također
Printable View
ok, dosta. pustite me da živim u balonu nade još 3 tjedna.
Ne samo da će spavati, nego će se voljeti voziti u kolicima i AS. I ponekad će ležati budan, a da neće plakati.
žene drage skidam vam kapu :-)
Meni je mala uhvatila dobar noćni ritam nakon godinu i pol a maleni nakon 2 -2,5 godine.
Ajme kako sad znam cijenit noćni san i spavanje, ma to mi je postalo jedno od prioriteta za moje psihofizičko zdravlje.
Čak i nekad sad zanm leći i mislit si u glavi: Pa ja ću spavati cijelu noć u komadu Wauuuu!!! stvarno šta nam ta djeca rade.
Drž te se drage moje, nema druge al fakat nego: Proći će! i mene je živcirao taj savjet al tako je. :-)
Evo, sad sam ga po stanu vozikala, toliko plače da nisam mogla više i nakon kaj sam digla, trebalo mu je još dobrih 10 minuta da se smiri... prestrašno, ne mogu ja to.. a ne mogu više ni nositi :((((
možeš možeš
nema ti druge
zašto je plakao, zašto je bio u kolicima
Meni u tvom prvom postu na ovoj temi nikako nije jasna jedna stvar:
Pitaš kako se riješiti noćnog nacicavanja i to ti predstavlja glavni problem iako traje tek zadnjih mjesec dana?
Meni bi puno veći problem predstavljalo nošenje i plesanje po cijeli dan i noć već mjesecima :?:
I iskreno, ja bih gledala kako leći sa djetetom za uspavljivanje, pa neka cica.
Pa bih onda gledala kako mu malo po malo oduzimati cicu bez da se probudi (kad prestane aktivno sisati), u slučaju da voli spavati dudlajući cicu.
A onda kad uspiješ da dijete zaspi cicajući, ne probudi se kad cica ode, e onda imaš najlakši mogući način uspavljivanja i danju i noću!
I mi smo duda-cica, evo vec skoro osam mjeseci! Uz sve ostale obveze, najvise se poistovjecujem sa naslovom serije "Živi mrtvaci"! I da...znam da ce proci...jednom...
I tak mi srednje dijete ima virozu, pa se ne moram brinuti o buđenju da joj kontroliram temperaturu:-!
Vidi ti ove pesimistkinje ;-)
A, onda stavis dijete na sebe, podbocis se jastucima sa svih strana i spavate.
Nisam vjerovala da je moguce al bome sam spavala ko top!
Isto bi i drugi put izabrala dojenje ispred nanasanja.
Em radam male divove pa bi mi kicma otpala, em iza dojenja zaspim u sekundi :jutro:
Slazem se, bolje i tako nego nikako, taman se sva pokočila!!! Samo, ovaj mi je vec treci takav dudacic pa sam si kaj zvonar crkve notre dam ponekad!:-P
I ja koliko god da se puta budila dajem veliki PLUS dojenju :-)
Prekjučer na večer skuham dupkom pun tanjur žganaca, malo mi više ispalo al ništa, stavim ja to u tanjur i pozovem si brata da ga nahrani dok ja pospremim sobu. Odoh ja pospremat i mislim si budem otišla tamo i vidjet kolko je pojeo pa ću reći dosta, jer puno je toga pa da se ne prenatrpa. Vratim se ja u kuhinju, mali sav sretan otvara usta, i jede posljednju žlicu :roll:
Zaspao je u 20:30 ko klada, bez nošenja i nunanja, a prvo buđenje je imao u 9 ujutro... ahahahaahahaha ( ne moram pričati da sam se ja stalno budila i čekala da se on probudi, jel da? )
Jučer mu nisam dala tolko puno i budi se cijelu noć, večeras isto manje i već se 2 puta probudio.. Nisam ni sama pametna dal da tolko šopam dijete ili ne :mrgreen:
Šopaj :lol:
ahhh sad cu morat nauciti radit žgance :drama:
Mislim da je poanta u malom ujaku a ne klopi
eto a ja se već pripremila kako ću ih i ja skuhat!:lol:
Mislim se ja jučer javit tu da kažem da spavam da je mali zadnjih noći je ok pa kažem ma ne ne nesmi ih se hvalit,kad ono noćas ajme od 2-4.30 budan!:twisted: ma nesmi ih se ni u mislima pohvalit!:-)
Hahaaahaah, ima ih jos ;)
Kad su lose noci, a ima ih, tj noci nacicavanja ili ti, treba mu duda (cica) cijelu noc, ujutro se probudim sa bolovima u kukovima i sva pokocena pa se cijelo dan oporavljam :/
Necu ni ja puno hvaliti, ali ipak moram reci da je malo bolje zadnjih par dana, budenja su svakih 2/2,5h sto je kod nas dobro :D
Ja se isto neću hvaliti,jer uvijek kada se hvalim slijedi pogoršanje.
Eto,nisam se pohvalila :mrgreen:
Samo ću reći da sam dobro procijenila svog bebača kad sam rekla da onda kada uredimo dobar raspored obroka (i količine) po danu da će nam i noć biti bolja. Trebalo je 15mj ali za sada je pravilo potvrđeno. Činjenica da nakon prestanka noćnog dojenja nisam morala ni jednom ni malo izdojiti govori sama za sebe
Carmina jesam dobro pohvatala da si prestala skroz dojiti?
Ako da, kakve su sada noći?
Jesam,sada smo prestali skroz. Neželim se hvaliti jer je rano,ali neusporedivo je
Dohrana i prehrana se uvela u red kada sam počela raditi prije par mjeseci,tada smo prestali dnevne podoje jer ja većinu dana nisam kući, U ovih par mjeseci smanjivao je i noćno dojenje,ne po broju buđenja već po količini. Išli smo jako postupno ukidati i mislim da je u našem slučaju to bilo presudno da prođe sve što bezbolnije. Mogu reći da sam jako sretna kako je sve prošlo
Nije da se hvalim :škartoc:
pratim temu i prepoznajem se u mnogim postovima, pokušavamo izbaciti noćne podoje zbog prečestih buđenja ali nam ne ide, tako da sam luda više:-x
moja zadnja dva dana samo cvili, poludila je skroz, neznam ni sama sta joj je više. Nije gladna nije žedna ne rastu zubi nema temp. i samo cvili, nije plač nego kao neko štene. Možda me samo iskorištava hahah
Mimi, koliko cesto se budi? Moj mijenja ritam. U 20,00 ide spavat i do 22,00 cica tri puta, onda spava do negdje 3 pa cicanje i onda od 5 do 7 opet tri puta.
južina :) i moja luduje već 3 dana.
Juzina, puni mjesec...ovo, ono...
Mojoj ide i zubic
Cijelu noc se penje po meni...cica nije dovoljna :roll:
Prijavljujem i ja svog.. Inače ne spavamo skupa al zadnjih dana ako želim spavat mora imat sisu u ustima, po noći ga provjeravam jel vruc jer je sav mokar, plahta mokra totalno, a to se on bori sam sa sobom i sa sisom i sa ko zna čim i oznoji se..
I mi se pridruzujemo :(
Koma noc, budenje svakih 50 min ( cak ni 1h sna :O ) , konstantno cicanje i svaki put dizanje i nunanje ili u krilu ili sam se morala dignuti :(
Makar sam jadna, jer mi ni pamcenje ni mozak vise ne radi kak spada :D
Zao mi je njega jer ne znam da li se i kako se uopce naspava :/
Da ne pricam da smo od 2-3 se malo gledali i smijali i tak :D
I da, to sto kazete za mjesec, u neko doba gledam kroz prozor i kao, sto je vec blizu dan??
Kad ono 2 ujutro :D , pa mi je sve nekako bilo jasnije .
:gaah::gaah::gaah:
kaj bilo zeljkice?
ova moja isto luduje
vise cica nije dosta :nope:
sad pocica pa se vere po meni, po tati, dubi na glavi i tak...
spavala bi, a nikako zaspati
nekad to pocne tek u 4, al uglavnom oko 1
neispsvana sam i boli me glava, pijem lupocete ko bombone :-(