Vi koje ne doručkujete, jedno tehničko pitanje. Ne osjeti li Vam se ujutro iz usta zadah po praznom želudcu? Mislim, ako radite, susrećete ujutro puno ljudi... Oprostite, na indiskretnosti.
Printable View
Vi koje ne doručkujete, jedno tehničko pitanje. Ne osjeti li Vam se ujutro iz usta zadah po praznom želudcu? Mislim, ako radite, susrećete ujutro puno ljudi... Oprostite, na indiskretnosti.
Zasto bi se osjetio zadah nakon vode, kave i opranih zuba?
ja ne doručkujem već jedno 20 godina, osim ako sam u hotelima
nisam znala da postoji taj zadah, ali nisam primijetila ni da me kolege izbjegavaju ujutro..
postoji zadah
bas specifican po praznom zeludcu
pijem kavu, vodu, perem zube, flaksam ih i ispirem onom tekucinom
al svejedno postoji :-/
ja uzmem zvaku, popijem jos vode/kave/caja
al mi je bed da netko ne osjeti
mislim, sumnjam da bi mi netko direktno rekao
i uopce nije stvar higijene usne supljine, jer tu sam stvarno detaljna i zubi su zdravi
Nekako mi se cini da taj zadah postoji jedino ako imas nekih problema s zeludcem (kiselina i to), zube u rasulu, ili jednostavno ne znas oprati zube?
nope
ja sam ga cesto znala osjetiti kod drugih
zato mi i je bed
Nisam nikad to tako osjetila ujutro, eventualno kod trogodisnjakinje, sto pedijatar kaze da je vjerojatno od nedobro opranih zuba prije spavanja (ja joj perem, ali sigurno ne odradimo dobar posao svaki put).
a ne znam
meni nitko nije rekao, al sumnjam da bi mi to itko i rekao
kod drugih sam znala osjetiti
kod sebe stvarno pazim na zube, sve po ps-u radim
a cini mi se da ipak postoji :-/
pa se nalijevan tekucinama i povremeno ubacim zvaku
inace, ja sam uvjerena da ovaj if meni djeluje iz jedostavnog razloga sto unosim manje kalorija
i ne grickam gluposti
al lakse mi je tako izdrzati bez jednog obroka
al cisto sumnjam da ce mi preci u trajnu naviku :-/
Sad kad krenem snjofati ljude ujutro... :lool:
:lool:
nemoj
a nisam :mrgreen:
sad me tjesis...da ne vonjam :lool:
ginger, moramo prvo tebe utješit da bi mogle sebe :lool:
molim te objavi da si utješena!
ne da mi se paranoizirat imam li taj dah do 11:30
jesam :mrgreen:
al sam opet otisla oprat/flaksat/isprat zube :lool:
to je samo kod onih koji nisu detaljni, lol
mislim, jela sam danas, al zlu ne trebalo :lol:
ček, jel se mi sad čudimo tome da jutarnji zadah uopće postoji, ili tome da postoji unatoč tretmanu kalodontom, kavom, vodom i žvakama :neznam:
jer ja se nadam da ga ubijem svim navedenim
a brijem da se ekipi s gastro problemima može probit i preko svega toga
mom malom npr smrdi jače i kad mu je nos začepljen, kad ima anginu, ma ima more razloga zašto je ujutro dobro ubacit malo goriva da ga kiselina žvače
cudimo se zadahu od gladi koja dolazi iz zeluca unatoc svim silnim jutarnjim tretmanima
i nadamo se da se ne osjetimo nadaleko :mrgreen:
Mila majka vjerojatni misli na specificni zadah kod ketoze.
Rekla bih da je to zanemariva ketoza, vrlo mala koncentracija. Osim toga meni zadah od blage ketoze uz normalnu oralnu higijenu nije neugodan. Niti ga ne primjecujem. Luk, gastro probleme, puno cigareta i losu higijenu ipak primjecujem puni vise. ( da, radim s ljudima)
Nisam mislila nikoga paranoizirati :-)
Samo sam pitala ono što mi je prvo palo na pamet kad se spominje nejedenje do podneva. U vezi zadaha, potpisujem sve što je Ginger napisala.
ne podrazumijeva li ketoza izuzetno malen unos uh?
ja ih jedem normalno
samo ne jedem ujutro dorucak
a ok
ne znam puno o tome
ja sam mislila da mora biti bez uh
Ja moram prijaviti 3kg manje u 2 tjedna...nekim čudom...
Ne jedem slatko,kruh, tjesteninu,bilo što s brašnom, krumpir...
Jedem povrće,meso,sir,jogurte,šunku...
Inače jedem puno UH, ali mi sada nije teško bez njih.
Ova prijava je da ostane zabilježeno malo pozitive jer sam danas imala krizu i jela sam slanu štrudlu od sira (dakle tijesto, into ne jedan komad nego viiiiše njih)... i vaga će se sutra vratiti na staro...
sirius, jel tu spadaju i vikend izleti? :mrgreen:
ja kao prakriciram if od ponedjeljka do petka navecer, a onda raspasoj :unsure:
mislilm, hebes sve, hocu kasno navecer popitu casicu vina s muzem i i/ili prijateljima
meni se napunilo mjesec dana eksperimenta
izgubila sam točno nula kilograma :lool:
kolegica me jučer tješila da s obzirom da smo imali 5 rođendana u uredu ovaj mjesec (a i doma sam imala tri), možda trebam smatrat uspjehom to što se nisam nadebljala
svejedno, za mene bi očito trebalo ipak smanjiti ugljikohidrate u sva 24 sata, jer mi ovaj IF nije tolika promjena u odnosu na to kako inače funkcioniram
možda sad kad su se ispucale ove ribe
A viđe ove Ginger :lool:
ma normalno, ginger, ne odriči se tog vina, to je prevelika cijena
Da napravim osvrt na mjesec dana IF.
Dakle 1 kg manje , ali bez da sam pazila na kolicinu hrane i kolicinu ugljikohidrata u periodu kad nisam postila. Obzirom da zadnjih mjesec dana prakticni nisam vjezbala jer sam imala probleme s vratnom kraljeznicom rezultat je i bolji. Tj. nakon 1,5 godine vjezbanja 2-3 puta tjedno i sad pauza, dobro je da nisam dobila na tezini.
Ono sto sam primjetila nevezano uz tezinu je da sam puno manje napuhnuta i gornji dio trbuha mi je mrsaviji , iako na ostalim djelovima nisam izgubila nista centimetara.
:mrgreen:
pa dobro, nekad je casica, nekad malo vise
a uz to ide i fina papica, jel...
tang, ma rekoh, ako ne smanjis ukupne kalorije, nema tu koristi
meni je funkcioniralo jer sam stvarno smanjila unos
a na ovaj nacin mi je to lakse podnositi
s tim da ne izbjegavam uh