upravo tako BHany :love2:
podsjetila sam na pravila ne prozivajući nikoga, samo kao podsjetnik za sve nas, pa tako i za mene sa duuugim stažem ovdjem (kojeg apsolutno nikome ne želim!)
Printable View
upravo tako BHany :love2:
podsjetila sam na pravila ne prozivajući nikoga, samo kao podsjetnik za sve nas, pa tako i za mene sa duuugim stažem ovdjem (kojeg apsolutno nikome ne želim!)
i da, na odbrojavanje sam ga zakačila samo zbog "prometa" ovog topica, ovdje je vibranje i chatanja i navijanje dopušteno! :)
sorry ako ste me krivo shvatile :)
Moja betica je i dalje mala ali se lijepo poduplala: 14.dnt 119 :oops:
Bravo za duplanje:-D:-D:-D
Samo neka tako nastavi!
AuroraBlu,jako dobro duplanje:-D:-D:klap:
I moja beta je bila sramežljiva,nekako slična tvojoj,tako da nije bitna brojka..bitno je da ona lijepo raste,ovako kao tvoja!!
Za dalje puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo i tvoje bete su sjajne! Cestitke i tebi uz jednake zelje da ti beta i dalje pravilno raste i da ti cijela trudnoca bude uredna.
Eto znala sam ja,AB!:-D
AB jeeeee, to se traži, ovo danas izgleda i više nego dobro:-D:-D
Jako sam sretna zbog tebe, kao da je moja beta:love2:
bugaboo čestitke i tebi, predivno duplanje!!
aurora,super..glavno da se dupla... :-D :-D :-D
Mare ukrala si mi misao. aurorablu sretna sam presretna!!! idemo dalje polako ali sigurno!!!
Bugaboo prekrasna beta, čestitke još jednom!!!
AuroraBlu čestitam i ~~~~~ za dalje!
Mare41 drugi put kad budem čekalica bete stavi me pls u potpis, vidiš da djelujeeeeee :mrgreen:
Nije ti mala, normalna je za transfer trodnevnih embrija 14 dan nakon transfera, ono, školska kako bi se vozilo prije na VV - trocifrena beta = trudnoća plus je duplanje super. To je to, po meni strahovanja oko biokemijske isključena, nemoj se sad uspoređivat s mariborskim betama di su u pravilu blastociste (znači, 2 dana starije trudnoće) i mislim da mi je vikki rekla da se tad očekuje da je veća od 300.
ONO, ČESTITAM :)! I držim palčeve za ful dosadnu trudnoću :)!!!! I bravo CITO!
Charlie, bit će i treća iz potpisa (100% će mi biti uspješnost:-))!
Bhany, kiss, ma sve ću vas stavit!
Aurora*:-D:-D:-D čestitam
AuroraB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta i dalje raste
svim ostalim curama isto velike čestitke
mare ima proročansku tipkovnicu, mogla bi početi primati narudžbe!!
AB duplanje je sjajno!!
baš sretan dan na forumiću pa sam i ja sretna!
AB ja opala s kruške, pa opće nisam skontala tvoju prvu betu, ali eto sad sam ovu drugu! ČESTITAM i navijam da sve bude onako,ko po špagici.....
bugaboo draga, pa to je predivno, čestitam od srca..
Samo da nadodam- ovaj mjesec se važno zvati Aurora8-)
mare proročice:klap:
AB i bugaboo, čestitke za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~neka samo tako fino nastave rasti:-D:-D.
Ja sam u subotu u CITO na prvom UZV da vidimo što su "skuhali" moji jajnici, već me bole, pa se nadam da se nešto dobro kuha :lol:
AB beta je super:-D:-D, da znaš kako me je obradovala kad sam vidjela da se pravilno poduplala. Samo neka tako nastavi i za 9 mjeseci da zagrliš svoje zlato:love2:.
E Mare moja, šta bi ja bez tebe.. :-) Jedva čekam da ja tebe stavim u svoj potpis za koji tjedan... Nadam se da će biti recipročno :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za dalje!!!
AuroraBlu čestitam :-D:klap:
AuroraBlu čestitam:klap:, nek se samo nastavi duplati:-D
AAAAAA KOJE DIVNE VIJESTI!!!!!!
AB i bugaboo :-D kako lijepo, sretna sam ful :-D
Aurora* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D prasico jedna niš se ne hvališ, šta ja moram na forum doć vidjet predivnu vijest :-P
Drage moje svima vam šaljemo moja Sara :zaljubljen: i ja brdo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora* jeeeeeeeeeeeee, za tebe vrijedi ona: svugdje pođi kući dođi, rekla sam ja da će na svakoj sljedećoj kavici dolaziti koja nova trudnica, čestitam od srca!
AuroraB i još jednom čestitam :-D:-D:-D!
Bugaboo čestitam ti od srca, javila mi za tebe ptičica iz ZG, neka su oni ljekovi djelovali, ionako im je isticao rok trajanja :zaljubljen:!
AuroraBlu čestitam, mislim da ne moraš više brinuti :heart:
cranky sarica je :zaljubljen:
AuroraBlu bravo za duplanje:klap:, jako me razveselila tvoja danasnja beta!!! Sad ti bez zadrske mozemo cestitati, to je to:-D
mare41 kad ti vec tako dobro ide, stavi samu sebe u svoj potpis i ispuni prorocanstvo;-)
Bugaboo i AuroraBlu, čestitam na duplanju! Prekrasno! :-D:-D
Od srca vam želim dosadne školske trudnoće!
AB :-D jako sam sretna zbog tebe!
Tek' sada vidim, obje Aurore, pa to je preeeeeekrasno, ČESTITAM Aurora*, i to pravi prirodnjak, jeeeeee :-D :-D
AuroraBlu, velika čestitka i ovdje :-D
Draga bugaboo pa ČESTITAM!!! :-D :-D