Bab? gdje si-nekako ili sam te preskolčila ili nam se nisi javila?
Printable View
Bab? gdje si-nekako ili sam te preskolčila ili nam se nisi javila?
cure zao mi je :love2:
iva-mia jesu to vratili 3 blastice ili? :-D sretno draga , nek uđes u Novu Godinu trudna i sretna !!
evo me,curke...potvrđeno-jučer plusić na testu,danas 2.beta-333,7...12dnt...1.bila 10dnt-126,2....:-D
ostale čekalice....SRETNO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
12dnt5d
beta=760,7
:)
strumfice, imaš pp
strumpica bravo........jako sam sretna i za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajmo cure javljajte nam bete....
Strumfica bravo!!
Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betuuuuurinu!!!
Svim tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bolju 2011.!
Svim sretnicama i novopečenim mamicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prekrasne blagdane!
Pozz iz zaleđa!
evo da se i ja javima...potpis sve govori...:mrgreen:
ova dva dana sam napuhana i sve me boli da jedva dođem do WC-a...crni mi se pred očima tako da baš moram oprezno...
doktor je rekao da obavezno mirujem i nisam primila onu drugu inekciju...nadam se da to neće utjecati na daljnje razvijanje u stomaku...
vidim da ima dosta pozitivnih beta....čestitke svima:klap:
a za one kojima ovaj puta nije uspjelo:love2::love2: velike puse:zaljubljen:
Čestitke svim trudnicama
čestitke od :heart: svim novim trudničicama - chiara, štrumfica,mala bu,jecaneca i svim ostalima koje nisam nabrojila!!!:-D
svim tužnicama veliki :love2: i :-*
Snekici dragoj veeeeliki :-*
svim čekalicama bete puuuno ~~~~~~~~~~ za velike tete bete!!!
strumpfica jesi ti imala normalan rad crijeva sve do bete...
Strumpfica čestitam !!!
ja u petak vadim betu...a isto mi je tako s crijevima citav postupak...nikakve druge simptome nemam osim sto me bradavice svrbe. ostalo pripisujem utrogestanima.vratili su mi 2 embrija. jedan je 8-stanicni i jedan 10-stanicni. biolog mi daje velike sanse jer sam mlada. ali ja vjerujem samo velikoj beti....
Meni su vratili 2 embrija, jedan 8-stanicni i 10-stanicni 3.dan. sto se crijeva tice nemogu se pozalit,bitno da nema zatvora.pa sam se bojala da ako nema zatvora da mi je menga zagarantirana. u petak vadim betu 11dnt
evo i mene na ovoj temi :-D,jučer bio transfer a beta 05.01.
~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete
i posebne ~~~~~~~~~~~~ novim trudnicama
koje grozno kisno jutro na jugu. moj drugi IVF zavrsava neslavno :cry:10dnt3d test negativan:cry: , prestajem s utrogestanom i cekam M
svim cekalicama bete zelim veeelike brojeve
btw jeste li vidjeli ovaj link sa slobodne, cool :zaljubljen:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
Legal alien,nemoj još prestat sa Utrogestanima..meni je test bio 11.dan jedva pozitivan..na kraju i beta pozitivna..tako da ti je sigurno prerano za bilo kakve zaključke-jel,negativne zaključke!!!
Malo se još strpi....
Legal alien, nikako ne prestajati s utrogestanima prije nego što napraviš betu iz krvi. testovi mogu dati lažne rezultate, pogotovo ako se rade tako rano
:zaljubljen: hvala vam cure. sad jurim kuci s posla i stavljam utrogestan sto prije. mozda jos ima nade :zaljubljen: mozda je moje tijelo jednostavno u slow motionu pa sve to malo sporije... nada umire posljednja!
previse sam nestrpljiva. grozna osobina. vidim tako visoke bete i onda pomislim pa meni mora biti vise od 20 10dnt3d i zato napravim test i padnem u crnjak. aaa luda glava
jos jednom hvala mayica01, strumfica, mia74
Pozdrav svima,danas mi je 9.dt (blastice),stomak me boli kao da ću dobiti...ubija me ova neizvjesnost.Šta mislite kad bi mogla napraviti test?Beta mi je tek 30.12.
inna28, može test i sutra (ili prekosutra), a beta u ponedjeljak, radi se o blasticama pa može tako rano, a trudnice kažu da ih je tako bolilo, sretno!
Strumpfetice cestitam!!!!
Svim cekalicama ~~~~
inna 28 drzim fige za veliku betu, i ja u pon idem vadit a bit ce mi 9dpt blastica! (znam da je rano ali ja ne znam ni kako cu pon docekat!!!)
isto me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti mengu,tako vec od 2dpt!
Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijem:)sreeetno svima!
12dnt 5d beta= 254,2 :-D:-D:-D:-D:-D
Bebach,Znala sam da ćeš ti ostat trudna...još onog dana dok smo ležale nakon transfera,vjerovala ti to ili ne!!!! I nek ti i trudnoća bude lipa baš kao ova beta!!!
sretan vam svima Božić i da nova godina bude prepuna velikih beta i malih bebica :-) ja sam u isčekivanju svoje bete koju bi trebala vaditi 1.1 ,, to će mi biti 12dnt4d valda ću se moći strpiti do 3.1 ako ne procurim prije,, (vraćeno1 8st,1 6st,1 cc) ima svega tako da se iskreno nadam da će se bar 1 čvrsto primiti.. 3dt mi se stomak napuhao kao balon ,,bolovi su bili posvuda u trbuhu nisam mogla hodati uspravno mislim da je bio hs .. sutradan tj jučer malo lakše al sam bila kao na drogama nekim glava mi sama padala ,,prikovana za krevet,samo bi spavala ,, danas 5dan jutros neki lagani bolovi kao kod menze vrlo kratko trajali..1min i evo sad odmaram pijem kavu .. drugih simptoma nemam,,osim (.) (.) tvrde su kao kamen i bolne ,,i dotući će me utrogestani nemogu nikako na wc ,užas! eto moje priče ;-))
dragim forumašicama sretan i blagoslovljen Božić!!!
želim Vam što više pozitivnih beta i uspješnih trudnoća!!!
pusa svima!!!
Sretan Božić svima!!!
Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....:(
ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...
ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!
Ma znam,ali budući da mi je transfer bio 5.dan,mislim da bi trebalo već pokazati..vidjet ćemo
Jesi ti onda primila samo jednu injekciju?Bit će to sve ok.i meni je bio napuhan pa se sve smirilo...samo miruj
kerolajn5 mene tako trbuh boli od 2dpt i evo sutra je 10dpt jos nisam dobila :-) a svaki dan sam mislila evo vjestica stize jer me boli identicno kao pred menstruaciju, sutra vadim betu ne mogu vise cekat..... a i zelim izvaditi betu prije nego vjestica dodje (ako ce uopce doci) jer nemam snage vise izdrzati onaj osjecaj kad ugledam crveno.... fuj!!! drzite fige.....