Moram i javno, ajme Ginger, bas si frajerica! Super je napredak, al sto mi je lijep tvoj trbuh trenutno <3
zhang, ma nije da mislim da si azdaja ili tako nesto, neeego se sjecam tvojih kockica sa slike od prije godinu dana (moj prosli nalet vjezbanja), pa zato. moj trbuscic je daleko od tog. volim ga njega i super mi je sto je prosaran uspomenama na moja tri stanovnika, ali trenutno je jadnicak veci nego je zasluzio. pa mi ga bilo neugodno pokazat tvojim kockicama 8-)
anci, i ja u potpunosti kuzim. i podsjetilo me to kad je neva imala cca 7, 8 mjeseci, mi na pregledu kod metke, pita ona jel krenula dohrana. pa ja sve nesto mucam, na kraju reko, ma pomalo ide, ali mi je zao ma i jedno dojenje zamijenit necim drugim, kad obje toliko uzivamo u tome. a ona me ozbiljno pogleda i veli, mama, to tako ide, to je normalan proces razdvajanja. krene sa zamjenom jednog dojenja vocem, a zavrsi s time da se isele iz kuce. doma sam se naravno rasplakala, jer mi je bila apsolutno nepojmljiva ideja da se ta predivna beba ikad udalji od mene a kamoli iseli iz kuce. ali imala je pravo (kao i obicno <3 ). sve su to normalni koraci odvajanja. i to je vazno i za bebu i za mamu. danas mi nije toliko strasna ideja da ce se odselit. nisu moji da ih ljubomorno cuvam zauvijek. meni su samo dani na cuvanje dok nece biti jakih krila da polete sami..
jos jednom thanks svima za pohvale za napredak. danas po programu odradih stretching, ali sam opet uspjela ubacit igranje s kosarkaskom loptom. imam i nova pravila. pucam na kos. ako mi trebaju dva pokusaja da zabijem, odradim cucnjeve. ako mi trebaju tri, radim trbusnjake. cetiri, sklekove. pet, sprintove po igralistu. pa tako dok ne riknem :D srecom nigdje nikoga. inace bi mi bilo malo neugodno lec nasred igralista pa radit sklekove 8-) Ali super mi je kolko uzivam u igranju s loptom, osjecam se ko malo dijete i bas me briga za sve. Ko ono kad smo bili mali i neoptereceni..