dea
zao mi je drzi se i skupljaj snagu za drugi put
Printable View
dea
zao mi je drzi se i skupljaj snagu za drugi put
Kradem i potpisujem....
Moram priznati ja nisam mogla izdržati i išla sam vaditi betu danas....nalazi u 14 sati.....držit fige usrala sam se od straha...
Također zadnja 3 dana navečer imam blago povišenu temperaturu a nisam bolesna...37.2 , 3. 4. ...ali vjerojatno je i to od utrića
pusa svima
Dea84 :love2:
Chiara, držim fige na rukama i nogama!
Dea:love2: žao mi je što se nisi priključila ovom sretnom vlakiću koji vozi zadnji nekoliko dana
Chiara i ostale cure koje čekate prvu betu obavezno se ukrcajete u ovaj vlakić :-D:klap:
Našim curama koje čekaju duplanje bete puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta je danas 481 17dnt, sad me to malo brine jer je prošlo više od 48 sati a ona se baš točno poduplala. istina, nije rađena u istom labu. nadam se da će biti sve ok.
dea84 :love2:
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu!
Kitty ne brini se bitno da beta raste.....uživaj....
Meni danas 17dnt. beta 3729,7 jeeeeeee
Narucena na uzv. 2.11.
Dr. kaze da bi moglo biti da su se oba dva primila, ali vise cemo znati u utorak.
Kitty mislim da je to ok beta i da ce sve biti uredu:zaljubljen:
Dea84:love2:
Chiara puno vibre za veliku betu:-D:-D:-D
Chiara, nešto mi njuši finooooooo!!! Jedva čekam lijepu betu iza 14.00h!
kitty nemoj biti u strahu:heart:, uživaj jer lijepa je to beta i lijepo poduplana. Nemoj se bojat, velika beta 14dnt i to što se utrostručila nakon 48 sati ne jamči baš uvijek urednu trudnoću, na žalost znam iz vlastitog iskustva.
želim vam svima mirne trudnoće bez ikakvih problema, samo čista uživancija.
chiara čekamo i navijamo:yes:
meni beta danas 3400 :-D:-D i imam pregled 2.11. tad ce biti tocno 6 tjedana i nadam se da cemo cuti srceko :heart::heart:
Kitty ....zaista vjerujem da ce sve biti ok... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje u srijedu!!!
Dea84 zao mi je :love2:
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto god im treba!!
uh sad ovaj moj gornji post ispada neugodan jer vidim da se Hakyai baš utrostručila beta:oops:. Nemoj se molim te uvrijedit, mislila sam isključivo na sebe i moje prošlogodišnje iskustvo, tek sam poslije vidjela da se moj post može shvatiti zajedljivo, ali su mi već bile istekle 2 minute za promjenu posta.
Tebi draga želim sve najljepše narednih 8,5 mjeseci i dvije preslatke bebice:love:.
Drage moje meni beta samo 21.....................jel to znaći da se nije primilo?????
Koja najniža beta ipak znaći da je pozitivno??????????????????
Mislim da će mi srce iskoćit od tuge.....
cure čestitam na duplanjima bete, sretno dalje sve bude to u redu:-)
mi smo u četvrtak na konzultacijama za dalje tako da možda vam se opet ubrzo pridružim:-)
chaira a koji ti je danas dnt?
chiara, koji ti je to dan nt i koliko stari su bili embriji?
10dnt, ne bi htjela govorit nešto u što nisma sigurna ali bi na tvom mjestu ponovila za 2 dana
a možda da se javi netko s više znanja
držim fige da raste...
malo si rano i vadila betu, još ne znači da to nije to, da ti je 14 ili 15 dan beta 21 velika bi bila mogućnost da je biokemijska (mada naša Inesz je najbolji primjer da i ne mora biti tako). Draga nemoj ti još otpisat svog malca i ponovi betu za 2 dana da vidiš kako napreduje:love2:
Znači danas je 10-ti dan nakon ET i po meni je beta ok~~~~~~~~~~~~~~~ da se nastavi uredno duplati ( moja je negdje 12-dan bila oko 57 i curica sada ima 2 godine)
Svim čekalicama bete i koječega drugog ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MI sitno brojimo do poroda, nekih mjesec dana i jedva čekamo da vidimo malog bracu....:-D
Nije vazno sto je beta niska, svaka zena je slucaj za sebe. Vazno je da se pravilno dupla. Srecno! Ponovi betu pa ces znati, za sad je dobro.
Hvala vam na utjesi...ne zna što bi mislila....jer u prošlom postupku kad su mi vraćena 2 embrija beta 8dnt je bila već 126.....zato me ova od 21 baca u očaj....
ali ponoviti ću za 2 dana opet....moždasam trebala još čekati ali kako je bila blastica mislila sam da bi se moglo vidjetivveć...
chiara
drzim fige da sve bude ok za dva dana
Hakya divna beta :zaljubljen: kitty vidi sto ti cure kazu, sad si dozvoli da se malo radujes :*
Chiara nadam se da je ovo ipak ono sto si sama a sto ti i mi svi od srca zelimo!
Dea :* žao mi je
samo da prijavim negativnu betu :-(
Palcice,:love2: drugo sve znaš
Palcice:love2:
Palcice žao mi je!!! :(
Chiara, cure su ti sve napisale, javile su se i naše drage suborke s najljepšim mogućim ishodom! Ponovi betu u istom labu za 2 dana i vidjeti ćeš. A da si malo ubrzala, jesi. Ali nije važno, beta je pozitivna! Držim ti palčeve na rukama, nogama, glavi, i od susjeda i od onog malo daljnjeg susjeda... Sretno!!!
palčicazg, jako, jako mi je žao :-(, drži se draga, jednom će i tebi sunce zasjati ....
Današnje ponavljačice beta, čestitke :-D
A ja vam se osjećam nekako trudno :-), samo se nadam da me osjećaj neće iznevjeriti i baciti u ponor :-(...još malo, i znat ćemo jesam li u pravu...
Mury, neka to bude to!!! :-)
Hakya :-D za prekrasno duplanje.bravo draga.
Mury samo naprid.drago mi je da se tako osjećaš.zaslužila si:) i ti to znaš.
svim curama želim puno puno sriće.
eto i mi obavili,imamo jednu mrvu na čuvanju,beta 08.11-i sad dugo čekanje
cestitke curama na super duplanjima. i svim cekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe velike bete
chiara nadam se da ce se beta lijepo uduplati :zaljubljen:
evo da i ovdje javim da sam pocela brljaviti smedjkasto 10dnt3d. nastavljam nevoljko s utricima. uglavnom sutra vadim betu ujutro jer doktor ipak zeli da se to napravi. a ovako mi je bilo i u prvom postupku. osjecala sam se tako glupo u labu, vadim krv za betu a vec znam da je gotovo....
dea84 i Palcicezg, žao mi je cure.
kitty, bitno je da beta raste!
Hakya, malena19, prekrasna duplanja!
chiara, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim palčeve za novu betu!
crvenkapice, sretan rođendan!
Mury, nek te osjećaj samo drži i dalje, i nek to stvarno bude to!
I posebno vibram za moju dragu macu papucaricu i njezinu betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Da nam se javiš s krasnim vijestima!
dea84, Palcicazg jako žao mi je, držite se :-(
chiara, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta lijepo dupla!
Mury trudnice naša , nego što si drugo:-):-)
legal alien znam kako se osjećaš,ali stvarno bi htjela da te beta sutra iznenadi! Zato ti vibram iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
maca papucarica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za tvoju betu sutra, da bude velika velika!
:zaljubljen: