Nika ili Lana :)
Printable View
Nika ili Lana :)
Nika mi je super, ali ima ih u svakom parkiću bar dvije
Viktorija :heart:
Ljerka
Zvonka
Senta
Milena
Zdravo, ja sam nova clanica. Trudna sam 10 tj.
Najljepsa zenska imena su mi Elena, Elisa, Aurora, Isabela, Julija, Karolina...
Posto ce kod nas izgleda biti cura, moje malo "obiteljsko vrijece" je odlucilo da ce se seka zvati - "Dora"! Za sve one, koje vec imaju djecu mladeg uzrasta, zelim samo napomenuti, da mi je naredeno da seki preko interneta narucim i "Cizmu" i "Lopuzu lisca".....! ;)
Dobrodošla na forum Imogen!
hello Imogen :trep:
MARTA :heart:
Meni je i Imogen prekrasno ime (dobrodosla!) :)
Elena moj broj jedan već godinama. E sad, pošto sam Elenu rodila, ako mi Bog podari još jednu curu trenutno mi je jako lijepo ime Julija :)
eto, pošto je naša starija sekica odlučila malenoj dati ime Lara ( opcije su još bile Sara i Zara) sad ja moram objašnjavat ljudima da to nije po seriji :evil:
šta je nabolje od svega starija se zove Nikol -:lol:
Ajde, ajde, i meni je to išlo na živce ali npr moja Lara je glavna faca na treningu jer se tako zove a uz sve to ima brata Jakova. Ona sva ponosna. Tako je tvoja Nikol sigurno sretna zbog te kombinacije imena
ma kako neće bit ponosna kad je glavna u gradu, i Jakov naravno...8-)
naša je samo sretna jer je ispalo kako ona hoće al nam nije ni dala izbora....moralo je bit po njenu....
al tješi me da se za godinu dana serije neće niko ni sjetit a lipo ime će ostati....:heart:
(doduše ime Lara mi je bilo u igri i za prvu curku ali spletom okolnosti postala je Nikol)
ej cure, evo mi smo skoro 27tt a još nemamo ime za svoju curicu...
lijepa su mi imena paola, una, kaja, lana, korina, leona...ima ih još, ali ni jedno mi još nije "sjelo"...
meni su još lijepa imena : Jurja i Katja ;)
Jurja :heart:
tako bi se zvao Zrin da se rodio kao curica
Od moje susjede kćer zove se;LAVINIA
Jučer sam saznala da sam trudna pa sam počela razmišljati o imenima. Ako bude cura, naravno ako sve bude uredu tek smo na početku balade, bit će Zoja ili Zoe:-)
Nedavno sam upoznala curicu Zoe, super mi je zazvučalo, neobično ali posebno i lijepo
Često, ali lijepo ime mi je Lena.
edit: ako sad bude curka, neće biti Jurja, jer mi je to ime "popalila" koleglica s posla :-x.
od svih imena koja se meni sviđaju kao Eva, Zara, Vita i za koje bi se odmah odlucila mom se mužu nesvidja niti jedno, za svako ima neku primjedbu kao npr za Evu da ga podsjeća na cigare jer sam i ja prije pušila žutu Evu , a meni nije ni palo na pamet. e sad kakvo vam je ime MILICA? to mu se sviđa...
Meni se Milica svidja. Kao i Mila.
Milica je stvarno prelijepo ime
i Milena
meni se Milica ne sviđa. To mi je baš prestarinsko ime i odgovara mi samo bakicama. Ali sigruna sam da bi ga bez problema prihvatila da ga nosi nekakva djevojčica
Btw. i Trina je lijepo ime..
Milica-pa možda ti je malo lijepše MIla...ipak kad tvoja curka poraste možda Milica baš bude onako neuobičajeno ime
Jedna je nonica u mom selu ime svoje snahe Milene izgovarala s naglaskom na "i". Sasvim drugi doživljaj imena, meni jako lijep...
Milica mi je baš cool.
Ma meni je Milica slatko ali ne mogu zamisliti da mi se tako kćer zove, jel se vama to desava? postoje super imena ali nemozete zamisliti da vam se tako dijete zove? jos prijedloga od mm: Ivana i Marija - baš mi je maštovit muž nema šta:-) mislim imena su jako lijepa, posebno Marija ali su prečesta...
Marija je prekrasno ime. :heart:
Meni je Ivana bezveze i bezlično,neka se nitko ne uvrijedi.
Ježim se od tog imena.
muzeva sestra, moje kumce, susjeda, rodica sve Marije...ja sam ipak za nesto malo nesvakodnevno, ali očito su meni i mm ukusi skroz drugačiji...ako bude musko odmah smo se slozili da bude Karlo!