imaš pdf potpomognuta u sloveniji, a imaš negdje (pokušaj sa pretražnikom) iskustva i iz vilija, škvorca.... imaš naravno i "omiljenu" IVF polikliniku...
Printable View
imaš pdf potpomognuta u sloveniji, a imaš negdje (pokušaj sa pretražnikom) iskustva i iz vilija, škvorca.... imaš naravno i "omiljenu" IVF polikliniku...
kako misliš " omiljenu " zbog šimunića?
da to sam čula..rekla mi moja soc. ginekologica koja njega zna.. samo ja sam kod A. pa sad ne znam kaj to znači. Inače sam zadovoljno sa doktorom, nisu oni krivi za to što se događa. Ako bi išla privatno najradije bi kod L. Ma ponekad mi je svega dosta..pogotovo sad nakon neuspjelelog aih, tko zna kad ču doč na red za ivf......ali svi prolazimo te faze.
cure, dobila sam uputnicu za VV da obavim OGTT i insulin na tašte.
zovem ih, ali se nitko ne javlja.
može li se to obavit bez naručivanja? samo dođem tamo?
Trebala bi se naruciti za dogovor oko postupka posto sam napravila sve nalaze, pa me zanima da
li koja zna koji dan ciklusa se treba naruciti jer mi doktor nije nista rekao i da li je taj dan i pregled ???
Koliko se čekaju nalazi hormona na VV-u? Idu li ti nalazi direktno umoj karton kod gin., ili im se može napomenuti da ću ih sama podići? Treba se naručiti i za hormone 3dc?
[QUOTE=snow.ml;1560109]Ivkica ja sam trebala ići u novi ciklus sa klomifenima i dr L mi je rekao da me ne smije primiti ovaj mjesec ,vjerovatno ne smije naručivati nikog novog da se počne postupak...nego koga je naručio prije sastanka u ponedjeljak on ulazi, koga nije on nek čeka...
ne kužim ,kakav sastanak i o kojem ponedjeljku je riječ?Ja sam bila 25.2. gore ,samo je rekao da dođem 9 dam ciklusa i ništa više
Mislim da sam nalaz dobila za nekih 2 tjedna, cca. Meni su nalazi hormona trebali za Mb pa sam ih zamolila da mi pošalju poštom (treba platiti 5 kuna). Ako ti treba za liječenje na VV onda se ne trebaš naručiti i nalaz ide direktno u tvoj karton, u suprotnom se treba naručiti OBAVEZNO.
Pozdravljam sve na forumu. Prvi puta se javljam iaoko vas pratim već tri godine.
Istina je da se ponekad uspije od prve i ja sam dokaz za to. Dr. mi je rekao da napravim jedan AIH iako se on ne nada ničemu s obzirom na nalaze MM pa ćemo za mjesec-dva odmah na IVF. Iznenadili smo se oboje s rezultatima. Pozitivna beta.
Sada sam u 17. tjednu i dalje vas pratim i želim svima puno sreće.
Čuda se ipak događaju:-D:heart::heart::heart::heart:
Cure, imate li informaciju da li su na godišnjem za Uskrs?
Nekak mi zvoni da su oni taj tjedan iza Uskrsa na GO :evil:
nadam se da nisu...jer ako jesu meni se onda sve prebacuje u svibanj...i opet čekanje, čekanje i tako u nedogled:-x:-x
svake godine uzmi godišnji tjedan iza uskrsa, ne vjerujem da će ovaj put bit drugačije
cure, pa tek ste izašle iz postupaka, trenutno nema ni sredstava za potpomognutu, pa vidite da su vraćale pacijentice koje su imale dogovorene postupke 03/2010. Kako se stvari sad čine bit će super ako i dođete prije ljeta na red.
sad sam zvala dok. A. pa mi je reko da bi trebalo malo mirovati nakon klomifena.. ja ne mislim da je to istina nego je to zbog novo nastale situacije te da bi negdje oko 4, 5 mj mogla doći na red.
mirovanje nakon 1 ciklusa klomifena ????
Dobar dan
A mi još nismo ni krenuli, moj suprug ima u glavi da nam se baš ne žuri pa eto već od 11 mjeseca čekamo da završi pretrage koje je dodatno trašio androlog gore pa da je mogu na dogovor, a kak sad vidim nema ni potrebe da se žurimo ili ipak ima nade
ivkica, na kojem si postupku bila?
Ja sam nakon svakog uzimanja klomifena (kod inseminacije) trebala čekati jedan ciklus i tek sljedeći ponovno.
Meni je klomifen stanjivao endomentrij pa možda i zbog toga.
na aih ( policistični ). A može biti da je i to..samo se bojim ove situacije u zemlji. Mada mislim da se kod policističnih treba uzimati za redom kako bi tjelo eventualno samo proizvelo jj. nakon uzastopnog uzimanja klomifena.. ne znam kaj da mislim
Ivkica, ja sam nakon klomifenskog IVf jedan ciklus pauzirala pa sljedeđi u stimulirani Ivf (A mi je rekao da je to od klomifena). Imala sam cistu koju inače nikad nisam imala. Nemam policistične jajnike, A se brinuo, ali ipak na kraju je bilo, ok, mislim imala sam j.s. ali ipak do impalntacije nije došlo.
Ja bi ovaj mjesec trebala krenuti u VV. Zvala sam u pon. da se naručim za dr.A i sestra je rekla da dođem 7,8,ili9. dan ciklusa. Inače imam PCOS i anovulaciju. Bila sam na laparoskopiji,HSG-u. Trošila sam Klomifene, Dabrostone,Duphastone,Utragestane i Glucophage.
Ja ću uspjeti obaviti onda pregled ako je sad takvo stanje na VV?
Pregled zvani "dogovor za postupak u sljedećem ciklusu" ćeš sigurno obaviti, ali kad ćeš ići...to je pitanje...Javi.
Ja sam cure naručena za p/p savjetovanje 10.03. Nadala sam se da je to dobar znak da ću uskoro u postupak, ali sada kad čitam vaše postove... čini se da se ne trebam nadati postupku prije jeseni?! Što vi mislite?? Jednostavno ne mogu vjerovati na koje smo niske grane spali. Pa to je užas! U komi sam totalno i to svaki put kad idem s VV. Sada uopće ne mogu očekivati išta dobro. Osim toga vučem neku cistu od 10. mjeseca koja nikako da ode.
a kužimo te, svima nam je tako..
ja sam čak razmišljala da odem privatno..jer kao rekao mi je da dođem u 4,5 mj. a šta če tada biti to nitko ne zna, ali mi se neda mjenjat doktora. ja sam sa dok. A. prezadovoljna i ne mogu si zamislit da idem kod nekog drugog.
ali dr.L. čula sam po novom radi privatno..negdje..pojma nema di..ali 100% radi, pa ga pitaj
Nadam se da se to čekanje i odgađanje postupaka ne odnosi na FET:-(.
Ja se ovaj ciklus nadam postupku.