Četvrtkom. Mada u zadnje vrijeme prima i ponedjeljkom.
Printable View
a viš ja za četvrtak nisam znala, a vidjela sam ga svaki put kad bih došla u ponedjeljak
Ok... Nakon godinu i dva mj od spontanog sutra krecem s pikanjem, u meni kosmar, ali proci ce..
Svim curama u sijecanjskom vlakicu zelim puuuuno srece i da sve postanemo bezbrizne trudnice...
vatra draga - sretno i trilijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pretpostavljam da te je strah no iš iš iš strahu!
Curke, u rundi ste, evo :pivo: i :coffee: pa tko god što želi.................
na temu nove liječnice u Petrovoj, meni unatoč tome što liječnici u Petrovoj rade svašta osim MPO postupaka, i dalje nije jasno zašto tako! posebno zato što su JEDINI referentni centar u RH za humanu reprodukciju. A što ima s novim njihovim centrom/prostorom? jel gotovo? jesu uselili? Tamo se sad postupci rade?
Vatra86 sretno u novom postupku :-)
Vatra, posebne ~~~~~~~~~~ za tebe
Vatra želim ti svu sreću!!!! Možda će ti sad ipak biti lakše, barem ja na to tako gledam, kad znaš gdje je bio problem...ja sam bila u sobi u rodilištu sa ženom koja je rodila godinu dana ranije u terminu no, nažalost bebica nije bila živa, a sve zbog neotkrivene trombofilije. dakle, rodila je onda ponovno kad i ja predivnog i veeeelikog i zdravog dječaka. odmah je bila krenula s terapijom. primaš li heparin? gdje si u postupku?
Kadauna ja sam ti zapravo možda jedina na ovom forumu koja zapravo jako voli petrovu, ali vjerojatno je to subjektivan doživljaj i na to utječe rezultat u popisu. Iako, istinu govoreći, ima ih par s kojima ne bih imala posla što zbog stava i načina ponašanja, što zbog reputacije. No, svoju MPO dr ne bih mijenjala ni za što, žena je duša od čovjeka i sjećam se kad sam u 10.-om mj došla na ponovni dogovor nakon što sam bila u svibnju kod zamjene koja me nije htjela slušati i prekinula stimulaciju - moja dr je došla do mene, pružila mi ruku u čekaonici i primila me i rekla sve ćemo mi to riješiti, bez brige, sve sam čula (sestra joj je rekla). Sad kad sam došla na prvi uzv i prvi put je vidjela nakon potvrđene trudnoće zagrlila me i veselila se skupa sa mnom! a ZNAM koliko juri i što sve radi! imaju i obvezu prema Sveučilištu....no, nisu svi takvi...sestre su isto na CEF-u predivne, recimo sestra Irena - ma da mi je samo pola njenih živaca...smirena, staložena, topla, a opet odaje dojam izuzetno stručne i učinkovite osobe.
Pozz svima, samo sam se htjela nadovezati na Twinolinu i reći da nije jedina koja voli Petrovu :-). Moj jedini i dobitni postupak je u Petrovoj ( duplići) i moram reći da su mi svi dr kod kojih sam bila na pregledu i sve sestre ostale u sasvim korektnom sjećanju sa prof. Vrčićem na čelu, a isto tako mi je cijeli postupak prošao bez stresa zahvaljujući njima.
hihihih popsy i moj prvi ivf uspješan, isto duplići :), a prof. Vrčić bio operater.
Vatra, krepat ma ne molat!
vatra,go girl! :rock::pivo:
Vatra, sretnoooo :fige: za uspješan postupak koji će rezultirati bezbrižnom trudnoćom do samoga kraja!!
Ne koristim jos heparin, tek od transfera , inace se lijecimo u KBC Ri..
Hvala vam cure, vase vibre su mi i vise nego potrebne, istina da me malo strah,tj. Nije mi sve jedno... Ali idem hrabro naprijed... Pusa svima!!!
vatra srećo nek ti ovaj put sretno do neba i natrag! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra :fige: i bezbroj ~~~~~~~~~~!
apropo Petrove, lijepo mi je pročitati koju i o pozitivnim iskustvima, jer od kad smo krenuli u mpo i raspitivali se kuda i kako, sa svih strana smo slušali "samo bježite dalje od P.", tako da se stresem svaki put kad prolazim tom ulicom, a u kliniku nikad ušla
Vatra, želim ti da ovoga puta bude sve pet...go curo go!!!:fige:
Vatra sretno!
vatra :pivo:za zivce i hrabro !
Mozes ti to!!!
Go vatra ~~~~~~~~~~~~ :fige:
vatra ~~~~~~~~~~
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno!!!
Vatraaaa sretnooooooo!!!:fige:
Imam i ja lijepe vijesti! :-)
Muz je danas dao uzorak, nakon praznjenja debelog crijeva po preporuci doktorice i bio je bingo - 105mil/ml, 26% pokretnih, 4% progresivno. Samo da podsjetim, u zadnjem su jedva nasli 10ak spermija, a jednom je bila i potpuna azoo.
Taj uzorak ce smrznuti o nasem trosku i na nas zahtjev i odgovornost kao osiguranje za dan punkcije, a ja sam primila prve gonale :-)
Preprepresretna sam!
Bubekica bravo!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica :-D :-D super!!
Vatrice, sretno ti!!! Možda se budemo vidjele na našoj maloj klinici. Meni počinju folikulometrije za cca tjedan dana (prirodnjak).
Bubekice, lijepe vijesti, nek' se tako i nastavi!
Jedna runda za sve u postupcima!!!
Vatra, bubekica, nina32 i ostale cure sretnoooooo!!! :-)
Uuuuuu, bubekica!!!! Super vijest!!!!!
Vatra, tempiramo riječku kavu tako da opet s nama podijeliš piškenje testića? :ghug: Sretnoooo!
Nina32, sretno, neka ovaj postupak bude slavniji od prošlog (sjećam se tvog odgovora 'Neslavno' na pitanje kako je prošlo :lol: ).
e pa bubekica predivno!!!!!! bravo, bravo, bravo! svakako još šopaj tm-a svim onim preparatima i možda vam ovaj smrznuti neće niti trebati! vibrice da za mjesec dana piškiš plus!
I ja dižem rundu za naše curke u postupku! :-D:pivo::mama::alexis:
Neka se zimsko/proljetni vlakić napuni pošteno sa debelim plusićima i velikim duplajučim betama!
Bubi, držim ručnonožne fige, mužić također, a namjestit ću ih i četveronošcu, Klempi i ovom malom velikom koji samo što ne izađe!
Mudar vam je plan ;-)
Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši ishod.
Ne zamjerite na blagoj diskriminaciji, naravno da i svim ostalim trudilicama želim rodnu i plodnu 2015.!
Bok svima! Samo da vam zazelim srecu i poz bete i uspjesne postupke,dosadne i uredne trudnoce,brz porod i zdrave bebice... onima koji su to vec prosli ili prolaze,cestitam. Puno pozz ~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡ od mene i Marije
Bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡
Bubekice pa to je predivna vijest! :-D Sretno dalje!
Nina32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekice :fige:
Razvali!!!
Bubi sretno:-) i ostalim curama u postupku zelim plusice i ljepe bete.
Samo da se ispravim, u silnoj strci jutros gore krivo sam procitala - pokretnih je bilo 3%, ali i to je bilo i vise nego dovoljno za freeze i jako dobro obzirom na nasu situaciju inace.
Imam super predosjecaj u vezi ovog :-)
Hvala svima na lijepim zeljama!
Cestitam trudnicama, a ostalim curama želim plodnu godinu, uspjet ćemo i mi!
Bubekice super vijest, biti ce ovaj dobitan, sretno ti!
Nina32 bez ušetavanja u 9.00, dođi u 8.00 pa da vidiš!:mrgreen: Sretnooooooo!!!:kiss:
Bubekice za dobitni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~