Draga Marta,
nisam ja htjela reci da je u VV-u problem, svi znamo da je iskljucivo u zakonu problem i u nesredjenoj situaciji vezano za MPO.
A evo i citat s Vinogradske od Gabi 25 gdje vidis da doktori primaju pacijente i cak kazu da normalno rade:
Citiraj:
Postano: pon ruj 14, 2009 2:03 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Cure ja se upravi vratila iz Vinogradske- bila sam u 12 kod Kune na dogovoru- to nam je bio prvi susret...
Malo sa u šoku jer mi je dao spisak određenih pretraga što moramo mm i ja napraviti i to samo markere hepatitisa b i c, hiv1 i hiv2 i vdrl. Ništa drugi- ni hormone ni ništa
Kaže ne treba kad sam jednom ostala trudna (vanmaterična). Moram mu se javiti sa tim nalazima.
A druga stvar- pitala sam ga da li su dobili pravilnike i rekao je da jesu i da normalno rade Pa jel netko krenuo gore sa postpukom?? Baš me zbunio... Uglavnom mi krećemo kad pribavimo nalaze.
I glupača zaboravila sam ga pitati za potvrde pravnika i psihologa
Marta, i znam zasto ovo ovako postavljam.
Ako pogledate malo tko su clanovi novog nacionalnog povjerenstva za MPO mislim da ce vam mnogo toga biti jasnije. Bar je meni :mrgreen: