U Plodinama 40 kn rucnici (bili 20 na akciji) nisu neka kvaliteta al imaju vecinu trenutno aktualnih likova
Printable View
U Plodinama 40 kn rucnici (bili 20 na akciji) nisu neka kvaliteta al imaju vecinu trenutno aktualnih likova
cure gdje kupiti JEDNODJELNI kupaci da nema motiv stare babe i da nije bezobrazno skup.Ovo ljeto opako moram skrivati šlaufove koji onako turbosexy vise preko gačica.
navodno i u KC http://click4you.com//zagreb/jsp/ind...mer=King_Cross
Ivarica i ja sam STVARNO debela.Mozda moram kupiti dvodjelni ali vec broj pa mi se spek nece poreljevati preko ruba gacica.
Prosirujem potragu i na dvodjene ali ultra povoljne.
Slažem se s ivaricom. I ja ima viška kila i uredno ih nosim jer sve su to moji zubi natukli.
Imam jedan lijepi jednodijelni kostim, sa kopčanjem iza vrata (nema naramenice), kupila ga u Lisci u Frankopanskoj prije 2 godine na nekom sniženju (mislim da je bio 299 kn) i obukla dvaput. Nosim stari dvodijelni.
u nami na trgu ima i jednodjelnih i dvodjelnih, dosta povoljnih.
u newyorkeru ima krasnih dvodjelnih, ja kupila sebi trbušatoj za 180 kn jedan krasni , s boksericama i grudnjakom koji se veže oko vrata.
tamo ima i onih čudnovatih jednodjenih koji ne pokrivaju baš čitav trbuh.
mana outleti imaju kupaće (jednodijelne i dvodijelne) po 15,90 kn
samo naravno dosta je rasprodano pa nije lako naći broj, ali isplati se pogledati
Pletix. Prosle sam godine tamo kupila jedan divan jednodjelni kupaci kostim (meni su jednodjelni najdrazi). A nasla sam i jos par komada ljetne robe vrlo povoljno i zacudjujuce bas po mojoj mjeri (sto se tice izgleda i velicine). U glavnom mene je Pletix jako ugodno iznenadio.
Hvala cure.bas sam dosla iz Pletixa.zbilja imaju divnih i sada je 40 posto popust.
Nisam uspjela nis naci jer je curetak bio samnom ali vjerujem da cu naci.
cure gdje u zg da pošaljem friendicu da mi kupi blokade za ladice:
http://www.chicco.hr/ProductDetails/...blokada.wshtml
bzara, to imaš u Muelleru (Trg, CC1, Garden Mall, West Gate - ne znam ima li još gdje). Na Trgu se znaju rasprodati, ali drže ih. Bez cvjetića, doduše.
Ja to imam posvuda: ne pećnici, ladicama, staklenim vratima terase... Jako me dobro služi.
Kapric, hvala ti puno! vidiš uopće se nisam sjetila Mullera! super mi je to stvar, a kod nas toga nema nigdje!
:*
Gdje kupiti adapter za dječji CD player. U uputstvima piše da mora biti 9V/1000 MA...gledala sam na stranicama chipoteke ali takvog nema...
Nekoć davno prije valjda 20 godina sam kupila žnirance iliti vezice za obuću, ali one elastične, bile su u obliku federa, zvale su se "bez-vez" ili tako nekako, samo su se navodile u cipele i držale super bez vezanja. E sad, rado bi ih ponovo kupila ako netko zna gdje ih se može nabaviti. Bile su mi presavršene i totalno su pojednostavile obuvanje obuće koja se žnirala. Sad bi iste takve kupila maleckoj, imamo jedne super adidas tenisice koje nisu na čičak, pa da olakšamo obuvanje i izuvanje. Please, please je li to tko vidio u zadnje vrijeme?
Znači izgledale su OVAKO.
gdje (provjereno) ima tepiha za klince sa stazom za autiće a da metar nije 100 kn? :roll:
Tepih centar na Slavonskoj kad se ide od grada s desne strane (preko puta Planeta obuce: krizanje Culinecke i Slavonske) - onaj neugledniji (s druge je strane jedan fensi šmensi), cijeli tepih 2,5 sa 2,5 100 kn prije 2 tjedna
thanx josipal..... znam gdje je to i usput mi je!!!!
gdje ima POVOLJNE puzzle za pod?
Kiara79 ja kupila u konzumu 39 kn
Drage moje molim vas jednu pomoč!Imam klinca koji če u 10mj napuniti 5 god.obečali smo mu motor na akumulator ali na žalost nemožemo ga nigdje nači!Pa bi molila cure koje znaju da napišu može relacija Vrbovac -Križevci-Zagreb,Hvala svima unapred!
hitno trebam nešto sa motivom iz Ratova zvijezda.
Ima li gdje u Zagrebu?
mi imamo majice iz H&M s motivom Star wars
ali nismo ih kupili u zg-u, tako da ne mogu tvrditi da ih ima ovdje
ja kupila na akciji za 20.Bili su slični i u ktc za 60 kn,pa sam otišla tamo provjeriti kvalitetu,ali su bili isto takve kvalitete kao i u plodinama. Ima i lidlu prekrasni na winnie pooha za 60 kn,malo je bolja kvaliteta,to sam vidjela na moru pa sam se nećkala i kad sam išla drugi dan da ga kupim (bio je još jedan,ostali su bili na spužvaboba) bio je prodan
Gdje kupiti bicikl za odrasle, s brzinama, oko 1000 kn?
Gdje da kupim one male okrugle baterije, one kao tabletice? Znam da ih imaju urari, ali oni prodaju po jednu i to za 30-ak kn a meni treba 9 komada. S time da bih voljela da nije od kineza ili u offertisimi jer to bu riknulo za mjesec dana...Dakle ljudi moji gdje?? Ofkors trebam za igračke...
A cijene?