špinat , pire i vratina na tavi. (krenula sam u Konzum u nadi da će biti friške ribe obzirom da ne stignem na plac , a oni prodaju ribu ulovljenu 05.04., da bih rijeć rekla...)
Printable View
špinat , pire i vratina na tavi. (krenula sam u Konzum u nadi da će biti friške ribe obzirom da ne stignem na plac , a oni prodaju ribu ulovljenu 05.04., da bih rijeć rekla...)
I ja danas kuham rezervni rucak. Burek od sira, juha od paradajza i salata iz vrta, ako je nikla.
Kod nas tijesto sa sirom, zelena salata, paradajz juha
Blitva s krumpirom, pečena jaja i salata.
bob varivo
danas kuha mama dinstane mahune i pecena piletina
sutra ce biti riba koju nadjem u ribarnici i blitva:)
Varivo do poriluka
danas: grah varivo, krastavci salata
sutra: pileća juha, pileći curry, riža i naan kruh
prekosutra: juha od blitve, brancin, blitva/krumpir prilog
Danas ričet, sutra vjerojatno mahune (nismo još dogovorili na koji način, ali vjerojatno varivo). Zaželjeli smo se hrane koja se jede žlicom...:mrgreen:
grašak s koprom
zelena tjestenina sa cherry račicama i šparogama
Ja radim bolognese i uz to salata zelena domaća. Imam puno posla, a ovo mi je brzo gotovo. Vjerojatno ću i neku štrudlu od višanja napraviti.
:)
Moram reći da sam za taj bolonjez prvi puta čula da se dugo kuha ovdje od Apricot,
A drugi puta prošli vikend od kuhara Jamie Olivera.
Rekao je da se kuha satima, odmah sam se sjetila Aprinog bolonjeza :)
A on je radio brzi "bolonjez" od usitnjenih kobasica i povrća
Dan špinata - musaka od špinata i krumpira, salata od špinata i mladog luka, za desert muffini od špinata
Goranka :)
jednom davno bila ti je duuga tema o bolonjezu gdje svi
kuhaju nama nomalno i kao brzo jelo, a samo Apricot kuha
cijeli dan.
Eto, zato ovaj komentar :), a ti kuhaš kao i svi
ja sam onda lskroz čudna, meni je bolonjez gotov za sat vremena.
a gle, dok se moji ne bune...
ali jednom ću si dat oduška , pa ga kuhat 5 sati.
kad djece ne bude doma. jer inače neću imat šta kuhat, oni su nonsttop u kuhinji kad se radi bolonjez
grah sa ricetom i suhim mesom..i za sutra isto..samo za navecer zljevanka.
danas paradajz juha, tjestenina sa svim i svačim (malo šunke, pršuta, sira, maldog luka.....) zapečeno u rolu i zelena salata.
riččččččeeeeetttt.....:-D
žute mahune na pašta fažol
marinirani odresci od tune pečeni na tavi, kuhani batat i cvjetača, zelena salata + cherry rajčice
što pokupim na dolcu
juha od rajčice, popečci od bakalara i zelena salata
Oslići na grill-tavi, riblja juha, šopska salata; za večeru nas čeka pašteta od tune uz neku salatu, također. I baš sam se zaželila dobrog, starog cheesecakea, pa bih mogla brzinski i to uvalit u današnji meni.
Krem juha od koprive (sa malo čilija), za mene, a kaj će muž i i dijete danas jesti još ne znam. :)
Zeleni curry s grdobinom
ćufte, pire, zelena salata
Odrezak lososa na gril tavi, kuhane tikvice sa češnjakom i maslinovim ulje i salata.
juha,piletina u umaaku od vrhnja,pire i salata...
Ja bih najradije-NIŠTA, ali teško da će mi to uspjeti...:mrgreen:
Svinjski kotleti sa senfom na grill-tavi, riži-biži.
I još jena jedina feta Larine (abc) torte, naravno, za mene.
u petak brancin i ćimule na lešo
u subotu pečeni krumpir, juha od ćimulica na kiselo (u petak kupila previše), šarena salata
danas pileća juha s puno povrća, meso iz juhe i salata od krastavaca
Gljive na saft, pečeno pile na soli, kuhano povrće na pari, salata
jučer: grah
danas: gusta juha od brokule i mladog luka, pizza sa pršutom i bukovačama