
Cure, šta kažete na jednu riječku kavicu prije nego se razbježimo vam grada na godišnje odmore? Da izljubimo naše trudnice!
...ja sam za....samo obavezno u večernjim satima odnosno u kasnim poslijepodnevnim ako se budu nastavile ovakve vrućine
Napravljen transfer 2 blastocide,treći se prestao razvijat. Transfer nisam ni osjetila i osjećam se trudno i sretno. Pozdravljam vas sve i ljubim :)
Sali čestitam........Mravak super za dvije blastice uživaj sad i miruj da to bude to........puse svima .....šta se tiče kave znate sve bodulke stižu naravno..:-D:-D:-D
Mravak bravo za blastice i sada neka se samo lijepo prime za mamicu i to je to!
mravak bravo za blastice!
Hvala drage moje suborke!! Malo me grlo škaklja, nos začepljen i uši čudne... zašto bi bilo jednostavno ako može biti komplicirano? :)
mravak super za blastice,sad lijepo miruj i pazi svoje mrvice:-)
ja u srijedu moram na svoju kontrolu kod ginica,tako me strah nekako,iako se srceko culo i dr rekla da je sve ok,uvijek neki strah postoji pogotovo kad si vec jednom to prosao....uvijek u nekom strahu,grcu, da li je uspjelo pa da li je beta pozitivna pa da li se dupla.pa da li se plod razvija pa da li se cuje srceko pa ponovni pregled pa dal se jos cuje srceko i da se nije prestao plod razvijat,ma uvijek nesto.mislim da ce biti lakse kad prodje prvih 3mj...evo sad sam vec u 3mj usla...kako to ide....:-)
prestale me zadnja 2,3 dana nekako siske bolit,omlitavile pa me to sve malo buni,a tako mi je bilo i prvi put:cry: al jos stalno piskim,umaram se,mucnine imam,za svaku sitnicu mi se dize zeludac.
drzite mi fige srijedu....
pozz svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ BarbyRI za tebe!!!!!!!!!!!!!!!
Normalo je da se čudno osjećaš, pa zar nisi u drugom stanju???????
A što se tiče zabrinosti,navikni se, mame se uvijek brinu za svoju dječicu,nekada bez razloga a nekada sa razlogom!!
Tako da mislim da ti je ta zabrinutost što ti je u krvi hormon buduće mame!!
Nadam se da kužiš što je pjesnik htjeo reći :)
Opusti se i uživaj !!!!!!!!!!
BarbyRI znam kako ti je jer sam upravo to proživljavala malo prije tebe...strah je stalno prisutan...nikako se opustit...al to je normalno, pogotovo kad imaš iskustva sa spontanim pobačajem isto kao i ja pa na svaku sitnicu reagiraš a misli svakakve u glavi....pokušaj, znam da nije lako, se maksimalno opustiti i MISLITI POZITVNO! Sve će biti u redu, maštaj o svojoj bebolini...i odmaraj što više, ja sam si prepolovila svoje obaveze...ako mi se nešto ne da, ne radim....danas mi je bio jaako težak dan, vrućina me ubila, natekli mi svi zglobovi i izgledam smiješno pa sam zato cijeli dan preležala, fino papala i odmarala asad navečer bacila šetnjicu po lungo mare...to preporučam svim novopečenim trudničicama....samo laganini!!
Mravak čuvaj se propuha i hladnih pića, sad misli samo na voje mrvice, čuvaj se i ugađaj si na sve načine
A svima ostalima šaljem:love2:
Sali :-D ajme koje divne vijesti :-D
Mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
innu sta je s tobom? kako napredujes? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima velike puse
I da, naravno da sam za kavicu, ali ja to vjerojatno nisam trebala ni napisat ;-)
Dobro jutro!!
Skuhala sam vam svima kavicu pa se poslužite !!!!!!!!!
:coffee::coffee::coffee::coffee:
Eto ja ne mogu spavat,jučer preležala cijeli dan i svi su me mazili i pazili,naravno MM najviše :heart:
Inače kada sam radila sam se dizala u 6h pa mi je vjerovatno sve to ostalo ... nikako da se naviknem na ovo ljenčarenja....
Hvala vam svima na vibricama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja šaljem vibrice svima kome trebaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro svima! Kavice su melem na ranu...jedva sam ustala jutros....srećom da stiže godišnji - i to već slijedeći tjedan...
Mravaksuper za blastice! To je to, sad se osjećaj trudno i veselo slijedećih 9 mjeseci! Vibram za tebe i male mrve! Bit će BINGO!
loks i Igolina, pišite nam kako stvari napreduju!