To je super crta za popodne i za 12 dpo. Čestitam, baš baš baaaš mi je drago! :-D
Svaki tjedan nova trudnica, pa ovo je vrh hahaha gotovo je sa odbrojavanjima, čini mi se da ćemo morati otvarati odbrojavanja do poroda. :lool:
Printable View
To je super crta za popodne i za 12 dpo. Čestitam, baš baš baaaš mi je drago! :-D
Svaki tjedan nova trudnica, pa ovo je vrh hahaha gotovo je sa odbrojavanjima, čini mi se da ćemo morati otvarati odbrojavanja do poroda. :lool:
Ajme, ja sam u soku. Ici cu vaditi krv sigurno sutra. I veceras mozda jos jedan test jer vjerovatno necu moci izdrzati.
Super justme!!! Bas smo se zaredale,ma neka! Bas sam sretna! :sing::preskaceuze::kiss:
Nego,justme,pilala ti nas o simptomima...hahaha pa hajde i ti doprinesi i reci tvoje simptome do testa!
Nista od simptoma. Razlika prijasnjih ciklusa i sadasnjeg je -puno manje iscjetka, skoro pa i nista. U 2 navrata neki gusti ful. Prije o su me prsa ubijala od boli, nakon o nista. Nesto slabo pocela. Al su me jucer svrbile za poluditi. I ovaj mjesec me nije bilo briga. Bas me nije zanimalo. Napravila sam test bez veze. A planirala cekati petak i bas nisam bila nestrpljiva ko prije. Prehladjena sam bila prije o. Sad dalje ovo sto mi curi nos pripisujem tome. I na 10dpo sam se probudila s idejom trudna sam. Al sam to onako ostavila sama sebi u rezervi.
Znaci ovaj ciklus imam manje simptoma nego inace.
JUSTMEEEEE, pa puknut ce mi srce od srece. Netko je spomenuo da sam donijela srecu na forum. Vjerujte sretna sam ko nikad.
Sjenica je tu!!!! Wohooo! Bubamarica je stvarno prasinu trudničku posijala neka je! Koje veselje!
Drzim fige da do kraja ove godine ni jedna ne bude vise ovdje na ovom popisu.
E jedino drugacije jos je bilo sto mi je smece jedan dan smrdilo uzasnooo i skoro sam povratila noseci ga u kontener. Ali opet, dogodilo mi se slicno i u jednom ciklusu daaaavnoooo prije. Eto. Doprinos ostvaren. Sad se molim da otvorim uskoro temu tamo. U petak cu se javiti ginekologu.
Cestitam justme
Znala sam justme! Imala sam neki osjećaj da si sljedeća hahahha Bravo :heart:
Pa koliko nas je ostalo na listi? 5? Bubamara da još malo te svoje trudničke prašine. Za početak da dobijem ovulaciju :lol:
Ja da dobijem mengu hahahah jesmo lude
Mašnice, ti nisi više radila testove ili betu vadila? Ja se nekako uvijek nadam da možda ipak ima šanse da se primilo.
Evo jos malo trudnicke prasine. Jedno veliko iznenadenje. Ovo je molba od nase ljube555,jer je zena u šoku i nevjerici, a meni je cast da vam mogu poslat slike pa da prokomentiramo. Ja vidim, a vi?
https://ibb.co/YDYJ130
https://ibb.co/HBsWrbm
Himalaya hvala tim i hvala svim drugim curama. Sad mi drziten fige da ovaj put stignemo do kraja. Evo ja sam na ovoj folikulom otkrila da mi je o 5 dana kasnije bila od ocekivanog.... ne znam jeli tako svaki ciklus ili ne, al preporucam svima otici provjeriti.
Masnica razumijem te skroz. Meni je prosli mj kasnila. Cekala sam ju i veselila sam joj se ful.
I ljube555 nam ima sjenicu!!! :joggler::dancingfever:
Justme vjerujem da će biti sve ok ovaj put. Naročito zato jer ćeš biti pod većom kontrolom svog liječnika.
Ljube :heart:
Vi ste sve lude hahah Dođe mi da i ja pišnem koju ahhah
Znamda mozda nije po pravilima, ali ako admini dopustaju ja bi da ovo prvo odbrojanje novo obavezno ima i bubamaru koja nije stigla u odbrojavanje. I onda i ljubu koja nije bila ovaj mjesec. Da se ne zaboravi
Nisam vidjela takva pravila bas izricito. I mislm da bi nam svima bilo drago.
Pravila su da se krše. Sad kad dobijem opomenu. :lool:
Moderatorice, ako nas čitate, zezam se. :lool:
Ljube, iskreno, ja ne vidim crtu. Ali vjerujem da je do mene jer vidiš da druge cure vide. :)
Mislim da nebi nastetilo forumu kad bi to napravili. Ajme kako ce se sad brzo mjenjati teme. Prvo vas 3, pa andydea i nadam se jos uvijek masnica, pa ja i ljube. Oce nam se tko jos pridruziti? Nadam se da da.
Ma normalno da ne bi, ta odbrojavanja bi svakako bila otvorena, svejedno je za forum jel jedno ime više ili manje.
Onda smo mi dogovorile. Ako moderatori misle da ne moze neka nam jave :-)
Za 2tjedna novo trostruko odbrojavanje. Jel tako?
Ja sam pitala cokoladicu, rekla je da smo slobodne biti trudne u odbrojavati u kojim god kombinacijama zelimo, samo da se ne svadamo. Tako da eto!
Ajme koja sreca!!
JustMe, crta je super za 12dpo!
Ljube, ja vidim sjenu! Pisni svakako sutra opet sa prvim jutarnjim. Ako nemas test moja preporuka je iz Mullera njihov onaj. Ili trakica ili plasticni!
Jako mi je drago zbog tebe!!
Pa ovo je najsretnije odbrojavanje ikad! Hvala ti Riri :mrgreen:
A ja sam i mislila da odbrojavanje otvaramo Alice, Bubamara i ja. Ne znam dal ko ide s nama jos. U svakom slucaju biti ce to jako kratka odbrojavanja hahaha, ali neka. Bitno da se zapise.
Jedva cekam nove slike testova.
Riri kako si ti?
Daaaa napokon imamo kratka i slatka odbrojavanja. Ajde kad vidimo ono koje se razvuklo od 2017 do 2018te... jel se sicate... zasluzile smo.
Ja sam sad tako uzbudjena. Da sam malo djete trcala bi u krug vjetovatno. Kaoo ste se vi smirile? Kad ste se smirile? Ja ne znam kako cu ovakva docekati taj pregled prvi
Ja sam se smirila kad sam čula srce. :)
I onda sam opet postala nemirna do svakog idućeg pregleda. Onda sam se opet malo smirila kad se počeo micati.
Onda sam se nekidan opet uznemirila. Sad ću se potpuno smiriti kad se rodi. :lool: A kad se rodi onda ću vjerojatno misliti da ću se smiriti kad se odseli. :lool:
Mislim da cemo se sljedeci pit smiriti kad umremo.... realno.... pogotovo ako nas budu iznenadjivali nekako hahahaha.
Al ajde nek cujemo to srce napokon i da dobijem svoje poklone za bozic. Hahahaha
Evo stigla je. 1DC
Riri, to je najvaznije :)
Masnica eto, prije cete poceti raditi. Moramo se strateski raspodjeliti. Drzim vam fige cure da stvarno sto prije uspije. Znam kako je meni bilo neke mjesece. Ali evo, s jednim jajovodom uspjelo je.
Hello!
Just Me-cestitaaaaaam. Bas sam sretna!
Ljube, ja bih cestitala i tebi jer ja vidim sjenicu. Takva je identicna bila i moja prva sjenica-razvalila sam test da je vidim i zvala mm da ne bude da umisljam. Nakon te skoro pa nevidljive sjene je krenulo lagano.....ja misli da je to to!!!! :)
Riri- drago mi je da je sve proslo OK i da se osjecas dobro!
Na forumu cekanje i cekanje pa kad je krenulo.....bas je krenulo. :D Yay!