Tanjack36 i kakva je beta???? daj nestrpljiva sam!:zbunj:
Printable View
Tanjack36 i kakva je beta???? daj nestrpljiva sam!:zbunj:
ej!
nalaz mi je gotov oko 15h..
srce mi bude stalo...
hvala ti Andreja kaj si uz mene..
još sitno brojim do moje sreće ili tuge..
hvala ti još jednom
pa vjerujem ti da ti je teško dočekati, ali svi čekamo s tobom :love2:
Bubli :-D:-D:-D super. Beta je extrica čista!!! Čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve nastavi na najbolji mogući naćin aBd
Tanacka evo malo trudnickih da poguraju tvoju srecu ako Bog da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
tanjack još samo malo vibram u tvom pravcu ~~~~~~~~~~~~~
Tanjack,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo trudničkih ( ne mogu se još naviknuti na tu riječ :mrgreen:), uz tebe smo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ej zene, koliko ste mirovale nakon et?
evo da vam se pridružim i ovdje...meni je 6 dnt i istih simptoma kao ti micek osim razdražljivosti(a to bi trebalo pitat mm).Napuhana i osjećaja pms a bolne grudi ne prestaju od stimulacije...Micek kada ćeš vadit betu?
Curama sa pozitivnom betom :-D a čekalicama :cekam:stpljenja
ja sam mirovala prva 3 dana,a nakon toga sve laganini i bez dizanja teških stvari i naglih pokreta.
ja sam bila doma na dan ET i dva dana poslije jer je vani bila mećava, a i nekako su me boljeli jajnici, ali nisam ležala 0-24 nego laganini
netko je napisao mislim da baš na ovom topiću da je sve to dole poput boce kečapa i da se ne morate bojati da će ispasti ako odete na WC, poskočite ili nešto slično...
Ja sam par dana, ali zato kaj mi je sve bilo naotečeno, mislim jajnici pa nisam ni hodati mogla, ali da nije toga bilo odmah bi ja u šetnjicu......cirkulacija pomaže......ma da i ja sam čitala da je to sad kao između dvije šnjite kruha namazane pekmezom-zakeljeno i nikam ne mrda.......odlična usporedba mi je to bila
13 dnt - 27 dc
vraćene 3 mrvice - 2 dan
beta 210,2
čestitam od srca svim trudnicama pa ovo je nešto nevjerovatno čitam ovaj topić i ne mogu virovat, ja sutra počinjem s Femarom i nadam se da ćete uskoro i za mene skakati
bublice :-D trudnice draga moja skačem i ovdje i čestitam od srca,
ines :-D
tanjack čestitam i tebi :-D
pinky draga znaš što ti želim cmooook
tanjack36 :klap::klap:
I ja...ovo je super krenulo...
ma tanjack36 ZNALA SAAAAAAAM!!!! imala sam neki osjećaj,ma da to je to,trudnička intuicija ne vara! ma ljubim te! :dancingfever::kiss:
ma od silnog uzbuđenja zaboravila ti čestitati od:heart:,i želim ti mirnu,zdravu i školsku trudnoću,i još puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za mrvicu/ce!:-D:-D:-D
oooooooooooo yeeeeeeeeeaaaahhhhhhh
:-D:-D:-D:-D:-D
nadam se da se ovaj niz nece prikiniti u travnju...
nekako sam skuzila, prateci ovaj pdf godinama, da to ide na refule, jedan misec svi trudni, drugi nitko... cak bi mm znao reci - hebemu, opet smo u krivom mjesecu isli na ivf..
Da ne povjeruješ!To je i moj komentirao:-o
tanjack36 super beta :-D
čestitam od :heart:
ovo je nevjerojatno kol'ko nas ima, malo smo se zaigrale :preskaceuze:
želim svima koji nas čitaju i podržavaju da se što prije zaraze
tanjack bravo, bravo - tako treba:preskaceuze::-D
svim curama koje još čekaju betu držim fige do neba da se pozitivan niz nastavi.
Blekonja samo naprijed:klap:
hvala vam cure!
ja sam totalka zbunjena..ne mogu se još veselit
ne mogu vjerovat PA JA SAM TRUDNA:-o
A JOŠ JEDNOM BETU VADIM 30.3.
bublice3 bravo, ma bravo i cestitam! http://forum.roda.hr/../../images/smilies/yay.gif
tanjack36 cestitke i tebi od srca!
Pinky ovo je bas bilo lijepo iznenadjenje od tebe. Jedva cekam da nas iznenadis i s pozitivnom betom uskoro!
Tanjack, :-D:-D:-D,proljetna trudnice, čestitam!!!
Ljudi, ovo je prekrasno kako je krenulo!
Pinky,možda je plodno cilo razdoblje, a ne samo misec ;-)! Ja vjerujem u tvoju betu!
:-D:-D:-Ddrage trudnice bublice i tanjack čestitam!!!!!! uživajte u tudnoći........:zaljubljen:
Tanjack36 čestitam :-D~~~~
Cure ovo je prekrasno! Koje proljeće ~~~~~~~~~da tako nastavi!!!
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~ znaš koliko ti sreće želim :-D
Ja sam mirovala 4 dana, ali ne strogo. Peti dan sam krenila radit ali bez ikakvog naprezanja. Ja sam u šoku i još mi nije ništa jasno.
Blekonja ti si nam sad Femaro/pikalica ~~~~~sretno~~~sretno~~~~~~:-D
Svim čekalicama ~~~~~:joggler:~~~~~ more ~~~:joggler:~~~~~ SRETNO!
Tamkacka :-D:-D:-D cestitam i ~~~~~~~~~~ da se nastavi niz
Jao mene, mislim Tanjacka (greska u tipkanju)
Tanjack, jupiiiii :-D :-D :-D
blekonja, zelim ti instant uspjeh :heart:
bas mi je drago da si konacno pocela :-D:-D:-D
hvala curke moje idem ja pokušat vašim stopama (vidiš da sam i tebe Pinky ubrojila u ovo)
hehehe, eeee i wish draga moja. i tebe i sve nas....:heart:
Ajme šta je ovdje veselo! Tanjack i Bublice, ČESTITAM I OVDJE trudnice naše! (ne da mi skakutavce)
Pinky, blekonja ~~~~~~~~~~~~ sretno cure, vibram za vas do neba!
A ja se nadam da će se ovaj niz produžiti barem do svibnja ili lipnja... haha... A ako se i ne produži, nije problem - kad me bubilca, pinky i Blekonja povuku za nos, uspjeh mi je zagarantiran!
Cure koja iduća vadi betu??
~~~~~~~~~~~:-D~~~~~~~~~~ za velike velike velike BETE!!!! :heart::heart:
Pišite o simptomima.
Meni i dalje bolne grudi, iako su se bile ispuhale na 2 dana. I zatvor, a nikada nisam imala problema s tim, a sad je to prava muka.