Ma nisam trudna...nemam felling...ma nema šanse da piškim testić...zarekla se još prije 3 mj.dosta testića i razočaranja...kad bude bude...a kućna radinost....hmmmm :/
Printable View
Ma nisam trudna...nemam felling...ma nema šanse da piškim testić...zarekla se još prije 3 mj.dosta testića i razočaranja...kad bude bude...a kućna radinost....hmmmm :/
kiara vec sam s emislila gdje si :* :*
24. davno prosao :) a ono njoj kasni...ajde daj boze da si trudna ko nasa marta :D :D :D
ja sam totalno bzvz. AIH mi je odgođen
crvenkapice a zakaj ti je AIH odgođen??
Da zakaj :?
Bokić curke moje... puno~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas u postupcima, :* :* za one trbušaste, jako sam :D :D :D vidim da se stvarno događaju čuda [bmarta[/b] čestitam super! Mi konačno dočekali M i u petak krećemo gore kao na dogovor za dalje ili da se upišemo na listu čekanja :? To bi bio naš prvi prirodnjak! A možda i bude folikulometrija ( 8dc ) ko zna?! :mrgreen:
zato sto mi je endometrij pretanak jedva 2.5mm a folikuli vec 17mm :(
dr. rekao nema smisla radit AIH
A jooooj,draga moja baš mi je žao... :love: ma bit će bolje drugi put... :*Citiraj:
crvenkapica77 prvotno napisa
reko mi je da su mi mali folikuli......i nista vise.....
a jel ideš opet na folikulometriju?Citiraj:
kandela prvotno napisa
u petak...
Joooj, sure upomoć!
Danas mi je 10 dan Decapeptyla, na kontroli dr rekao, endometrij tanak, folikuli manji od 7 mm, na lijevom jajniku cista nekakvog ehogenog sadržaja bez protoka. Sutra krećem sa 4 Gonala.
E sad pitam se kako, a imam cistu???
Je li neka od vas imala sličnu situaciju????
I tek mi je sad rekao da moram napraviti HIV i Hepatitis!!!
Pa 2 mjeseca se spremem i obilazim ga i tek sad, pa kad budem ja to stigla napraviti???
I opet mi nije spomenuo nikakvo savjetovanje... a kad bude???
Imam ja nalaze od hiva i hepatitisa od 4 mjeseca prošle godine, rekao je da to ne vrijedi??? Svaku stimulaciju moramo imati novi nalaz istoga - kakav glupi zakon, kao da smo prostitutke pa smo izložene većem riziku dobivanja istog! Baš se osjećam manje vrijedna, ponižavajuće skroz :(
Uglavnom ovo budem pretrpila, a kaj s mojom cistom? Zašto baš meni?
znači da očekuje da će rasti, ne brini.Citiraj:
kandela prvotno napisa
u petak ćeš vidjet, a i on će ti moć više reći kad vidi ima li promjene.
ovako ti stvarno nije imao šta više reći!
meni je zna samo reći vidimo se u petak i to je to.
ti si dobila dvije riječi više! :P
bit će sve u redu!
koliko ih je, i koja je stimulacija ( nisam baš u toku :oops: ) ?
vinalina jel si ti danas bila gore?
vinalina vjerujem da nije neka problematična cista inače bi vjerovatno prekinio postupak.
iskreno ne znam kakva je ta cista, treba malo progooglat.
ovako napamet pretpostavljam da je to ona neka vodena koja sama pukne!
~~~~~~~~~ da sve bude u redu.
a za hiv i hepp. na šalteru reci da ti je hitno za postupak, pa će napravit hitno.
namam su nalazi trebali biti u petak, ali kad sam pitala kad najranije mogu biti i zašto, onda je teta udarila žig hitno, i imat ćemo ih danas.
:*
vinalina imala i ja cistu, to ti je vodena, ne brigaj, meni su isto folikuli sporo rasli, nije ih baš bilo za vidjeti, kad ono njih 6 na dan punkcije veliki ko kuća.......
Meni ti je kod svakog postupka bila cista,mislim ja bi bila zabrinuta da ju nisam imala 8)
Smiri se sad, pij sok od cikle za endometrij, fakat je dobar.....nebi on nastavio da ne vjeruje da tu ima nekaj, uostalom postoji i estrofem za zadebljanje nakon transfera......
A bila si u Petrovoj?
Od kada do kada vade?
Ma ja imam ove, u petak idem vaditi nove, mislila sam ići u Zabok, tamo su gotovi za 8 dana. Kaj mi nije rekao prije - nije da nije mogao - kaj i ako namam taj nalaz, pa neće mi odgoditi postupak, sad je gotovo.
Da bila sam danas gore prva na redu - ti???
Šniki, ma nisam ja zabrinuta radi endića, sutra počinjem tek s Gonalima, pa i oni bi trebali u 13 dana učiniti svoje.
Ma sad čitam i nalupala bum te po guzi, pa daj, ja mislila da si ti pred punkciju, ufuf, ok onda, zanemari ciklu, a sve ostalo stoji, ne brini zbog ciste, da je neka loša nebi te uzeo u postupak ( tako je meni objasnio).......sve bu ok 8) 8)
Curke sad sam se logirala i vidim val "jesi ti danas bila gore?" I ja sam bila...vidjele smo se vjerovatno...samo što sam bila totalno zbunjena...jer mi je ovo prvi postupak i uletila sam s vrečicom .... naravno ponijela sam svu terapiju...hahahahahaha...sama sam se sebi smijala...ludaaaaaaaaa...prema tome cure ja sam u utorak na folikometriji možda se i onda vidimo i porazgovaramo :) :) :) :)
da u petak sam bila u petrovoj.Citiraj:
vinalina prvotno napisa
vade od 7 30 ujutro.
ni meni nije rekao prije, ali do punkcije imaš vremena, jer do tad ih moraš imat.
meni je rekao da nema punkcije bez nalaza, treba donijet orginal i kopije da ih njima ostavim.
treca :-)Citiraj:
vinalina prvotno napisa
ti si bar sve donjela, ja sam sve zaboravila...papire, povijest bolesti, samo sam vazno donjela uputnicu... :lol:Citiraj:
Iva Mia 2009 prvotno napisa
vinalina ne sekiraj se, moja frendica je isto imala cistu i sam je i nju spunktirao s folikulima, bit ce to ok draga
Kaj rade hepatitis i aids u Zaboku? :?Citiraj:
vinalina prvotno napisa
Vinalina nemoj brinuti zbog ciste, doktor zna kaj radi. Ja osim toga nikad nisam imala cistu, kad ono ostala trudna (stimulirani Gonal/Menopur) i pojavile se ciste na oba jajnika, ja sva u panici, a dr.B. mi rekao da je to u trudnoći čak i dobro (nisam baš skužila zakaj).
Što se tiče vađenja krvi u Petrovoj, preporučam svima da dođu pred kraj radnog vremena (vade do 11). Ja sam došla oko 10.30 i nije bilo nikog, odmah prva na redu. Kad sam zvala (jer sam zbog komplikacija u trudnoći morala više mirovati) rekla mi ljubazna gospođa da nikako ne dolazim odmah ujutro jer je onda najveća gužva. E sad jedino ne znam koliko se čeka jer sam ja vadila krvnu grupu i još neke stvari i čekala oko tjedan dana.
Da rade ali na mikrobiološkom, pa mi to baš i nije neka ideja. Nisam sigurna hoće li valjat.
E to me i zanimalo, dakle oko 10 h u Petrovu. Koma. Opet.
A mene zanima zake oni smatraju da smo mi rizičnija skupina za pokupiti h i h? Nitko nam neće kontrolirati briseve i hormone prije stimulacije nego h i h. A ostali pacijenti, oni nisu podložni takvoj vrsti zaraze...
A rezultat???Citiraj:
marta26 prvotno napisa
Koliko injekcija koliko folikula je imala.
Jer šta se sada događa. Nešto - većina hormona u ovom ciklusu će hraniti cistu, a to im nije namjena.
Hej curke jel mi može netko reći kad tj. od koliko sati se na SD diže nalaz spermiograma, moj ludi muž zaboravio :mrgreen:, a sutra treba ići po njega?
Od 9 do 11 ,ne prije jer je biologica bila ljuta na jednog kada sam bila dolje.Pa je jadna Željkica ispalakriva da je krivo rekla
Hvala BOZZ! :heart:Citiraj:
BOZZ prvotno napisa
vinalina fakat nemoj brinuti, meni je i na zadnjem postupku bila cista, njome ti se poslije blastice hrane.....vidiš kak je moj blastić lepo papal pa je sad veliki!!!! Bitno je da nije endometrioza.....
Što se tiče testova na HIV i Hepatitis navodno po zakonu priznaju samo nalaze iz Petrove....barem mi je tako rekla Dr. Vujsić
Šniki moja, hvala na utjehama, ali... crv sumnje uvijek radi, znaš kak je. :*
a svaki test je 900 kn naplate hzzo-u.Citiraj:
vesna35 prvotno napisa
koji nepotrebni troškovi! :evil:
još ako ćemo morat prije svakog postupka ponavljat ih! :?
ajme, sve je novo....kako lijepo
ajme bas......kao da sam na nekom drugom forumu.......
Dobro jutro, evo kuham:coffee: za sve!!! Di ste curkice, nema vas!!!!
AnneMarry nekaj si punkciju za danas spominjala, ak je danas ~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro prođe!
Drage moje ja sam od sinoć na decapeptylu sad lagano se bockamo i za sada je sve ok...curke moje ja moram u utorak na kontrolu i što će mi onda raditi...koji dan obično dođe vještica ja to ništa ne znam...hvala vam unaprijed što možda postavljam ovak glupo jednostavna pitanja, al jednostavno prvi put sam u postupku i ništa previše ne znam , odnosno zbunjena sam totalno:-?:-?:-?:-?
Ej draga, samo ti pitaj, tak smo svi....od 21 dana ti je decapeptyl, jel tak, e sad kad dobiješ mengu, drugi dan ciklusa se počinje s pikanjem Gonala ili kaj ti je već dr propisao....a to kad buš mengu dobila nema ti pravila, mislim kak inače dobivaš......budeš sve vidjela...a na kontroli bu ti pogledal jajnike i tak to....a kad dobiješ mengu, drugi dan ćeš doći gore da ti dr veli koliko Gonala da pikaš ( i nastavljaš s Decapeptylom)....ajd samo hrabro, sve bu to brzo prošlo
bila jutros punkcija!
dobili stanicu!:klap:
bila dva folikula, i do jednog je jedva došao, bolilo je jako, baš mi je bilo loše.
ovaj put nisam imala sreće s punkcijom.
najgore šta do ponedjeljka neću ništa znat, nema ih preko vikenda.
dakle zovemu ponedjeljak ujutro oko 9 sati, i ako je sve o.k. onda trk na SD po mrvicu.
eto predstoji mi čekati! :kiss:
P.S. pozdrav Kandeli!