mravak prvotno napisa
Drage moje nisam vam napisala što mi se desilo na transferu...
To jutro je bilo jako vruće i bila sam nervozna kao pas jer mi je dr. rekla da možda neće biti T zbog moje blage hiperstimulacije .
Pila sam puno vode,došli smo kada nam je rečeno u 8.30. , bila je velika gužva u čekaoni (bila nedjelja) i čekala do 11h i onda su me napokon prozvali :)
U međuvremenu su LOKALA vodu i išla se non stop izmokravati da ako me slučajno prozovu da mi je mjehur prazan.
I tako se ja presvukla u njihovu spavačicu, legla na stol,dr. pokušala obaviti T , 5min je čačkala po meni i ništa, kaže,mjehur vam je prazan, moramo čekati da se napuni.
I poslala me u sobu na ležanje da mi se mjehur napuni :) U sobi sa popila pola lit. vode i mjehur mi se napunio za 10min.,onda mi se počelo užasni jako pišat!!
Nakon pola sata opet sam išla na stol i opet je čačkala po meni 5 min. ,stiskali po mom mjehuru sa ultrazvukom , mislila sam da ću se pomokrit tamo na stolu :)
POANTA : Mjehur na transferu mora biti pun
Na punkciji prazan
I da ženske su mi bile super(docentica,sestra Mira i biologica) kada su mi stavili mrvice,rekle su mi da sam sada trudna kod se ne dokaže suprotno... da znate kako mi je to bilo lijepo za čut ,pogotovo u tom trenutku :)
Za one koje nisu nikada doživjele transfer, bilo me je užasno strah da će me boliti, ali mogu vam reći da me više boli uobičajen ginekološki pregled i uzimanje papa testa nego ovo!!
Ništa nisam osjetila, ama baš ništa me nije zabolilo. A mislilm da imam nisku toleranciju na bol :)
Eto drage moje, meni dosadno pa se raspisala...