Draga moja Kinki :love2: ne znam ni sama šta da ti kažem :cry: nema tih riječi koje bi u ovom trenu zvučale dobro.
Drži mi se stara moja :love2:
Printable View
Draga moja Kinki :love2: ne znam ni sama šta da ti kažem :cry: nema tih riječi koje bi u ovom trenu zvučale dobro.
Drži mi se stara moja :love2:
kinky, žao mi je. čuvaj se!:love2:
Kinki, moja sućut.
:cry::cry:
iskrena sućut
kinki, nema riječi utjehe kojima bi se ublažila bol... iskrena sućut:cry:
Hvala vam...Eto, pokušavam sakupit komadiće sebe nekako, tribat će vremena...Ne znam uopće kako dalje...Bila sam u 21. tjednu, beba je bila nekoliko dana mrtva. Izgleda zbog moje krvne grupe minus. Ne znam kako je to moguće obzirom da nisam prije rađala niti sam bila na ikakvom invazivnom pregledu. Pišem vam jer vas želim upozoriti da je i to moguće, da sam znala uzela bih onu inekciju preventivno, odmah na početku trudnoće. Istinu ću znati tek nakon obdukcije, al zaista je strašno ako je moja krv ubila zdravu bebu. Prije mjesec dana sam radila one rh testove i sve je bilo ok...Morala sam proć kroz porod i to iskustvo nikom ne bih poželila. I bila je mala curica, kojoj smo se toliko nadali...Ja sam mrtva žena.
:cry::cry::cry::cry::cry:
Kinki draga sve sam ti već rekla :love2:
Jako mi je žao :cry::cry::cry::cry::cry:
kinki, draga, uopće ne mogu zamisliti tu bol:cry::cry::cry:
Želim tebi i TM snagu, te da što prije prođe ovo preteško razdoblje,i život vas nagradi onim što istinski zaslužeujete:heart:, da se sva prevelika bol jednoga dana pretvori u preveliku sreću i radost....:love2:
Kinki draga, ja sam prije par dana prošla kiretažu (miss.ab. u 10 tt) i boli jako, jako... a tvoju bol ne mogu ni zamisliti. Znam da nema pametnih riječi koje bi te sada utješile. Budi tužna, ali ostani jaka :cry::cry::cry::cry::cry:
Kinki ti si hrabra žena :love2::love2:
Draga Kinki, jako mi je žao, imaš pravo na svoju tugu i bol, sve mi koje smo izgubile bebu znamo kako ti je.....trebat će vremena.....i onda budi hrabra za dalje....
Kinki:love2::cry:
Kinki uz tebe sam:heart:
:cry: kinki strašno mi je žao...
:-(
kinki, jako mi je žao, iskrena sućut:cry:
kinki, jos jednom :cry::cry::cry:
Hvala vam svima...Najviše se bojim da neću dobiti odgovor na pitanje-ZAŠTO?
Kako je moguće da mi 4 različita ginekologa kao razlog najprije spomenu krvnu grupu, iako nalazi pokazuju da u 15. tjednu nije bilo imunizacije...Kako je moguće da posumnjaju na to a uopće mi ne ponove test senzibiliteta nakon pobačaja...Kako je moguće da ne uzmu uzorak bebine krvi...Daju mi imunoprofilaksu napamet, iako čitam da to nema nikakvog smisla ako sam već imunizirana...Niko me ne uputi hematologu, iako znaju da nalazi sa patologije sigurno neće otkriti ama baš ništa ako je u pitanju krvna grupa...Toliko pitanja, odgovora nema...Jesam li ja nešto propustila napraviti? Jesam li se mogla bolje informirati? Jesam li negdi pogriješila? Jesam li bila previše sretna, jel to bilo oholo od mene, jesam li trebala bit poniznija, zahvalnija? Jesam li trebala ići na amniocintezu? Jesam li trebala ići češće na uzv? Jesam li trebala trudnoću vodit u Vinogradskoj? Šta ću ako ne saznam razlog, smijem li uopće razmišljati o idućoj trudnoći? Kako uopće skupit snage za dalje, zašto se ujutro dić iz kreveta? Nastojim sačuvat zdrav razum i nekako polizat rane, krenit malim koracima, uhvatit se za muža-ne znam...Praznina u trbuhu, praznina u duši...
:cry: ne mogu ni zamisliti tvoju bol. Nemam odgovora na pitanja koja te muče, šaljem veliki zagrljaj i nadam se da ćeš naći doktora od povjerenja tko će ti ponuditi odgovore i razjasniti ovu tragediju.
Kinki toplo ti preporučujem da, ako već nisi, odeš na PDF Roditelji anđela. Tamo cure imaju odgovore na mnoga bolna pitanja...
Kinki, draga, nemoj sebe okrivljavati ... plači, tuguj, vrišti, samo ne okrivljavaj sebe, nisi ti kriva, očito je netko ko je iznad nas tako htio i tako je valjda moralo biti...samo mi nije jasno Z A Š T O ????????
Jao, kinki. Nisi ti trebala ništa, nego bit sretna ( a bome si to zaslužila) i pratit upute dr. koji ti vodi trudnoću. On se za to školovao, a ne ti. Okrivljavanje sebe ti neće ništa dobrog donijeti, niti ti pomoći da se zaliječiš. NISI TI NIŠTA KRIVA! Daj si vremena, odtuguj svojim tempom. Ne daj da ti drugi govore kako bi se trebala osjećat. Plači, viči, skrivaj se ispod pokrivača. Kad prođe ta faza računam na dalmatinski dišpet koji će te voditi dalje.
Kad se pribereš, skupi svu dokumentaciju i kreni na konzultacije liječniku u kojeg imaš povjerenja.
Pusa
uh... Boze ,Boze :cry: :cry:
kinki veliki :love2:
kinki draga jako mi je žao zbog gubitka bebe:cry:
ja bi ti preporučila dr.đelmiša iz petrove da mu se obratiš, ja vodim trudnoću kod njega i na njegovom odjelu sam neko vrijeme ležala i čula jako puno tvojih priča koje su da te utješim na kraju uz pravilnu terapiju uvijek imale sretan kraj
on ti između ostalog radi i privatno pa ako si zainteresirana mogu ti dati broj za kontakt....on je vrhunski stručnjak za takve slučajeve.
nisi ti kriva i napravila si sve što je trebalo, isplači se i onda kreni dalje...dočekat češ ti svoju bebicu:heart:
kinki draga nisi ti ništa kriva :cry::cry:
nesretan splet okolnosti :-(
kinki nisi ti ništa kriva i nemoj tako razmišljat:cry::cry::cry: plaći, viči što god da ti pomaže, ali molim te nemoj sebe krivit
ajme kinki, nema rijeci utjehe :cry::cry::cry:, saljem ti samo virtualni zagrljaj:love2:
draga kinki, citam tvoje postove, za koje si se sigurno svojski namucila da ih napises.tuga je velika. znam da sve preispitujes, svaku odluku. svatko bi tako. ali, nisi kriva. jednostavno nisi. nadam se da ces dobiti odgovore koje zasluzujes. u svemu sto ti predstoji zelim ti svu srecu ovoga svijeta.
Draga Kinki, strasno mi je zao zbog tebe i tvoje curice:cry: Znam da to strasno boli, ali vjeruj, nisi ti nista kriva. Ja sam poslije svakog spontanog najvise krivila sebe jer nisam mirovala kada su se prve kapi krvi pojavile, ali sada znam da sam ucinila najbolje sto sam mogla. Moras skupiti snagu, to bi i tvoja curuca od tebe trazila, i krenuti dalje. Draga moja, sve smo uz tebe i kada bismo mogle barem ikako pokupiti kmadic tvoje boli da olaksamo, to bismo ucinile. Volimo te i mislimo na tebe.
Kinki, sve su cure već rekle. Ja ti uistinu želim da se psihički uz pomoć muža, obitelji, pdf-u roditelji anđela ali na kraju krajeva sama digneš čim prije......... Veliki zagrljaj
kinki, da ti i ovdje izrazim svoje veliko žaljenje i tugu zbog gubitka tvoje curice... hrabra naša...
Joooj žene oprostite ako sam vas izdeprimirala. Ovde bi trebale bit neke veselije teme...Činjenica je da sam bila trudna, da mogu zatrudnit i odatle trebam kupit snagu za dalje. Čak i ova tuga se ne može mjerit sa onom srećom koju sam osječala dok sam bila trudna. Sva patnja se isplati-vjerujte mi. Sve punkcije sam zaboravila onog trenutka kad sam ugledala plus, pa ću tako zaboravit i ovo jednog dana kad ugledam svoju bebu. A znam da hoću jer će se ekipa na Vinogradskoj pobrinit za to. Čula sam se sa Ljiljakom jer se užasno bojim trudnoće iz odmrznutih jajnih stanica. Obećao mi je da mi nikad neće vratit nekvalitetan embrij, i ja mu vjerujem. Vjerujem i dr Tomiću, ako je uspilo jednom-uspit će opet. A ja ću prevrnit nebo i zemlju da saznam koja je shema s tom krvnom grupom i šta trebam napravit da iduća trudnoća opstane. Zasad izgleda da se radi o nekim Kell antitijelima, al ništa još ne mogu znat sa sigurnošću. Vi se nemojte opterećivati s tim, to što se meni desilo je zaista rijetkost. Samo 5% stanovništva ima moju krvnu grupu a samo u 9% se javi taj glupi Kell. Posralo me i bog. Iden sad loto uplatit, možda me i to posere uffffffffffffff!
kinki,koja si ti krna grupa? ja sam O neg...
Kinki još nas i nasmijavaš...što reći...blago djetetu koje takvu pametnu i snažnu majku bude imalo.
Grlim te da sve puca!
kinki draga...žao mi je..cure su sve rekle..:love2:
Ja sam B-, a MM A+ pa me isto strah za ubuduće.
Kinki, svaka ti čast! Klanjam ti se na tvojoj hrabrosti i pribranosti! Sve suosjećamo s tobom, al samo ti znaš kako ti je. Neka te poseru i jackpot i uskoro nova velika beta :-) !
Bok!
Evo javljam se po prvi puta.
Bila sam krajem mjeseca u vinogradskoj na pregledu zbog neplodnosti.
Dobila sam papir što sve trebamo naprviti, moj suprog i ja.
Ja imam PCOS, a sa mm je sve u redu.
Sada idem sa svim tim nalazima kod doktora.
Zanima me dali na tom drugom pregledu se nešto dogovora ili?
Skinula sam 30 kila, ali još imam višak od 20-ak kila, zanima me dali će to stvarati problem, jer zaista više ne idu dolje.
A suprug i ja već 2 godine pokušavamo, a moj ginekolog nas nije nigdje slao, jer ja moram smršaviti.
Pa vas molim dali netko ima iskustva sa tim.