ne boj se ;)
Printable View
ne boj se ;)
Kitty, Ema jeste vadile betu?
~~~~~~~ svima kojima treba
i cestitke plusicima :-D i da vas i visoke bete razvesele :)
ja od jucer cuvam 2 blastocite.. betu bi trebala vaditi 3.1, ali planiram na staru napraviti test da znam dal se smijem napiti tu noc ili ne :)
Stela sutra planiram vadit pa ćemo vidjet, ali smirena sam s obzirom na Pusić
Kod mene ovaj put ipak 0 :-(. Planiram još jednu stimuliraciju i to je to od mene.
Kitty žao mi je:-(
I ja jutros popiškila minus:-(
kitty napisala sam ti sve na drugoj temi...šaljem zagrljaj
stella nemoj još gubiti nadu, danas ti je 9 dnt, 12 dpo i u bti ne može se svima tako rano dokazati trudnoća. s razlogom se preporuča betu kasnije vaditi.
svim betocekalicama puno vibrica za velike bete!!!
Cure svima vam zelim Veseli i Blagoslovljen Bozic-:-)
Kod mene danas 11dpt isjedak od utrica smeckast. Neznam jer to dolazi m? Do sada sam uvijek prokrvarila tek 3-4 dana nakon prestanka utrica. Cure help, neznam sto da mislim o tome, a nemam gdje vaditi betu do pon pa da se pomirim s porazom
stela ja ti ne znam odgovoriti nažalost...ali betu možeš sutra privatno vaditi ukoliko ti zagreb nije predaleko
nemoj biti tužna, evo šaljem zagrljaj, oooooooooooooooooooooogroman!
Twinolin hvala, zvati cu sutra okolo ako netko radi
Stela
A da prije bete popiskis jedan testic pa ako je plusic onda odes vaditi betu? Meni je bio pozitivan 10dnt:-)
Pomoc,jucer je bio transfer 2 embriona, i sve je bilo ok do danas u oko 13 sati, negdje 23 sata poslije transfera, od tada imam bolove u donjem trbuhu i temperaturu 38 zvala sam kliniku ali su mi rekli da uzmem paracetamol i u srijedu kad dodem doma da odem kod ljecnika. Zna li tko, dali je imao tko takve nuspojave?
puljanka ,mislim da ti temp. nije nuspojava transfera...bolovi u donjem djelu da,pogotovo ako se radi o ET-u blastica,tada je več moguča i implantacija..:fige:
Ništa,poslušaj kaj su ti rekli u klinici...i snižavaj temperaturu. Vjerojatno ti je malo pao imunitet,čuvaj se.
Znaci kod implatacije se javljaju bolovi, to mi nitko nije reko ni objasnijo, ja sam se vec prepala da cu izgubiti malene. Puno toga u postupku nije mi bilo receno. Al dobro ni ja nisam pitala samo sam na slijeppo vjerovala.
Ma nije to pravilo da moraš osjetiti implantaciju..jako puno cura je reklo da baš u dobitnom postupku nisu osjetile ama baš nikakve simptome.
Ali isto tako,dosta njih je imalo neke bolove,pikanja,boluckanja u vrijeme eventualne implant. Ili lagana krvaruckanja,smeđarenja.
Tako da,sve je moguče :-)
Bok cure, evo da se pridružim čekalicama, nova sam ovdje, ali dvije i po godine u postupcima, tranfer mi je bio 18.12. jedna blastica, jućer sam primjetila lagani smeđi iscjedak koji se danas nastavlja. ja nastavljam sa utrićima i još uvijek se nadam, možda sutra napravim testić, to bi bio 10-ti dan nakon tranfera.
strah me sada zbog tog brljanja, ali prerano mi je za mengu, uvijek je dobim tek nakon negativne bete i kad prestanem sa utrićima.
ima tko sličnu situaciju?
Puljanka evo vlada neko mišljenje da je viroza za vrijeme embriotransfera dobar znak odnosno smanjeni imunitet jer onda kao tijelo neće "napadati" embrij. ne sekiraj se oko temperature, a bolovi lagani kakve opisuješ su normalni.
A dobro nadam se dabje to dobar znak, jutros nemam temperature ali jos imam bolove u donjem dijelu trbuha, nikada nisam imala bolne menstruacije pa ne znam usporediti, osim toga dosta vise mokrim, ah vidjet cemo, a krv trebam vaditi tek 7.01.
Puljanka sretno.....koliko se sjecam tebi su trodnevni vraceni!! Jel znas koliko stanicni? To bi ti trebalo i u papirima pisati a i trebali bi ti reci. Kod mene su dvodnevni bili i poceli su mi bolovi pri kraju petog dana. Moze biti da si pokupila nekakvu virozicu al to nebi trebao biti problem.
Moja princeza stize jos malo :) :)
Mislim da su mi rekli 6 stanicni, u papirima ne pise , pise samo da su dva vracena i da ih je 5 na oservaciji. Sto to tocno znaci koliko su stanicni, punkcija mi je bila u utorak, transfer u petak. Danas nemam temperature ali ko naprezanja recimo kihanja me boli. I tako zeza taj trbuh.
Mozda te i malo jajnici od punkcije bole pa ti je sve to osjetljivo kod kihanja...a misa mu...ma bit ce sve to dobro. Paracetamol smijes uzimati a to su ti i rekli.
Znaci trodnevni 6 stanicni fino ;)
Ovih pet ce vjerojatno na blastice ici....e u to se ne kuzim pa ce netko od forumasica bolje objasniti....sve u svemu finu brojku embrija si dobila :)
I da cestitam novim trudnicama :*
Nek vam budu uredne i skolske trudnoce :)
Sta tocno znaci to sestostanicni? Smijem li se kupati u kadi, ono kupku raditi?
Znači da nisu savršeni, ali isto tako ne znači da do trudnoće neće doći. Ima jako puno trudnoća sa 6-st ali i sa 4.-st! Ne brini. Za implantaciju na 1dnt (dan nakon transfera) je to vraški rano, može ti biti samo od transfera. Tuširanje da, kupanje ne. Sretno!
da samu sebe ispravim - može biti savršeni 6-st, ali idealan zametak za 3. dan nakon punkcije je 8.stanični
Zašto ne kupanje nakon transfera??
Voda do cca 38°C je prihvatljiva za kupanje ali ne dugo, najdulje 15 minuta, i to ne često, pogotovo u prvim danima oko implantacije, ali i prvom tromjesečju zbog mogućnosti kontrakcija i spontanog. Nekada se nisu trudnice uopće puštale da diraju vodu iako mi je to danas vrlo smješno :)
Nisam imala snage par dana javljati se.
Beta 1,2
stela :cry::cry: jako mi je žao, nemam riječi utjehe...i sama znaš da nije kraj, ovo je izgubljena bitka, ali ne i rat, ne predaj se! pitao mene mm jučer i jel to sad to, ako današnja beta bude ok. ja velim, nije to to dok ne rodim, nikad nema garancije...naprosto je to tako, ali ne treba se predavati negativnim razmišljanjima, nije sad uspjelu, uspjet će drugi put! nemoj nam otići, piši....
jako mi je žao cure koje imate negativnu betu, evo ja svoju vadim sutra i već znam kakva će biti. Radila sam dva testa, oba negativna, simptomi se povukli, lagano smeđe krvarenje imam već 4 dana, to znam da menga dolazi, ali ne može zbog utrića koje još u nadi stavljam.
Pripremila sam se na najgore, prošli postupak me slomio, ovaj sam si obećala da neće, ići ćemo dalje svim snagama!
Javim sutra betu, a svima želim puno sreće!
velikazelja nije to lako, treba odtugovati, ali isto tako što prije se oporaviti i krenuti dalje! držim fige da ta tuga prođe što prije!
MM želi nastavak borbe, ja trenutno nekako nemam snage. Svaki minus mi sve teže pada
velikaželja,isti dan smo imale transfer kod mene dvodnevni embrij..betu vadim 2.1.a test ne mogu još radit jer sam u petak zadnji brevactid primila.
nemam neku nadu,jer mi se čini da ću svaki čas procurit.već se psihički pripremam na neg.betu a tak me strah..
žao mi je zbog tebe,mene i svih kojima nije uspjelo..
Twinolina tek sad vidim potpis
čestitam za betu!
stela daj si vremena, niti možeš odmah niti je sad to nešto o čemu trebaš razmišljati. prvo stavi sebe na prvo mjesto i misli o sebi, svom zdravlju... ima puuuuuuuuno toga od čega se može krenuti i na čemu se može poraditi....tako i tm....ništa na silu...polako...ima vremena...vjeruj mi. strpljen-spašen. šaljem zagrljaj!
sabu da obzirom na booster test nije pouzdan, ali simptomi su znaš i sama dvosmisleni tako da...i ti se draga strpi i tko zna, možda ti nova donese nešto novo!
hvala na čestitkama!
Twin draga cestitam:-) od sveg srca;-)