U trenutcima kad se donose ovakve mjere, čovjek se zbunio?! Slušala sam ga, iako se ispravio samo za broj preminulih. Ali pokraj njega su sjedili Beroš, Alemka i Božinović, i nitko nije uočio takav lapsus. Pa što je tim ljudima? To je MM odmah jučer rekao, kako nema šanse da je to točno jer prati statistiku posljednjih dana.
Zato sam i pitala je li ga netko demantirao? Ne po portalima, naravno.
To je komentirano i na jednom portalu – pa su ljudi dobro zaključili – ako je i lapsus, dovoljna je činjenica što je
polovica hospitaliziranih bila cijepljena. Kad se komentira kako necijepljeni pune bolnice. Ako je čovjek umoran, onda je vrijeme da ga netko zamijeni. Stvar je previše ozbiljna da bi se smjelo griješiti.
Ispravio se samo za preminule. Iako i ja smatram da je pogriješio govoreći o broju cijepljenih zaraženih. Ne znam možete li otvoriti.
https://www.facebook.com/jelena.bero...08005113873227
A ti, Jelena, pokušaj shvatiti da ti nisam ja neprijatelj. Ja bih zapravo bila sretna da nisam u pravu vezano za neke stvari o kojima sam pisala, ali svakim danom uviđam kako je mnogo toga istinito. Nemam tako velik ego da bih imala problem s tim da se jednog dana ispričam što sam „fulala ceo fudbal“. Ali se bojim da se neću imati za što ispričati. To stalno prepucavanje – zločesti antivakseri / pošteni vakseri – je smiješno. Previše je cijepljenih zaraženo da bi se ljude moglo prisiljavati ne nešto. To sigurno nitko ne može poreći. A nuspojave (kod ljudi kod kojih se pojave) su često vrlo ozbiljne. I smatram da će biti sve veće što će se ljudi dalje docjepljivati. Smijem to misliti, zar ne?