Bubimitka jako mi je, jako žao :cry: drži se! Uzmite vremena koliko će vam trebat, a onda hrabro u nove pobjede... do kraja. :love2:
Printable View
Bubimitka jako mi je, jako žao :cry: drži se! Uzmite vremena koliko će vam trebat, a onda hrabro u nove pobjede... do kraja. :love2:
bubimitka :love2::love2::
Bubumitka, jako mi je žao! Drži se!:love2:
Bubimitka jako mi je žao:cry::cry:,
drži se:love2:
bubimitka drži se. nek sva tuga čim prije prođe. šaljem zagrljaje.
bubimitka iskreno mi je žao,nažalost i ja sam prošli mjesec prošla isto što i ti i znam koliko je teško ali nema odustajanja,pusti da vrijeme učini svoje pa ponovo.... nema druge... drži se:love2:
draga Bubi evo tek sam jutros vidjela..neizmjerno sam tužna, srce me boli sad..:cry::cry:
nadam se da si ipak hrabra i da ćeš uspjeti dići se i krenuti ponovo.
znaš da ćeš uspjeti , nisu uspjeli samo oni koji su odustali :love2:
šta god ti treba tu sam..:love2:
sad i mene hvata paranoja..ali sve moramo nažalost biti spremne i na to:-(
Bubimitka, jako mi je žao što si morala kroz ovo proći... drži se, postat će lakše nakon nekog vremena.. :heart:
Bab jaaaaaaaaaako jako ti želim da ovaj put bude onako sve kako treba i završi na najljepši mogući način :heart:
vama i svim curama koje su, nažalost, morale proći ovo preteško iskustvo želim da vas čim prije usreći jedna mala ritava bebica (baš kao što mene usrećuje jedna malena u trbuhu :-) )
danas mari mar vadi betu jel tako? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubi, neizmjerno mi je žao :(
Hvala vam cure moje..
Sad neka nas sve mari mar razvedri sa troznamenkastom brojčicom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Bubi, evo ti i ovdje jedan veliki zagrljaj :love2:
Bubimitka, žao mi je. :love2:
mari mar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Cure moje ne mogu vas obradovati...... ma jučer sam išla izvaditi betu nisam naravno mogla čekati...:iskušenje:
jer su mi glupe trakice već par dana pokazivale blijedu crticu i svaki dan isto:gaah: niti se pojačava niti blijedi..... otišla izvadila i još čekala do 13 kad ono jadna mala beta samo 48.4!!:zbunj: što je sad to??:cupakosu:
javim dr. a on meni da sam brzala i da je ponovim u subotu:facepalm:
ajooooj ima li netko s dvoznamenkastom betom...
ima naravno .. ma biti će to sve dobro vidjet ćeš!
a koji ti je jučer bio dpt?
13 dnt
ja sam viđala ovdje na forumu da je bilo takvih slučajeva. kasnije bude imlantacija, zato beta bude niža...
mari mar, nadam se da će ipak biti sve ok....pretpostavljam da sutra ponavljaš? bitno da se dupla.....
ali iskreno, i sama se toga bojim, jer na mojim testićima isto samo blijedunjava crtica, a ja mislila da će već malo više potamnit....sutra vadim pa ćemo vidjet (12dpt)
pobacati ću te jeftine testove s neta da ne dolazim više u napast da ih radim.......;-)
mari mar...~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta podupla ma poduplat ce se sigurno bice je implantaqcija bila kasnije,,,,
mari mar vibram jakoooo da je to ipak jedna malo lijenija bebica pa ce kasnije se poduplati beta
curke moja poduplana beta je 1012 :-D! sad čekamo UZV 23.6. :cekam:
mari mar ~~~~~~~~~~~~ za subotu!
bubimitka jako mi je žao..:( sto je tako zavrsilo....bit ce vise srece a jesen s novim postupkom...drzi se sad...
kitty cestitke na poduplanoj beti....:)
kitty super! :-D
Kitty super za duplanje :-D
Mari mar nadam se da će ti beta ipak otići u nebesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dosla sam samo vidjet za Kitty - bravooooo!!! :)
:-D bravo kitty :-D
Bubimitka još jednom jako mi je žao...drži se i pusti vrijeme da učini svoje...bit će lakše...
Kitty čestitam na divnoj beti!!!
Mari mar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta digne u visine!!!!
BillieJean ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu sutra.
I da javim možete me stavit na listu za IVF za 6. mj. Danas bila prva folikulometrija i imamo 4 folikula,endometrij 5 mm,a zadnji put je bip 4 mm tako da je sad bar malo bolje. Rekao je dr. da za sad ostaje tako, a u pon će vidjet dalje.
BillieJena daj mi reci molim te koji dc su tebi dodali menopure???
Tnx Pirice...znači ako mi ih danas nije dao onda niti neče???
kitty,čestitam.
ja sam menopur dobivala na 3 dan ciklusa uz dekapeptil (kbc ri).
ARIANM, hvala :)
Ovako je kod mene bilo:
3-7dc: Klomifen 3x1
7dc: 1.folikulometrija ("puno" malih folikula)
8-10dc: Menopur 1x1
11dc: 2.folikulometrija (6 folikula) + još jedan menopur
12dc: 3.folikulometrija + Brevactid 100000
Dakle, Menopur su mi dali na 7dc za sljedeća 3 dana pa onda još jedan. A dogovorila si da ćete ići u polustimulirani? Trebala si pitat onda za Menopur. Kad ti je sljedeća folikulometrija?
Kitty :-D:-D:-D
Na konzultacijama nismo ništa konkretno dogovorili,dr. je rekao da počnem sa klomifenom i da će onda vidjeti dal će još išta dodavat na prvoj folikulometriji...i danas kad sam ga pitala dal hoće kaže da za sad ne jer ima 4 folikula 17/15/11 lijevo i desno 13 jedan...s obzirom da dr. T nije baš razgovorljiv nisam dalje ni pitala...
kitty cestitke :klap::klap:na poduplanoj beti... sretno na uzv-u :-D
Ma ne znam ti BJ meni se nekako čini da njega više pitaš manje znaš...ne sumnjam u njegovu stručnost i do sad je sve radio u savršenom tajmingu ali nekako mi uvijek pitanja vise u glavi...zadnji put sam imala 5 folikula i dobila 3 js...sad 4 pa se nadam da ću dobiti barem 2 js...