ajme skuliranaaaaa, koma.......
Tang, nekako sam propustila tvoj post prije........ sve pohvale!!!!!! Bravo!!!!!
Printable View
ajme skuliranaaaaa, koma.......
Tang, nekako sam propustila tvoj post prije........ sve pohvale!!!!!! Bravo!!!!!
Anci, jel bananu smrzneš smiksanu ili je miksaš smrznutu?
Angie, dva puta sam citala pitanje :lool:
Smrznem pa miksam smrznutu. Taman uz Jacoba da se osladis.
Ja cekam mail iz knjiznice da je netko vratio :D
znala sam da ću te zbuniti :mrgreen:
ali sam bila lijena pisati više slova :škartoc:
moram to probati.
Jutros nova joga i dalje odmaram. Uz stednjak :D
Veselim se kaucu, serijama i knjizi.
Eno djeca mi rade jogu. U necemu su bolje od mene, tj. u casu naprave pozu i ne klimaju se, a u necemu ih sisam (bridge :mrgreen:)
Jucer neplanirani rest zbog cjelodnevnog izbivanja. Danas w8. Prekjučer je MM probao vjezbati samnom. Nagovaram ga vec dugo da krene, al on, kao, bivsi sportas i sadašnji fizički radnik :mrgreen: ne treba mu to i sve mu je prelagano.
E pa w7 me pratio jedno 7 minuta. I sad me nagovara da krenem s njim br iz početka.
Nema šanse da se sad tamo vracam, a i ne mozemo u dvoje u boravku. Nema mjesta.
Ja sam cardio shred 8 i novu jogu danas. jučer rest.
sasa, tek sad mi je sinulo :oops:
Sretan ti rođendan uz najljepše želje prvenstveno zdravlja, veselja, ljubavi i sreće, ali naravno puno vježbanja i druženja ovdi s nama!!!!!
Kiss i hug!!!!!!
sasa sretan rodjendan!!! :kiss:
cubana bravo za muza! moj je jedno vrime isao samnom na insanity pa je odustao. lincina :P a nebi mu skodilo, bas naprotiv
Draga sasa, pa sretan ti rodjendan!
Zelim ti puno srece, ljubavi, dobrih rezultata. I jedan polumaraton ;)
Danas P90X3 Yoga.
sasa, sretan rodjendan!
ja i dalje samo citam :-(
bolesne: srednja, najmanja, baka i ja :nope:
plus radovi u stanu...
na izmaku snaga sam i samo cekam da sve prodje
Cubana, pa nisi luda vracati se na pocetak
Kad ja jednom opet startam, morat cu ispocetka, a i to ce mi biti pretesko...
hvala vam cure!
dostojno sam proslavila! bez inhibicija:mrgreen:!
betty preporučam da ode u zotter jer ce se raspametiti. jedino što je mala divljala do iza pomoći zbog hiperglikemije nakon svega. toliko se, naime, čokolade pojelo.
Ginger :love: nadam se da cete brzo svi ozdravit ~~~~~~~
Danas back to core, asylum
sretan rođendan sasa !
jučer i danas 6w6p
Sretan rodjendan, sasa!
Ja i dalje pod temperaturom, jaka upala sinusa (bole sve kosti lica, dva dana jedem samo kasasto jer ne mogu zvakati) i upala pluca koju sam prehodala. Bojim se da ce proci neko vrijeme dok se opiravim, o vjezbanju da ne govorim.
A i mali opet jedan dan nema temp., drugi ima, pa kakve su to bolestine ove zime :(
Palci, Ginger, drz'te se..
Ajoj, vikki :(
Pa kakve si simptome uplale pluca imala?
Ja sam prije dvije godine imala upalu sinusa- ajme bolova u celjusti! Jesi dobila atb?
I jutrosnji prijavak: zwow 59 http://m.youtube.com/watch?v=xdiNeeJaCfM koji mi je presuper! Radila sam ga vec brdo puta, a zadnji par puta se ne migu pomaknuti sa 17.30 minuta :mrgreen:
I zadnjih par puta sam koristila vecu tezinu- 8 kg pa je osjetno tezi.
Cure koje niste u zgym, probajte ga obavezno, free je!
ja sam na wo 12 iz BR
jučer sam uspjela napraviti barem 4 kom. onih pus ups kad napraviš most pa ih izvodiš u tom položaju
to mi je strašno, sto puta sam probala i nikako
neću završiti BR dok sve vježbe ne napravim kako treba :uteg:
Anci ovaj tvoj slatkač je mrak
ja sam naime, ovisnica o sladoledu I povremeno svoju inače ok. prehranu pokvarim s tim s....
nego, koju yogu rade tvoje cure? yogillian ili?
vikki držite se, I mi smo tako svako malo pod temp., to su neke dugotrajne viroze ove zime :roll:
cubana, jel svjetan tm što traži od tebe
ne bi nija bila lojalana :lol:
sasa sretan ti roćkas!
Sasa sretan rođ!!!
Ja brljavim sa t-25 i kojekakvinim zuskinim vježbicama. Nisam redovita niti ima rezultata.
Ali držim da je bolje i to nego ništa.
Flopi, radim zuzkinu jogu.
sasa sretan rockas :sing:
ja se nadam da sam dosla malo k sebi. u petak nisam radila, nisam ni vjezbala, u subotu sam spremala kucu, sto mi je izgledalo kao da kopam kanale, nedjelja jos malo oporavka, nadam se danas povratku u normalu.
hvala!
jutros cardioshred 9 i tabata kbell!
sasa, sretan i od mene! baš mi je drago da si ga provela u tvornici božanstvenosti
nadam se da ću uspjet jednom otići tamo
anci, baš mi je drago da ti se sviđa kruh! ja sam ga neki dan pravila prvi put sa zlatnim lanom, taj je još finiji :)
i mi smo često pravili taj sladoled od banana, i to onda kad smo kupovali one maslace od badema
pa bih u te banane ubacila žlicu maslaca od badema i malo slatkog vrhnja :drama: to ja kalorijska bomba, uopće nije čudo da sam se udebljala
za vikend nisam radila ništa, baš sam se htjela odmoriti i zaliječiti rame
i mislim da sam uspjela, bar što se ramena tiče jer sada boli tek mrvu mrvu mrvu, gotovo ni ne osjetim
odmorila se baš i nisam jer smo imali prebogat društven život a hobita u meni to ponekad jednako umara kao i fizički ili psihički napor :mrgreen:
zato jutros kb #6, odličan je!
mislim da ću popodne ovaj cardio shred #8, da uhvatim ritam
a možda i novu yogu, tko je radio jel dugo traje?
betty, super za rame!
a maslaci... meni su svi bili preprefini! probala sam naručiti, ali poštarina je oko 5 funti, a toliko košta maslac od kikirikija. toliko košta i u polleu.
jogu sam ja radila i super je, polako se ufuravam. meni su genijalni bili mostovi iliti bridges :mrgreen: a teška ona zadnja vježba. traje oko 25 minuta, ako ne i više :lool: a ima samo jedna runda.
anci, kako izgleda taj diamond kojeg komentiraju na zgymu?
Betty super da je rame bolje!!
Ja cu ic trcat ako stignem. Mislim da cu nakon ovog mj odustat privremeno od zuzke, jednostavno je ne stignem radit sad kad sam ubacila trcanje. Ali vratit cu joj se na lito definitivno!
e vikki, ginger, ozdravite brzo!
Da se i ja ponovno prijavim (po ne znam koji put).
Počela opet focus T25, i za sada sam zadovoljna. Kao da mi je lakše sada nego kad sam ga počela prije koji mjesec (pa stala kasnije). Ali i dalje redovno idem na zumbu 2x tjedno koju završavamo s 2-4 tabate. I nadam se da sada neću stati s T25, odnosno općenito s vježbama kod kuće.
sjedeš onako kao dijete :lool:
kao kad djeca kleče, ali guzica je na podu, ne na nogama. ono što vjerojatno ortopedi ne preporučuju :D
dakle, sjedneš kao da ćeš kleknuti i guzicu staviš na pod, a noge raširiš taman koliko treba da tiguzica stane. koje objašnjenje :roll:
i onda se nagneš iza i legneš na pod.
meni je to bilo baš teško i neudobno :/
anci, baš si dobro objasnila, skroz kužim što je to :lool:
ja sam se prije znala često tako istezati
inače. znam jedno fenomenalno istezanje za kvadre, al je malo teško za objasniti
novi body crush ima 10 rundi :lool: :scared:
Ja sam radila yogu isto. Nije teska, ali dugo traje. Ima opet onaj lord of the dance koji mi je presuper. Zadnja vjezba je dugotrajna i ima onaj forward bend i to sa rasirenim nogama. Mislim, ja se nagnem mozda 2 cm naprijed. To mi je kastrofa. Diamond je neugodan ali bar je izvediv. Ja se uvijek trudim ujutro vjezbati anci, ali nekad ne stignem odmah prijaviti. I iz dezurstva volim odmah odvjezbati. Kad sam prije dvije godine pocela vjezbati znala sam po pol sata kretati vjezbati, jos samo ovo, pa ono... A sve iz otpora. U medjuvremenu sam evoluirala pa kad pomislim na vjezbanje vec sam maltene na pola treninga. Btw novi trening ima 200 jumping lungesa. Sweet.
Vikki, Ginger, drage moje, vi nikako na zelenu granu :-( Bilo bi vrime da vas se te silne boleštine ostave i da vam zasja sunce. Veliki hug!!!
Anci, betty, meni je taj diamond kao i camel ili npr. windmill kod kbella, baš grozna. Osjećaj mi je grozan, tijelu ne paše.....
Maslaci se sa myproteina isplate kad su one super akcije, posebno ako se uzme više kom. Btw. ja sam valjda jedina kojoj nikako ne paše cashew :roll:
MB, ma samo ti uživaj! Neće Zuzka pobić ;)
Nisam gledala, ali mislim u prvoj rundi 1 skok, u drugoj 2 etc, tj. od 10 prema dolje u ovim drugim skokovima. Kuzis?
vidiš, ja baš volim taj windmill i osjećaj koji izaziva
al ja se od malena jako volim istezati
sjećam se da sam se ko klinka svako jutro spuštala u most (uz zid doduše. pitam se bih li i danas mogla to napraviti)
općenito volim sva istezanja i baš bih volila imat neki video samo za taj deep streching
ono iz focusa mi nije to na što mislim