cure please na moru smo vidjeli kanticu za more na hello kitty u obliku srca, molim vas da li netko zna gdje je ima za kupiti? pretpostavljam da je set, kantica je bas u obliku srca..thank
Printable View
cure please na moru smo vidjeli kanticu za more na hello kitty u obliku srca, molim vas da li netko zna gdje je ima za kupiti? pretpostavljam da je set, kantica je bas u obliku srca..thank
Ana.m, ako ikako možeš svrati do Chipoteke, tamo su najjeftinije, oko 3-4kn komad... Al' najbolje nazovi prije da ne ideš ako trenutno nemaju.
odlicno..u Plodinama vise nema, uf da sam znala neki dan sam bila u coopu u torrima, danas cu jos potraziti po gradu
evo mene opet..:-)
moram kupiti vece kolicine krep papira, gdje je najjeftiniji zna li netko?
...ELMEX GEL za premazivanje zubića? ima li možda u Mulleru, zna netko?
Pripremam poklon košaru, gdje ima za kupiti lijepih košara (osim Dolca) i one "slame" koja se stavi da popuni prostor?
Gdje ima za kupiti schollove klompeu Zagrebu?
atlantic ima svoj web shop u kojem se mogu kupiti scholl obuća.
Našla sam Schollovu hrvatsku web stranicu i pod rubrikom gdje kupiti, izbacuje mi samo Split:unsure:
Nakon puno telefoniranja pronašla sam u Dubravi, Grižanska 6, ali rade do 17 sati.
Evo link ako nekom treba
http://www.omc.hr/medicinska-obuca-njega-nogu/klompe
zna li netko gdje se može izraditi ona naljepnica "beba u autu", s fotografijom i imenom bebe?
Da li netko zna gdje ima za kupiti one kugle za pranje grudnjaka u veš mašini? Prije je bilo u Intersparu, ali izgleda da više ne drže.
Ta kugla mi je bila super, ali sam uspjela stati na nju i polomiti je, a sad nigdje ne mogu naći novu :(
Hitno mi treba vuneni filc, jel netko zna gdje u Zagrebu ima za uzet? U Martićevoj nema, bila sam jučer.
hitno mi treba badić
da se mogu zasebno kupiti donji i gornji dio
i da gornjih dijelova ima i za bujnije žene
bilo je u lidlu i još je u ponudi..odvojeno gornji i donji..za veća poprsja također (znam jer kupih jedan)
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_21648.htm
Joooooj, ovo je super cijena. Apri, davno sam ti ja kupovala badiće, sva sreća da stanem u njih. Ali čak mi se čini da i h&m ima odvojeno.
n
ima svatko na početku sezone
sad nema nitko
tražila sam i u 7. mjesecu, pa više nije bilo veličina
Bilo nekad u Petrinjskoj u onom hobby dućanu, mozak mi sad ne pali... zaboravila kako se zove. Ako ti ne treba puno, ja imam mali komad bijelog (oko pola onog komada što prodaju hobby dućani), mogu ti dati. Neki dan sam ga vidjela, mislim da znam i gdje. :)
A možda i u Perlici u Zvonimirovoj... tamo su imali igle za filcanje i knjge o filcanju.
Elmex gela.
Ima, ima i u DM-u ali u Mulleru ima i onaj za manje klice.
Apri - Pletiks u Vlaškoj, prema Kvatriću, domaća proizvodnja, imaju i normalne brojeve :-) imali su čak i neku akciju, ja sam kupila super badić za cca 170 kuna i gornji i donji.
(ja sam neki dan zalutala u Benetton, definitivno ja kao konfekcijski 40, srednje 30-e nemam više što tamo tražiti)
gotovo
ja sutra ujutro idem
nemam badić
ni prvi ni zadnji put
A valjda će se naći neki dućan, štand ili nešto slično tamo gdje ideš, a ako ne, čula sam da nudizam nije loš ;-)