zrinkic, eto konacno super vijesti ! sretno~~~~~~~~~~~~~~~
draga Roza, sta je sve preslo preko ledja za tih 5 godina....:love2:
Printable View
zrinkic, eto konacno super vijesti ! sretno~~~~~~~~~~~~~~~
draga Roza, sta je sve preslo preko ledja za tih 5 godina....:love2:
roza groza:heart::love2:
Roza Groza:love2:
roza groza, :love2:
RozaGroza :love2: :love2: :love2: :angel:
Rozice svašta čovjek preživi jelda? :love2:I opet nađe snage da nastavi dalje! Takvi smo mi ljudi!
Vidim da ima nažalost novih mama anđela ovdje. Nisam neko vrijeme čitala pa sada moram prelistati par strana unazad da vidim što se dešavalo.
Mi smo vam sada već skoro 7. mj. i pitam se kuda leti to vrijeme tako brzo mi sve prolazi i koliko se god trudila proživjeti svaki trenutak opet imam osječaj da mi sve to tako izmiće, leti...
Kim je sada već velika curica duga je 65 cm i teška 7900 g.:zaljubljen:
Svaki dan i svaki put kad ju pogledam pomislim na moje trojkice kako bi sada izgledale i kakve bi bile i mislim da nikada neću prežaliti što su tako otišle...:cry:
Zrinkic bravo konacno je krenulo na bolje :-D
Roza :love2:
Osijek malena je preslatka :heart:
Drage moje, da vam se i ja malo javim. Citam vas, pratim sve novosti al cim krenem nesto napisat ovaj moj mali sisavac ogladni :-)
Ajde redom; prvo da vam svima zahvalim na podrsci i cestitkama! Dorian je predivan, svaki dan sve ljepsi. Sven ga obozava, stalno ga mazi i ljubi i stvarno je neopisivo lijepo ujutro se probudit uz njih dvojicu. Jos kad je i MM doma pun nas je krevet, stiskamo se i guramo al bas nam je super!
Mandy draga moja, cestitam ti od srca, naravno da ce sve bit dobro, amnio ili ne, nebitno, bitno da ti ovu trudnocu prodes najbolje moguce, da uzivas u svakom danu, svakom bebinom udarcu pa makar bio i bolan. (ja to iz iskustva, Dorian me dobrano znao opalit)
Zrinkic zelim ti svu srecu, drago mi je da je krenulo i zelim ti ogromnu betu sto prije.
Roza pa tebi je termin na Svenov rodendan! Nek i ti dobijes malu pedantnu Djevicu koja ce te ucit redu ko mene Sven. :-)
Vidim da, nazalost, ima i novih mama andjela. Vama saljem jedan veliki zagrljaj, cure su vam vec sve rekle, tu smo, dajemo podrsku koliko god treba.
Svima ostalima veeeeelika pusa! Pisala bi vam ja jos al malac ce se uskoro probudit.
Roza mislila sam puno na tebe.Osijek :hug
Svima pozdrav, ne stižem često ovdje
Sta nam je s Rozom?
Roza kako si nam,javi se(uh bas sam ja nestrpljiva kad nam treba doci na svijet nova beba :mrgreen:):heart:
Zrinkič baš mi je drago radi tebe, držim fige za sretne vijesti :yes:
Mandy kako si?:*
nadam se da će nam svima ova godina biti bolja, i sa što više lipih vijesti, trebala bi i ja ubrzo krenuti, samo da još neke stvari u vezi zdravlja riješim i to je to :-D
mislim na sve vas, da ne nabrajam..velike puse svima!!
nocas sam sanjala svoj trudnicki stomak, trudove, borbu i porod, cjelu noc sam se mucila i sve iznova prozivjela, uzas....
draga moja, znam kako ti je, proći će!!!!!
mislim na tebe, a i tvoji anđelčići i svi koji te vole!!!!!
p.s. uzmi veliku čokoladu i sladoled, leži i daj si vremena da te prođe jeza!!!!
norah:love:
Latika :love2:
Sve su to neke faze koje moramo proci i ja sam par puta sanjala sve i kao da sam nanovo sve prozivila,kao da ti podsvjest nada da zaboravis,ustvari ja sam to prihvatila kao nesto sto mora da bi se covjek oporavio,a i kako kazu san je uvijek nesto sto jako zelimo ili nas jako boli,a nekad je i predznak neceg novog pa mozda uskoro bude iznenadjenja :mrgreen::heart:
latika, :-(
BZARA draga, tvojoj maloj princezi nek je sretan 1 rodendan!! :zaljubljen: :love2: :*
Bzara, cestitke malenoj i od mene! :kiss:
(ne mogu vjerovat da je vec godina dana...)
Bzara sretan veliki 1. roćkas malenoj mišici!!!
Koksy drago mi je čitati i osjetiti tvoju sreću i radost :D
Cestitke i od mene...:kiss:
hvala vam puno cure!
što da vam kažem danas sam cijeli dan u nekom blago sentimentalnom raspoloženju! sjećam se svakog sata današnjeg dana prije godinu dana!
moja mala curica je tako velika, i ako sve godine budu prolazile ovako brzo, onda to vrijeme stvarno prebrzo ide!
hvala vam svima na čestitkama, u moje i Niicino ime! :heart:
Nia , curice nasa , sa strepnjom docekana , zelim ti svako dobro u zivotu! Bzara, ljubimmmmm! :)
Niuška mala sretan ti rodjendan, želim vam puno zdravlja i sretnih trenutaka
nia sretan ti prvi ročkas :joggler::sing: želim ti sve najljepše i najbolje što se može poželjeti....
kod mene sve ok, mučnine za poluditi, ali se da preživiti; imamo prvu uzv sličicu, cure su oduševljene, tata također, buljimo iako ništa ne raspoznajemo -naša mala srećica :zaljubljen:. u 12.tt pregled NN, ono što mi stvara noćne more; brzo vas prelistam i ne čitam tužne i zabrinjavajuće teme, jer si to sada ne mogu priuštiti....velika pusa svima :kiss:
roza kako si ti ? šta simon govori ? hoćemo li ga natjeravati van kao i špiru ?
mandy draga, samo vi nama polako iz dana u dan, i bit ce sve super.vidit ces da hoce.:zaljubljen:
draga naša nia, sretan ti prvi rođendan! velika pusa
KONACNO
Nalzi briseva su ocitani,sve je cisto i sterilno,papa isto super i dobili smo zeleno svjetlo od ginica...
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-D :-D
:preskaceuze:
adal super, drago mi je da su nalazi ok, sad ces uci u trudnocu smirene glave bar sto se bestija tice....
adal:klap::klap::klap::klap:
bzara predivnoj našoj curici Nii sretan prvi rođendan želim sa malim zakašnjenjem :heart: , izljubi mi je puno punooo
zrinkič jedva čekam tvoj postupak i želim ti najljepši mogući rezultat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy neopisivo sam sretna zbog tebe, neka ti sve bude školski do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Baš bih te voljela vidjeti i onako kako smo znale pošteno se izbrbljati na kavi. Šteta što si tako daleko....
višnjice navijam za tebe iz petnih žila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
adal super za briseve i papu i dobiveno zeleno svijetlo :klap:
nego mi se još uvijek nismo okupili u Zg? Hoće li biti što od toga?
šaljem svima veliki zagrljaj :love:
niasretan rođendan!:klap:
Moja djevojčica danas krenula u 1.razred...sve prošlo super, samo što ja imam neki osjećaj tuge...
hvala vam cure svima na čestitkama! :kiss:
adal tooooooooooo! sad u akciju!
cure ja sam svakako sa okupljanje, ali mi još neko vrijeme nećemo za zg! čim budemo znali kad idemo ja vam javim! navodno će još dugo biti lijepo!
što je sa Rozom? jel naš Šimon misli vanka! :zaljubljen:
Hvala vam :-*
Akcija krece cim prodje dosadna M :mrgreen:
Ovih dana sam ono :nope:,presretna sam sto je sve ok i mozemo pokusat opet ali i umirem u sebi od straha....:-(
adalstrah? nemam pojma o čemu pričaš? hehehehe Koliko puta je mm do sada htio a moja kočnica zvana strah sve pokvari...iš, iš strah...
sretno draga i za brzi plusić.
evo pitanje za cure koje imaju iskustva sa psihijatrima...zanima me koliko cesto je potrebno ici na razgovore i jesu li vam stvarno pomogli razgovori ili tablete ili obadvoje?
Klarita :-*
hajde i ti u trudilice pa da se zajedno borimo protiv straha :mrgreen:
latika, evo ja imam iskustva sa psihologom (psihijatar ti još ne treba ;-) ) . uglavnom ja sam isšla jedno cca 3 mj na terapiju, ali svakih 3 tjedna, pa je to bilo jedno 5-6X ukupno. ja sam protiv kemije tako da mi je i ponudila odbila bih tablete, ali na sreću nije ni nudila.
puno smo razgovarale o svemu, i dobila sam bila neke vježbice relaksacije za kući. uglavnom naučila me kako da si pomognem prebroditi napadaje panike!
adal, latika iš,iš strah, hrabro i pozitivno naprijed po bebicu! :love2:
bzara nisam pitala radi sebe, ja sam ok jer ste vi moji psiholozi :) pitam radi mm
bok cure... došla sam vas samo pozdraviti i ostavit jednu veliku pusu i zagrljaj,često vas se sjetim ali isto kao i mandy nekako izbjegavam ovaj forum od kad sam trudna... jučer smo saznali da nam stiže još jedan dečkić, trudnoća je za sad urednija da ne može urednija biti.... svima vam želim što prije plusiće..... pusa
Došla sam vas pozdraviti, da ne mislite da sam nestala.
Dani idu, bol je ista.
Pusa cure