Ako te tjesi i mene manje bole nego na pocetku,jedino su mi bradavice jako osjetljive. Sve ce biti ok ne brini.
Printable View
Ako te tjesi i mene manje bole nego na pocetku,jedino su mi bradavice jako osjetljive. Sve ce biti ok ne brini.
Ma sad se to vec proculo i svi mi cestitaju pogotovo na poslu .. Sefovi , korisnici a ja si mislim a kaj ak nesto nije u redu .. Uzas luda glava
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bok cure... Evo prebacujem se sa MPO pdf-a na trudnicki.. Ovo mi je druga T, prva zavrsila ab u 21 tt.
Citam vas neko vrijeme ali se nisam imala potrebu javiti..
Uglavnom mogu se procitati u svakom Vikki88 postu, mucnine, pa cice,pa nesanica, pa stalno spavam.. pa ima simptoma pa nema.. Sutra mi je 8 tt, a prekosutra idem na uzv.. Pa se nadam da je sve uredu, da bebica raste i da srceko kucka...
Pozz svima
He he... Zato je ova tema jako aktivna.. :-)
Hvala na dobrodoslici! :-*
Vatra, cestitam! I dobro dosla!!!
možda će nekog zanimati http://20minuta.hr/hrvatska/dani-otv...dilista/93664/
vatra, dobro došla i čestitam!
meni je grozno kad pročitam da je netko izgubio trudnoću u bilo kojem tjednu, iako nije čudno kad se dogodi do 12tt , ali mi je horor kad vidim da je nekom završila trudnoća nakon tih 12tt, pogotovo kad je trudnoća veća :scared: ... strašno!!!
Bmaric slazem se to je uzas kad se to desi nakon 12tt zasto se takve stvari uopce dogadaju! Neznam kako su prije zene i orale i kopale i fiticki radile u trudnoci, bez uvz i vitamina sve super bilo a na mene vicu ako po stepenicama hodam
Hvala Sara79, i nisam na terapiji ni fraxiparina ni heparina.
Vatra86 čestitaaaam, jesmo mi bile davno skupa prije na pdf prije začeća?
MM i ja jučer krenuli na trudnički tečaj...a danas idem na ovo što je jelena.o postala..
I vidim ste pisale o kombiniranom probiru, ja sam išla besplatno na uputnicu u KBC Split.
A ja sam se jucer zalila da me ne bole pa su me navecer i po noci toliko bolile da sam se budila od bolova! Danas opet bas nikakvih tegoba osim bolnih grudi cak se dobro osjecam nema umora i kaj me brine nema onih kontrakcija i bolova u donjem dijelu trbuha
Ma a kaj sa kontrakcijama? Sirenjem maternice i to? Nema ih od subote bas zadnje me u subotu onak zabolilo
Danas se bas ne osjecam trudno naprotiv odlicno se osjecam bez tegoba
Vatra cestitam :)
Evo i mene ova 2 dana sam prelezala nisam mogla hodati od neke upale misica i grceva pa stomak uzas koliko me bolio i mucio a sad je poprilicno ok, beba mi se bas slabo javljala prethodni dana ali et mm je insistirao da djaba panicim da je to sve normalno i ispade da je upravu. Danas sam vadila secer i morala sam piti glukozu toliko mi je ruzno i muka bilo od toga uzas ali et prednost je da se beba aktivirala toliko da sam mislila da ce izaci heh. Radila sam i uzv i sve je super hB kazu da je beba napredna meni je danas 29t a po uzv tim mjerama ispada da je 30 :) malo me et zbunilo sto je dr rekla da je malo bebi glava naprednija i veca al et pokusavam da ne uzimam to za brigu nadam se da je to ok...i da udebljala sam se punih 14kg za 2 mjeseca kazu da je previse
curke pomagajte, pokusat cu se docepat endokrinologa ASAP; ali naravno da mi je stitnjaca posandrcala. t4 iznad gornje referentne vrijednosti, tsh ispod donje referentne vrijednosti; kaj sad? i to u 2 tjedna od prethodnog vađenja kada je jos sve bilo ok. očekivala sam da sizne jer sam bila unaprijed upozorena da intenziviram kontrolu cim ostanem t. ali nisam ocekivala probijanje referentnih vrijednosti tako brzo. ima itko slicne hormone? sto, eutirox se pije onda? tnx:-*
Jadranka pa nije mi jasno ni kako sam bas toliko dobila na tezini ne jedem puno 3-4x na dan i nisu ni velike porcije, dosta salata i voca sam ukljucila cak ni grickalice ne jedem mozda 2-3x u sedmici ali svaki dan pojedem nesto slatko cokoladicu ili kolac, ne znam kako ovoliko da dobijem kg, a sutra ce biti nalaz secera.
Znam trudnicu koja bas jede velike kolicine hrane kad pogledam u odnosu na sebe ali mrsava samo stomacic.
Ma i ja puno dobila. Sad sam ko tri tjedna malo vise pazila i dobila samo kilu, kilu i po. Al onda dva dana navalila na hranu. I hop, odma jos jedna kila gore, a drob iskocio ko da sam sest mjeseci trudna ;)
Al sto cu sad. Ja sebi uvik kazem, od sutta cu malo vise pripazit ;) pa tu i tamo i pripazim.
No, ako ne jedes puno, i taj secer ti ok, onda je mozda puno od te kilaze voda. U svakom slucaju, vjerujem da ces brzo poslije poroda doc na staro. Nije to nista strasno.
Pozdrav,
Zanima me zna li netko koje lijekove ne bismo trebali uzimati prije trudnoće i koliko?
Moj muž je do kraja 9. Mjeseca konzumirao terapiju za Cluster glavobolju pa me zanima moze li to utjecati na anomalije? Trudna sam od 2. mjeseca
Hvala vam cure na cestitkama..
Vucice sjecam se tebe sa PZ.. :-)
Evo ja sam danas bila na kontroli, bebica lijepo raste, trudnoca uredna.. Malo mi je TSH povecan, 2,92 pa me gin salje endokrinologu, nista ne prepusta slucaju..napravila mi je briseve, vadila krv sam za hepatitis,hiv i toxo i jos me salje da napravim koagulogram jer sam na Fragminima.. Uglavnom moram mirovati i uzivati... Nije bas lako ali se trudim..
Evo gotov nalaz OGTT ide 4,2 do 6,4 nadam se da je to ok nisam stigla dr.otici. Ma imam neki strah od debljenja jer sam ko tinejdzerka bila krupna bas i od tad bas sam osjetljiva na kile pa trudim se da manje jedem normalno na prvom mi je mjestu da sve bude ok s bebom ali ne bi voljela da dodjem opet u situaciju da mi svi govore kako sam se zapustila i debela itd.
Radoznalica, ne moras jesti manje, nego cesce i vise zdravije,koliko je to danas moguce
Imam jedno pitanje, doktorica mi je napisala da mi je uterus blago elevirana tonusa, da li je neka imala u ranoj T?
I jos da kazem da imam fobije od orgazama u snu jer sam ih prosli put imala a krvarila sam..
I sad ih opet imam, i opet me strah da mozda oni ne izazivaju kontrakcije ili taj povecan tonus uterusa..
Vatra drago mi je da je sve u redu..moj tsh je 1,4, al sam na terapiji i prije trudnoce a sad mi jei pojacana, tako da tsh miruje vec duze vrijeme. Uf i ja imam orgazme u snu..al ne znam sto znaci taj povecan tonus uterusa..
Ja u pon idem na pregled..tad cu bit 26tt.
Dosla sam cirnut je li Lady rodila kad ono jos nista. Lady sretno!
Pretpostavljam da vec i je... Lady javi se!
Curke moje, rodila sam! NAPOKON! ali evo koji dan dok sam došla sebi jer mi je porod bio tezak meni i bebi, ali prošlo je sve relativno brzo za prvorotku (od pucanja vodenjaka do zadnjeg tiska 6h) i mali Fran je došao na svijet 5.5. dug 51cm i 3500g prebačen skoro u 42 tjedan :)
puno se mazimo, kakamo i spavamo..hvatamo ritam i dojenje ide..
moj suprug i ja smo van sebe od sreće nakon svega i svima vam taj feeling želim iskreno od srca :* ljubim vas!
Lady moja cestitam vam od srca!!!
Ljubi bubica maloga i uživajte jer rastu iz dana u dan i za cas ce nam bit veliki!!!
Puse!
Bravo Lady!!! Čestitam!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Lady cestitke od srca :))))
Lady cestitam :)
Lady cestitam!!! Bravo!
Lady cestitam! Ljubite se i mazite. Zelim ti brz oporavak!
Stigli su nalazi briseva i urina sve je u redu samo pise napomena na cerviksu od 0-1 leukocit
Lady, cestitam! Fran je prava bebica skolskih dimenzija. Uzivajte!!!
Lady,čestitam od srca!:-D
Sve znam..mi se još čudimo našem čudu:heart:
Lady čestitam, sada samo uživajte zaslužili ste