The end. :heart:
Printable View
The end. :heart:
The serpent na netflixu super!
Katla na netflixu (nisam odgledala jos al je dobra)
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Pogledali jucer prvu epizodu. Nije lose. Hvala na doprinosu :)
Inace smo nedavno pogledali Stanje braka, netko je bio ovdje preporucio, ne znam vise tko. I tada mi se nije cinilo zanimljivim, al mi je bila na kraju bas super. Pogledala jednom sama i onda s muzem.
Dobru borbu cekam nove epizode.
Jeste pisale sto za Davea? Gleda li tko?
Mi smo za vikend pogledali The bite, našli neki link na netu gdje se može skinit
Točno Kingovi kakve znamo i volimo, izvrsna serija, malo aktualna, malo nadrealna
Pratim nove epizode The good fight, oni su mi stalno sve bolji, jedino što me malo zbunjuje taj njihov odnos s koronom u novim epizodama, u prvoj epizodi su je komentirali i uključili u seriju (jedan je bio bolestan, ostali u karanteni), a onda dalje se nastavlja ko da je nema, uredi, suđenja, sastanci, nigdje nikakva maska niti manji broj ljudi
Istovremeno se u radnji spominje online nastava itd
Pocela sam inace Jane the virgin ali tek sam na 4. Epizodi, zasad mi je samo simpa ali se ne mogu nagledati glavne glumice preslatka je
I ja sam sinoc odgledala prve tri epizode, bas je fora, i super mi je sto radnja ide brzo, nema odugovlacenja.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
krenula je nova sezona Teda, čekam da se skupi par komada :)
al betty, pogledaj The bite!
Pogledali smo Bijeli lotos do kraja (6 epizoda, skoro sat vremena svaka), odlicna serija.
Citam da se sprema druga sezona, ali prva ima svoj zavrsetak i druga ce se raditi na drugoj lokaciji s drugim glumcima, uz neko preklapanje, možda.
Tang, di gledaš Teda? Mi dmo pogledali dvije epizode druge sezone, treća nije došla, a četvrta i peta jesu. Bezveze mi preskočit. A na imdb sam vidjela da se snima i treća.
Nego, pogledali smo seriju For life. Inspirirana stvarnom osobom , Isaac Wright Jr, koji je završio u zatvoru psuđen na doživotnu robiju, završio pravo , oslobodio sebe i još 20 inmatea. Vrlo zanimljivo. Od toga kako žive zatvorenici, kako se njihove obitelji, a i kako izgleda rehabilitacija kad izađu (on hoda u krug u određenom promjeru, veličini zatvorske ćelije). Preporuka.
Počeli smo Bijeli lotus. Ne znam što da mislim još
Bijeli lotus mi je bila jako dobra.
Ne znam jesam li vec pisala, senilna sam, the good fight- 4. I 5. Sezona su mi bas zanimljive, bila sam prestala gledati nakon 3. sezone jer mi je bila postala malo dosadnjikava.
Vidjela sam negdje da najavljuju 3. sezonu Successiona, jako se veselim, ta mi jedna od boljih u zadnjih par godina
babyboys, ja ti uglavnom pecam u zaljevu :škartoc:
sad čak kao imamo i netflix, ali nekako ne nalazim tamo nešto od mog gušta
mi trenutno gledamo 2. sezonu Ted Lasso i zadnju (ne znam koju) The good fight
Mislim da je ta preskočena treća epizoda bila Christmas special? Jako je neobično bilo gledat na +40 stupnjeva, ali i osvježavajuće :) Inače mi je baš draga serija, feel good čisti
The good fight je baš neobična serija kad pogledaš. Recimo, nije mi baš najbolja u character development (iako isti autori su to u Alicii super radili), neki likovi mi znaju bit skroz bezveze, kao i neke radnje, zna bit iritantna.. a istovremeno mi je i izvrsna. To vrijedi i za ovu zadnju sezonu, i glavni plot tih lažnih sudova, da ne spojlam.. na momente sam se nervirala, u smislu "a daj ovo nema smisla", al onda opet mi je i genijalno kako su se poigrali s time i objasnili da nije to baš toliko nemoguće.
Succesion, da, i ja se veselim! Skoro da bih pogledala ponovo drugu sezonu da se sjetim malo onih briljantnih dijaloga, to je šteta samo jednom pogledat.
jennifer, a Jane the virgin, dokle si stigla? :mrgreen:
mm i ja smo također oduševljeni Bijelim lotosom
ona scena na brodu će mi ostat urezana u pamćenje
oh mother, oh mother, oh mother :lool:
Jennifer Coolidge je briljirala
a Belinde mi je baš žao!
a Armond! :lool:
i no.2 scene of the year :lool:
i glazba u seriji mi je bila odlična
i ja se veselim Successionu
a za drugu sezonu Ted Lasso-a čekam da izađu sve pa da odbinđam
inače, baš sam prezasićena serijama, na netflixu mi se ništa ne gleda
Stala sam na cca 5. epizodi, nekako me ne vuce na jos. Ono simpa mi je al to je otprilike to.
Joj kako je bilo dobrih scena u Successionu s onim najstarijim sinom sto hoce biti predsjednik, pisala sam od smijeha
Pogledala the chair, dosta mi je dobra. Svidja mi se kako su prikazali taj woke moment i cancel culture, kako moze otici u ekstrem
Jen, tak dam i ja sa Jane stala prvi put , nije mi bila baš. A onda dam u drugom điru nakon par mjeseci kukala da mi je prebrzo gotovo.
Gledam Clickbait na netflixu. Ima 8 epizoda. Ja sam je ustvari dozivila kao kritiku društvenih mreza i zivota na njima.
Bijeli lotos dmo odgledali. Stiflerova mama (ona će to zauvijek u mojoj glavi biti) je zakon. I totalni cringe. A Armand...
od danas je Život na sjeveru na RTL kockici! :trep:
i ja sam u klubu "Prvi-put-kad-sam-gledala-Jane-the-Virgin-sam-stala-na-petoj-epizodi-ali-me-drugi-put-serija-raspametila-i-odbinađala-sam-ju-u-par-tjedana"
ja sam malo i doživjela olakšanje kad sam odgledala, oslobodilo mi se odjednom toliko vremena :mrgreen:
ali sad sam par puta upalila neku epizodu na random
to bih rado i sa Schitts creek, al smo ga obrisali, a nema ga na Netflixu
Jane sam na 3.nekak mi fali neke brzine, akcije, više događanja...i čekam sad će, sad će.
Idem tražiti kad je Život na sjeveru.
Jel itko pogledao novu sezonu (bar koliko su pustili) La case de Papel? ja sam samo prvu epizodu i malo je reći da sam razočarana... Čak ne znam bih li dalje gledala... bar dok ne izađe cijela sezona.
Pogledala the Stranger i dobra mi je serija.
Koštala me 2 noći kasnog lijeganja u krevet :mrgreen:
Stare boljke i dalje ostaju.
Izbjegavam serije maksimalno jer ja ne znam stat, al zbog ove je vrijedilo.
Gledam sad Pure na BBC First. Prevode naši kao Grešne misli. Dobra mi je, cekam ju, gledam u redovitom programu. Ima 6 epizoda, jučer je peta emitirana. Serija je iz 2019., nije nova. Svrstana je u comedy, nije smiješna. Ima istoimena američka serija Pure iz 2017. Nemaju veze jedna s drugom.
https://www.theguardian.com/tv-and-r...tal-health-sex
Nastavila sam ipak s jane zbog vaseg hvaljenja i nije mi zao. Postala je zbilja zabavna
Taman negdje nakon 5 epizode koliko im je valjda trebalo da postave pricu je postalo bas dinamicno
i ja gledam jane
narator i komentari su zakon :mrgreen:
Ja sam odgledala Norsmen. Meni je urnebesno smesno, a Freju obozavam <3
Jel pogledao tko Dirty Johna? Netflix.
pogledala 1. sezonu s Eric Banom, ali ova druga s Amadom Peet i Christianom Slaterom mi puno bolja, iako definitivno uznemirujuća. Baš za roditeljski forum :mrgreen:
dodatni bonus, glazba Cindy Lauper :-D
Zavrsila click bait! Mene je odusevila, inace volim misterije :)
Zna li netko kad počinje četvrta sezona Ozarka?
Angie, meni je La casa de papel bio skroz ok, zašto si razočarana? Osim nekih sitnih nelogičnosti, vezanih uglavnom za Tokyo, drugih primjedbi nemam
Imam još tri epizode za pogledat od The fall. Slowburn, krimi psiho. Pratimo lik i djelo serijskog ubojice, policajku koja ga lovi, i još neke prateće priče. Na momente je dosta uznemirujuć, a i ta sporost na momente ubija. Glume Jamie Dornan i Gilian Anderson. On je ustvari famozan glumac i ne znam što mu je onaj Grey trebao u životu
Pa dobro je li to izašla nova sezona The Fall kad svi pišu o toj seriji? Jamie Dornan je odličan glumac, jedva čekam film Belfast (i radi Outlanderice Caitrione Balfe)
Ja sam pogledala novu seriju Maid na Netflixu, jako je dobra, radi se o siromašnoj mladoj majci koja napusti nasilnog muža i o tome kako se teško bori da se iskoprca iz tog siromaštva.00
Mima, ima 3 sezone. To je serija koja je išla 2013-2016, ali je tek nedavno došla na netflix. Trenutno je u top 10, vjerojatno zato svi pišu. A i Gilian je tu. I dobra je, zaboravila sam da je i ona ustvari skroz dobra glumica
Mislim da sam gledala sve tri sezone.
Serija je jako dobra, posebno prva sezona
Počela sam gledati Squid game. Malo je prebrutalna na početku ali kad se navikneš, skroz je zanimljivo. Tek sam dvije ep odgledala.
uff privlači me a ne usudim se
Ja je nekako doživaljavam ko metaforu pa sam tako složila u glavi. Inače, nisam fan nekih trilera i pucnjave općenito. Ovdje me više taj koncept privukao. Ne znam kako bolje objasniti, jednostavno ne doživaljavam je realno.
Nisam gledala tu seriju ivana, ali totalno kapiram sta hoces da kazes. MM gleda neke koje sam ranije odbacivala s 'previse mi je' (nasilja, bla bla) a sad shvatam taj detachment.