Veče koke!
Mona super vjesti.
Narančice kod nas ni sad nije 20, sutra 36.
Jagodice jesi živa?
Ives kako si nam ti?
Printable View
Veče koke!
Mona super vjesti.
Narančice kod nas ni sad nije 20, sutra 36.
Jagodice jesi živa?
Ives kako si nam ti?
Vece! Mona sad u nove pobjede. Ives kako mucnine?
Narancice kako ti zavidim,saljem pozdrav iz uzarene Slavonije.
Mami kakvo je stanje kod tebe?
Suncokret vibram da M nedode~~~~~~
Anka rado primam slavonske pozdrave :zaljubljen:
Fali meni moja Slavonija, al ne sad po ovim vrucinama :nono:
Mona jel stigla M?
Mami kak si nam ti sad, kak se osjecas?
VUBS ima li novostiiiiii? :-D
Narancice, voljela bih i ja biti na tvom mjestu :-)
Ne želim se nadati jer mi je jutros ponovno smeđe, kao čišćenje nakon M.
Zapravo ni ne znam računam li onda jučer/danas 1 dc ili kad baš krene krvarenje ?? :zbunj:
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 11.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :naklon:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 61.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~37.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~31.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 29.dc
Odbrojavalice: :preskaceuze:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jutro curke, nisam jučer listu učitala jer sam ju mogla učitati tek u 23h navečer, a onda mi nije imalo to smisla.
Suncokret ako ti nije M baš krenula onda mislim da ti to nije 1.dc, ukoliko danas baš krene, pisat ćemo sutra 2.dc ok?
Narancice - nema još M, trebala bi kao danas-sutra jer sam u petak još pila Dupshaston. Joj nadam se da neću dugo čekati...
Može. Javim kad krene.
Aloha!
Mona super za nalaze vidis kak se sve u red dovodi! Sve si blize!
Ives kaj ima? Novosti nekakve?
Suncokret il nek krene il nek ne krene opce. Nek se odluci!
Mami kak si nam ti?
Narancice 20 kazes ha? Kak to izgleda ne sjecam se.
Ja jucer dobila M. Prek noci sam isla na wc i tak me bol/grc uhvatio da se nisam mogla pomaknuti. Svaki ciklus nekaj novo cisto da nije dosadno hahah.
Pozdravi svima!
Pozdrav cure !
Evo i nas malo da vam se javimo, citamo i pratimo ali slabo tipkamo.
Mi smo usli u 22tt (curica), sve je super, napokon prestale mucnine (u prvoj t nisu toliko dugo trajale),
curka se rita na sve strane i to bas jako,
uzv uredan, sljedeca kontrola tek sredinom 8mj kada se vratimo s go.
Ives, od srca cestitam na maloj mrvici i neka sve bude uredu!! :heart:
I vama ostalim curama zelim da sto prije ugledate svoje + !! :ghug:
Suncokret ja racunam 1dc kad bas krene jace!
Mona znaam taj osjecaj kad tako nikako da dode a mislis da ces popucati po savovima u nekom trenutku...:-o
Jagodice jesi se vratila s mora??? Jel to uranila M ili??
Mona, možeš mi danas računati 1 dc.
Cure, znate li jel druga faza ciklusa mora uvijek biti ista? Može li jedan mjesec trajati 15 a drugi 16 dana?
To me zanima jer želim biti sigurna jesam li uopće prepoznala kada mi je bila O.
Sad sam se već i zabrinula da postoji neki problem s obzirom da smo bar 3-4 mjeseca pokrili O i nije se ništa dogodilo...
Ola komadi!
Suncokret ne mora biti iste duljine.
Ja evo radim još ovak tjedan i go. Čekam m al ovaj mjesec će vjerovatno kasnit kad želim da urani.
E da i gljive me opako napale.
Suncokret - tako je, ne treba druga faza ciklusa biti ista... Moze biti i veća razlika, od 12-16 dana je druga faza, neka me netko ispravi ako nisam u pravu. Nisam sigurna. Nemoj brinuti, svaki mjesec su nam šanse 20% tako da je normalno da se neke od nas malo duže moraju truditi :)
Narancice - daaaa... Mrzim čekanje!!!!!! Nek vise dođe i bok! Aaaaaa
Mona, hvala na ohrabrenju :)
Nisam se previše zbedirala, idemo dalje :)
Cure moze jedna molba!?
Trebala bi link od kud narucujete lh i hcg testice :)
Hvala :*
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 12.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :psiholog:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 62.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice: :pivo:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 2.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Jutro :) Moja menga je službeno stigla :pivo: Moram kupiti novu kutijicu Clomida ;)
Sunshine - hvala, sretno do kraja i uživaj u svakom danu :zaljubljen:
Sanjka - nemam link na poslu sam, ali mislim da na ebayu možeš lako naći, sami upiši pojmove i imaš raznih dobrih ponuda. Možda se netko od cura još javi ;)
Jagodice - pa de si nestala? Kad se ide na more?
Ola rodice moje!
Eto me nazad na radnoj jedinici! Jucer sam se fino za kraj godisnjeg porezala po jagodici prsta i dobila na poklon od striceka doktora 4 sava (na zivo). Juhuuu. Hahahha. Al sve je oke, danas vise i ne boli. Malo nezgodno jer je na debelo zamotano. Morat ce decko prati i sude i mene (opet juhuuuu). Nes ti nesrece hahah! I'm getting a sponge bath!! :lool:
Narancice, ma to je bio kratki godisnji za iskoristiti. Sad od 27og idemo na moreno i ja sam u modu za odbrojavanje vec mjesec dana hahaha. M je dosla tocno. Ne znam na koji dc ali kak je u mobu pisalo tak je i stigla.
Suncokret tako i ja. Mi pokrivamo vec nekih 7 mj. I ja sam rekla da cu na jesen vjerojatno do gina da vidim dal me oce poslat na kakvu kontrolu. Iako moram ti reci da je jako puno slucajeva di su oba partnera savrseno zdrava i isto nije islo mjesecima i onda se jednom primilo. Tako ce i nama. Nemoj se bedirati, ipak je to posao, ipak RADIMO bebu. Traje to. Uzivaj u postupku i u nekim malim stvarima u kojima kad beba dode vise neces. Samo se nemoj okupirati crnim mislima. Ja vjerujem da nase bebe biraju nas i da imaju razlog zasto dolaze bas u to i to vrijeme.
Sunshine lijepo da se mucnine smiruju. Vjerujem da svaki zadani udarac "pretrpis" s osmijehom. Jedva cekam da mene moja buduca beba istuce hahah.
Kad smo kod mucnina Ives duso kaxi nam kaj?
Mona, Nivesa? Kaj ima? Kakvo je stanje?
Puse svima!!
http://m.ebay.com/itm/351740866014?_mwBanner=1
Evo ove sam gledala pa cu naruciti jer sam ove lh kupovala na njuskalu i dobre su mi. Samo sto je naravno puno skuplje na njuskalu.
Hvala MonaLi
Mona konacno! :-D
Suncokret bolje da dode ranije ak vec mora doci, nego da moras cekat danima kad kasni! Jednom sam to dozivjela, preko 60 dana sam cekala i ne bi nikom pozeljela :(
Jagodice dobro ti ide, godisnji za godisnjim :mrgreen:
A ja, htjela ne htjela zapazila sam svoju O! Iako ne znam koji je dan bila tocno, 3 dana je bilo cervikalne sluzi i odmah potom krenule osjetljive sise... htjela ne htjela znam da bi za oko otprilike 2 tjedna trebala doci M.. ali ne nadam se previse jer nismo bas pokrivali! Mozda jednom u ta 3 "sluzava" dana :oops: :lol:
Znas kak se kaze jedan ali vrijedan. Ja od sluzi ni S. I mislim da kod mene u tom sluzavom grmu lezi zec! Hahaha.
A ne znam, ne mora znaciti ako ne ide van da je nema... u svakom slucaju sve sumnje iznesi ginicu na jesen!!
Pa dobro za mene u neznam kojem mj 3 sestre i dr nisu znali spol jer sam nogice u trbuhu drzala skupa stisnute. Tak ni sad ne dam sluzi van jahaha.
Realno to bi mi jos bio najmanji problem. Kamo srece.
Cure jel vi sad po ljeti kad su jake vrucine jace "curite" za vrijeme M?
Mona kaxi kaj? Vidim opet si M nacekavala...
Sanjka, znaš li možda koja je osjetljivost ovih trakica? Ja ih također koristim ali na omotu ne piše.
Narančice, koji je razlog tolikog kašnjenja? Jesi li taj mjesec uhvatila O?
Što se tiče O, meni se dan nakon pika na LH trakici pojavila ovulacijska sluz.
Negdje sam pročitala da je najbolje imati odnos 1 dan prije O. Al to vjerojatno ovisi koliko su spermiji izdrživi :D
Mona, nek ti ovaj ciklus bude uspješan!
Ola curke!
Ajme koja vrućina. Još 3 dana i go, jedva čekam.
Moja m rani svaki mjesec kad netreba, a sad kad želim da dođe i prođe prije mora, nje nema.
Mona ajd nek je došla kad je već morala.
Ives kako si ti?
Jagodice baš te snašlo, al svako zlo za neko dobro.
A gdje nam je Nivesa?
Suncokret razlog ne znam, ciklus prije toga mi je M dosla na 20dc a sljedeci na 60 i neki dc, pripisujem to stresu jer mi je bilo malo turbulentno razdoblje ...(inace mi je normala 30-35dc) taj dugi ciklus nisam pratila trakicama pa ne mogu sa sigurnoscu reci jeli do O uopce doslo!
I jos jedna stvar, u vrijeme O imam neopisivu zelju za "keksom" i MM :lool: i mislim da nije izmisljen simptom, jer dolje se nekako sve prilagodi, kak bi to fino opisala :mrgreen: - jako godi !
Mami nekad imamo osjecaj kao da ju u glavi zakocimo s tim silnim iscekivanjem :roll:
Meni jos i pred kraj menge :)
Kakvi su tebi ciklusi obicno? Redoviti, neredoviti? O redovna?
Već 10-ak godina imam neredovite M. Neki ginekolozi kažu da su policistični/ nalik policističnim jajnicima.
Zadnju godinu ciklusi su 26-35 dana s povremenim anovulacijskim od 50-60 dana.
Od kraja travnja sam počela pratiti ovulaciju i dvaput sam ju uhvatila.
Jutrooo!
Kavica!
Helo!
Sanjka mislim da su cure pricale negdje oko 2 tjedna da su cekale al nisam sigurna.
Pa dobro zenske di ste? Skrivate se od sunca?
Kad smo kod zelje za keksom, meni najjaca pred kraj M i jos par dana. To valjda radi susnog razdoblja kojem M uvjetuje hahaha.
Joj sad kad dodemo na more, onda smo stalno "goli" tj u badicima, onda bi on stalno a ja samo fijaka hahaha
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 13.07.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :fige:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~63.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~31.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :gumi:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~3.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jagodice - evo ja sam tu :) Baš si idem kupiti Klomifen, nekako sam vesela danas...
Jedva čekam da krenem :) Kak si ti?
Zivjeli klomici,folikulcici, spermici, i bebaci!!
Eto vidis kak sam :lool: Blesavo ko uvijek!
Krvarim na sve strane (dobro iz prsta sam samo malo jutros na previjanju) ali ne dam se! Hahaha!
Veselim se tom moru ko malo dijete. Em nisam bila 2 god. em idemo s drustvom!
Prvo na popisu je badic, drugo domaca rakija od marelice XD
P.S. U New Yorkeru imate slatke bikinije, posebno gornji dio posebno donji. 25 i 35 kn (ne znam koji kolko), plavi, crni i bijeli.
Gdje nsm je Ives?
Moja m kreće hb, fo mora će proć ono najgore.
Ja bila u kinu s mojim i sekinim klincima i sad odoh peglat.
Ola cure. Vani je pakleno ja neznam sta bi sa sobom.
Jagodice blago tebi vidim da si sva u euforiji pred more. To mi je najdraze, cisto ti zavidim. Zelim ti ljepo vrijeme a ko zna mozda se nesta i zaljepi na moru se mora hehe.
Mona drzim fige da ovaj puta upali.
Mami sta ste gledali dobrog u kinu? Ja obozavam ici u kino
Ives javi se?