, sela, thanks :)
sanja1, jel misliš da bi mogle možda upast prije godišnjih?
zapravo ti si imala blažu stimulaciju od mene pa možda i uspiješ, držim fige da da ! :)
sve ću znat kroz 20-tak dana, jedva čekam :)
Bab~~~~~~~~~ :)
Printable View
, sela, thanks :)
sanja1, jel misliš da bi mogle možda upast prije godišnjih?
zapravo ti si imala blažu stimulaciju od mene pa možda i uspiješ, držim fige da da ! :)
sve ću znat kroz 20-tak dana, jedva čekam :)
Bab~~~~~~~~~ :)
Bokić svima!!! Nova sam i zanima me kakav je postupak AIH? Unaprijed hvala puno.....
plavuša 007 nemam pojma do kad nema doktorice, nisu mi uopće rekli ni gdje je ni zašto je nema, samo da je idući termin kad mogu njoj 28.03.
Hej cure! Da vam se malo javim.. Ja ovaj mjesec po prvi puta od kad sam u ovim vodama nisam imala ovulaciju.. Sigurna sam jer me u to vrijeme toliko stomak boli da umirem, a ovaj mjesec ništa... Imam punu kuću malih štenaca, pa se zabavljam i ne razmišljam o ovome.. Šaljem vam pusu svima..
bok Tajčica, dobrodošla! Imaš na forumu i na rodinim stranicama dosta tema o AIH postupku (inseminaciji) pa malo pretraži- probaj u tražilicu upisati. Ima i tema "inseminacija" gdje su curke koje su baš u postupku pa nam se možeš i tamo javiti.
Pozdrav Tajčica i dobrodošla!
Jedan dobar link o AIHu (<- klik)
Trudnice :klap:
Osijek (prema tickeru još 6 dana!)
Sanjička (16.3.)
Zrinkič
Mazica79
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
zvončica1976
Čekalice bete :heart:
Bab
Niki
Pikalice :heart:
TrudyC
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke :heart:
Vanchriban
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
02/11 Pinny
02/11 Plavuša007
02/11 taca70
03/11 Kriistiina
03/11 ptica1
03/11 Snekica
04/11 Glossy
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
Ana1201
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
frodo
Jasenka
legal alien
ljube
mimi81
Nivesa
Sanja1
Suzzie2
Tajčica
tikki
Visibaba
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
Lijepa vijest! Mazica79 je 04.02. rodila sina, malo se namučila, ali kaže da su dobro! Više vijesti neka vam ona sama za koji dan napiše! Malom M. želimo dug i sretan život! :zaljubljen::-D:sing::dancingfever::tele:
Čestitke novopečenim roditeljima!
tlatincica hvala za listu! Jedino ja sam u AIH postupku (u ponedjeljak bi trebala biti inseminacija).
Uvijek me razveseli kad vidim da sam među onima za koje navijate, puno vam hvala, Petrovke! :-)
Moja beta je u srijedu...napeto,napeto,napeto,uh ovo cekanje i iscekivanje je najgore,ne znam sto me ceka,malo sam optimisticna,pa krene na pesimizam i tako u krug......
Čestitke Mazici79!!! :-D
Snekice hvala za info :*, baš sam se pitala kako ćemo znati termine i bebe nekih trudnoća. Za neke znam da će nam se javiti (Ana03, Sanjička).
Tikki ispravljam listu. Morat ćeš mi oprostiti, ja sam ženska u godinama :mrgreen:
ValaMala, kako ne bismo navijale :-). Veselimo se svim trudnoćama, a pridružene članove posebno motrimo ;-)
Niki ~~~~~~~~~~~ za beturinu!
Trudnice :klap:
Mazica79- rodila 04.02! Čestitamo!!!
Osijek (prema tickeru još 6 dana!)
Sanjička (16.3.)
Zrinkič
Mala26
Ana03
Nana_banana
rajvos
marina81
zvončica1976
Čekalice bete :heart:
Bab
Niki
Pikalice :heart:
TrudyC
Prirodni ciklus IVF/ AIH/ klomifenke :heart:
tikki
Vanchriban
Čekalice termina, pregleda i koječega :heart:
02/11 Pinny
02/11 Plavuša007
02/11 taca70
03/11 Kriistiina
03/11 ptica1
03/11 Snekica
04/11 Glossy
04/11 mare77
04/11 milla2
04/11 nety
04/11 tlatincica
Ana1201
dada-55
Dariaaa
Dhea
Dona
frodo
Jasenka
legal alien
ljube
mimi81
Nivesa
Sanja1
Suzzie2
Tajčica
Visibaba
Cure za koje navijamo ~~~~~~~~~
Dea2010 (Slovenija)
Sela (Češka)
ValaMala (VV)
Zauzeta (Slovenija)
Niki navijamo za dobru betu!:yes:
Nekako se sporo mijenjaju stvari na ovoj nasoj listi..Valjda ce veljaca i ozujak donijeti promjene na bolje.:-)
Hvala tikki....
...Hvala i tlatincica...
Dobrojutro Petrovke!Tikki nam danas ima AIH pa cemo nestrpljivo cekati njen izvjestaj i dojmove...:yes:
Svima u akciji :-*
Evo i mene u cetvrtak u matici pa hocu li sresti koju od vas?
Tikki sretno:mrgreen:,javi kako je prošlo.
Mazica čestitam:klap:.
Mazica čestitam! :bouncing:
Tikki sretno! Navijam za AIH danas!
Bab i Niki nestrpljivo čekam vaše bete :cekam: i držim fige!
Svim ostalim curkama velika pusa, a posebno Tlatinčici jer lista je predobra i sad mi je puno lakše pratiti šta se događa. Jedno vrijeme sam se baš izgubila.
Imam pitanje za cure koje su sada u postupcima. Kako je s lijekovima u Petrovoj? budući sam čula da neke bolnice nemaju gonala :-o
e da, i šta je s našom kavom?
Nita:oops: sa kavom.
Slazem se da imamo najbolju listu.Samo da je vise trudnoca....:yes:
Evo mene s prve folikulometrije a dr. Baldani je neobjašnjivo tamo i ona mi ju je radila.
E sad, meni je danas 12 dc i imam jedan folikul od 11 mm na lijevom jajniku ( ako je l oznaka za lijevo a e za desno?) Ona kaže da uz "puno mašte" to može dozrijeti u jajnu stanicu, inače bi mi obzirom na dan ciklusa folikul trebao biti bar 14 mm. Rekla je da dođem u petak na još jednu folikulometriju da vidimo jel to raste ikuda, ako ne raste od idućeg ciklusa bi me stavila na tabletice ( nije rekla koje.)
Ono što mene muči je slijedeće : ako mi je nalaz progesterona pokazao ovulaciju iza 21 dc zar ovo nije normalna veličina mog folikula ako mi ovulacija "kasni" jel?
I frka me tih tabletica.
Žene pišite mi!
Vanchriban po meni si ti u pravu.Znaci tebi su ciklusi cca 35 dana?
Pa u biti ciklusi su mi na 30 dana se nekako ustabilili. I još ono što mi je fascinantno je da su mi kad sam bila na hsg-u ( znači prije točno mjesec dana) vidjeli na svakom jajniku 4 -5 folikula a ovaj put imam samo po jedan na oba? To mi je onako, čudno. Nebi jednostavno išla odmah na tablete, radije bi još jedan ciklus promatrala prirodno. Ovo mi je sve nekako nedorečeno.
I najgore mi je što je nisam niš uspjela pitat nego su me odmah sprašili van i sestra mi je donjela moje papire. I bilo je dvoje studoša unutra, prije bi mi možda smetala publika al postalo mi je svejedno moram reći.
ja javljam da je prošao moj prvi AIH... imala sam po zadnjem uzv na 10 DC 3 folikula 14,15,16 a inseminacija je napravljena 13 DC. Nadam se da mi nije bila O u subotu i da nismo zakasnili... i da će za 14 dana biti pozitivna beta.
vanchirban, nisam sigurna... ali da ti nije L oznaka ta desni jajnik, a E za debljinu endometrija?
Baš gledam povijest bolesti, piše mi E 0,57, L 11
Ne kužim se u te oznake, moguće da je to endometrij. Mene više brine količina folikula ali stvarno
Da bi bio kvalitetan ciklus ,druga faza ,nakon ovulacije,lutealna faza ,obavezno bi trebala trajati 14 dana,zato sam te pitala.Ako nije tako,imas defekt lutealne faze koja moze smetati zacecu.Makar to se rijesi sa progesteronom u pracenim ciklusima.
Ovo o 4-5 folikula na svakom jajniku moglo bi znaciti da su ti izbrojili antralne folikule koji su se izdvojili u tom periodu(uoci m-na hsg se ide obicno u prvom dijelu ciklusa).Da si tada bila stimulirana toliko bi dobila vodecih folikula a u idealnom slucaju i jajnih stanica nakon punkcije.
Doci ces opet k doktorici i pripremi si pitanja za nju,zapisi si na papir(tako iskusne rade)jer se vise manje svi zblesiramo u ordinaciji a desi se i ovo sto si ti napisala-studenti i sli.
Jos ni jedna dr nije odbio odgovarati na pitanja-sve se moze saznati,neki dapace to vole.
Samo naprijed!:heart:
tikki, od srca ti želim pozitivnu betu.
Ja na prvi AIH idem početkom 3. mj nadam se da ću i to dočekati, ali sam se i upisala za 6 mj. za IVF. Ja svakako molim Boga da prije 6 mj ostanem trudna.
Niki i Bab sretno sa betama..
Tajčica, dobro došla i želim ti da od prve uspijemo obje.
navijam za pozitivne bete !!! hajde cure, da konačno već krene ove godine nešto pozitivno ! :)
Jucer kad sam stavljala utrice i kako uvijek malo na prstu izvucem ostatke starih utrica jucer je to bilo malo roskaste boje,imam lagane grceve kao pred mengu koji se pojave tu i tamo pa prestanu,danas ista prica,na papiru nikakvih tragova krvi nema.Znam da kazu da to moze biti u trudnoci lagano krvarenje bas pred mengu,moze biti i onaj drugi plod koji se nije primio,da ne mora nista znaciti,ali kako sam ja u zivotu navikla da ne dobivam sve na pladnju od prve,nego se moram dobro pomuciti, bojim se :cry:
Niki drži se! Iako meni roskasta boja nikad ne sluti na dobro, nadam se da je kod tebe to pozitivan znak .. :love2:
suzie2 na pitanje za ljekove u petrovoj mislim da ih ima jer sam ih ja prije 15 dana dobila bez problema punu bursu,i to gonale.
Evo mene s prve folikulometrije! Bio prof. V. i imam 3 desno i 2 lijevo folikulića. Nastavljam s po 2 menopura i u petak opet uzv.
Nisam baš oduševljena, nekak sam se nadala boljem rezultatu, ali kaje tu je...ionak mi trebaju samo 2 za blizance :mrgreen:
A blago ti se :) mene ždere što imam samo jedan kilavi folikul i sad ćemo vidjet u petak jel to raste ikud..
I ja bi dvojčeke :) držim fige
evo samo da vam javim o još jednoj trudnoći u petrovoj
jedna moja poznanica je bila u postupku kod s. i danas joj je beta 170:-D
plakala je od sreće kad mi je javila,a bogme sam se i ja raspekmezila:-D
sretno cure:-)
Hvala Mija na lijepim vijestima!
Vanchi sretno dalje!
Curke-rodila nam Osijek!!!!Cestitamo!
Cestitamo [B]Osijek[/B ]ovdje-http://forum.roda.hr/threads/63183-o...=1#post1809917:-D