Elena, ak sve tri uspijemo, castim s ruckom. Boze pomozi!!!
Printable View
Elena, ak sve tri uspijemo, castim s ruckom. Boze pomozi!!!
moze draga,bit ce to ooobilan ruckic:lol:,ne mogu zamisliti nista ljepse od toga...
Cure bok, mene nocas bolilo do iznemoglosti, sto bi to moglo biti? to je zapravo 5 dana od transfera....jel to dobro ili lose...hvala
trbuh je splasnuo...
kiarad, nadam se da ti je jutros bolje. Za bolove ti ne bih znala reći budući da ih ja nikada nisam imala, niti nakon jedne punkcije i niti nakon jednog transfera. Spominjale ste i napuhnutost kao potencijalni simptom...nisam stručnjak:-) , ali mislim da to nije nikakvo mjerilo, jer ja nikada nisam bila napuhnuta...ni kada su mi bete bile 0 ni kada sam ostala trudna...
Uglavnom, vama trima čekalicama bete želim ni manje ni više nego svoj ishod:-)
darkica ti mi uvijek probudiš nadu.. puno ti hvala..
Kiarad čula sam od nekih cura da ih je znala implantacija tako boljeti u sred noći!
tak da mislim da je to dobro, ma samo neka se nešto događa dolje..
kod mene mala napuhanost od utrića pretpostavljam i ništa drugo super se osjećam ..
a kako nam Bog da.. a bilo bi presavršeno da odemo nas tri trudnice na ručak! :)
Tikica, nisam mislila sa ću se veselit svakom postu na forumu, ali eto. Tako je. Hvala vam svima. I ja se nadam najboljem. Pa nek boli i noćas.
kiarad, do implantacije dolazi najčešće negdje 7.-10. dan nakon punkcije (punkcija 0. dan), tako da ako ti se to uklapa, moglo to biti to!
uh meni se uklapa..:) a boli me danas ko vrag..jedva hodam i sjedim tvrd napiren stomak i bol od pritiska kao da ću eksplodirati..
tikica, nadam se da nije hiperstimulacija. Vidim da si imala 8 ET-a do sada. Je li ti bilo kada slično? Odnosno jesi uzimala usporedivu količinu lijekova za stimulaciju?
ma sad sam u polustimulirajućem postupku i imala sam već jednom hiper , ali ovo sad nije, jer do jutros sam bila super i ništa me nije bolilo i nisam bila ni napirena , a ovo sad..ne znam užasan pritisak u području maternice.. danas mi je 4dpt
Ma super, onda znaš kako izgleda hiper, tako da si tu mirna. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to neki dobar znak da te maternica pozdravlja ;)
Jelena, hvala na info. To bi onda bio 8 dan, jel sam imala punkciju prosli cetvrtak u 10,00....daj Boze.
Tikica, super da i tebe boli. To je dobro. Kak si sada?
Ja sam imala užasnu bol usred noći 7 dan nakon punkcije, samo me probudila bol i trajala jedno 10 min i to užasno jako muž me mislio vozit na hitnu ali to je bila pozitivna bol implatacija, pogledajte potpis!
sbonetic, a mozes li mi opisati tu bol? mene je to bolilo sigurno nekih 30 minuta i to kao jaki menstrualni bolovi rezani nozem.molim te opisi mi bol i reci mi kada da vadim betu. ne mogu izdrzat do 12.12. nema sanse....ili kaj si barem ti radila, beta ili testic, hvala i sorry kaj davim
Ma ne daviš mogu mislit kako ti je prošla sam ja to dosta puta, toliko me bolilo da sam ostala ležat i nisam se pomakla ni sama ne znam kako opisat neki pritisak ogromni i užasna bol i kada je prestalo kao da ništa nije bilo odmah sam znala da je to, to! Jer mi je to bio četvrti postupak i sve mi se drugačije događalo od prethodnih negativnih.Vadila sam betu 12 dnt i nije bila velika 268 nisam ni pomislila da su blizići. Ja nisam nikad radila testove jer bi uvijek prije prokrvarila.
Sbonetic, hvala.Eto danas 7 dnt boli me ko da imam m. Obino kad me tak znalo bolit vec bi neofen popila. Muka mi je. Onda idem i ja vaditi betu u petak, necu izdrzat do pon.to ce mi onako biti 12 dnt.
Sretno!
Karad tak je meni jučer bilo evo sad se naspavala i dobro mi je jutros! Ma ko će to znati već sam izludila od osluskivanja tijela! Opusti se kako bude bude.. Ionako ne možemo puno učiniti..
Tikica, znam da si u pravu, ali kuzis se zar ne....
kuzis me, sam htjela napisat
Bilo bi korisno da nam se jave cure koje su u drugim privatnim klinikama-ide neko u Betaplus da znamo kako je tamo? Vilijevke utihnule? Jedino od privatnih Cito ima posebnu ST temu:-), iako se sve više sjever spaja s jugom, tako i treba, ide se prema stručnim i uspješnim timovima.
Mare zašto ne radi potpomognutaoplodnja.info?
Matt, ne radi vec dva dana. isto ne kuzim zasto...mozda nesto sa serverom
Mi smo novi u MPO vodama. Molila bih vas za informaciju - Zna li tko kolika je cijena spermiograma, HSG-a i AIH-a u IVF centru?
Ja ti samo mogu reći za spermiogram, jer smo samo to radili kod dr L. Nas je s-gram u srpnju 2010. došao 300,00 kn...Za AIH ne znam, jer smo mi sva tri puta išli na ICSI. Sretno!
Tina, Ovčica ide tamo na Aih za koji dan i na temi inseminacija je napisala da je cijena oko 2 000 kn.
Darkica i maco (najdraža) - hvala na informacijama!
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
super, iduće godine će novi predsjednik HDZ, u zoru novog NORMALNOG zakon o MPO-u, koji će uskoro izglasati pijetlovi, održati presicu i ustvrditi da je u 2011. uspješnost MPO-a u HR za njegova zakona bila 97 posto!!!
Pod novi predsjednik, misliš na Dadu?:lol:
Oprostite što uljećem sa pitanjem, al trebam pomoć....gdje si dajete ove tri inekcije nakon transfera, sutra si trebam dati prvu, a u cijeloj priči nisam pitala dr.
a koje inekcije, ako su gonali, onda u trbuh
kiarad radi se o Brevactidu 1500 i Decapeptylu
decapeptyl u trbuh, brevactid u ruku
Hvala ti artisan
Meni je muž obje davao u rame...tako mi je rekao dr L.