ja sam par puta čekala gore nalaze i bili su gotovi oko 11 -11.30
Printable View
ja sam par puta čekala gore nalaze i bili su gotovi oko 11 -11.30
cure jel ima što novo gore?
Jel ima lijekova?
kakva je situacija sa štopericama, ja u ponedjeljak idem po svoju, strah me da ih nema....
cure drage,
danas su mi vraćene 3 cc. kažu da su odlične. i dr. B je bio zadovoljan. sad je sve na mojoj bušici.
što se lijekova tiče sestra je u petak govorila dr. da ima za one koje su u postupcima. ja danas vratila 1 gonal.
Cure, pratim vas iz prikrajka zadnjih par mjeseci u kojima jedva da sam dosla do jedne punkcije, a do transfera nikako, jos od stimuliranog u 10. mjesecu :( A razlozi redom: zakasnjela odluka o odmrzavanju j.s./ praznici / j.s. se nisu dobro odmrznule / ovulirala preko vikenda / oplodjena j.s. se nije razvila (to je taj "sretni" ciklus samo s punkcijom) ... a prosli ciklus nisam ni krenula u prirodnjak jer sam izracunala ovulaciju opet prek vikenda. Ljekove naravno cekam s proslogodisnjim brojem - navodno bi ipak trebala doci na red iduci mjesec, a sad jos jedno razocaranje - prirodnjaka nema do daljnjega!!! Da li ste to znale? Sestra je rekla radi odlaska doktorice - hm, da li je mislila na biologinju ili je jos netko otisao?
Ne moram ni reci da nakon 6 mjeseci tapkanja na mjestu razmisljam otici drugdje :(
Mare 85 - nemoj se deprimirati ako nema stoperice, kupit ces, to nije opet tako strasno (mozda mozes dobiti povrat tog novca) - za sada budi sretna da si u postupku, nadam se uspjesnom!
evo mi dosli sa SD i nalaz bete 2.5 nista nazalost
MalaMa sad samo laganini, sreeetno!
Tomek žao mi je :-(
Dođite u ZG 28.04. na ovu akciju koja se tiče upravo vas i sve nas:
ajmo cure pokazati svoje neslaganje sa zakonom, ajmo pokazati da nas NEPLODNE ima, ajmo dati neplodnima podršku!
akcija ZAJEDNO ZA PLODNOST JE u subotu, 28.04. u ZAgrebu/Trg Bana Jelačića + Cvjetni Trg, daljnje pojedinosti ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/73032-A...reb-28-04-2012
i šaljite na facebook, šaljite obavijest mailovima, povedite mame, tate, bake, sestre, braću, prijatelje, kumove, susjede......
šaljem dalje i dolazim definitivno!
i veselim se druženju! :)
Zbilja mi je žao Tomek i ženica :( :( Cure sreća svima od srca
MalaMa sretno....samo ti mazi svoje malene u bušici....odmaraj i javi nam se s velikom betom~~~~~~
Ja danas zvala u lab u četvrtak transfer u svoj onoj sreći što su se oplodile nisam pitala koliko vidjet ću u četvrtak....meni ostalo 7menopura i 2cetrotide, vračam to u četvrtak...
Tomek zao mi je :(
Mery sretno ti danas! I ti mazi bušicu i javi kako je prošao transfer.
Mery sreeeetno :heart:
Evelyn :shykiss:
Tomek žao mi je! Budite ustrajni!
U ponedjeljak i ja na Sd,imam grč kao nikada do sada!
Mislim da su se me hiperstimulirali!
Za inseminaciju pijem 2x2 klomifen i muka mi je od njih, nikako da mi
menga stane, blaga sukrvica 7 dan. Inače mi završi sve do 5 dana. Imam kao neke iskrice u očima, nešto mi blješti stalno.
Za prošlu sam AIH pila duplo manje klomifena, imala sam jedan folikul, sad me strah.. kažu ako bude puno folikula da ne rade inseminaciju! Jel imao netko sličan slučaj?
mare mislim da je produžena menga normalna u ovakvim uvijetima. za iskrice ne znam. možda ti je jaka doza, ali ne mora značiti da je hiperstimulacija.
ne znam puno, neka ti netko iskusniji pomogne.
sretno!
Kleopatric, MalaMa i Loly....hvala vam....evo meni danas vratili moje tri mrvice, 2x8st i 6st....mazim si bušicu i očekujem veliku beturinu:-D:-D:-D
pusa velika:shykiss:
To je odlicno Mary! Navijam za veliku betu!! :)
Mery :) ne Mary, he he
Hvala MalaMa:-)
Ja sam jedamput uzimala klomiće 2x2 i isto mi se bljeskalo pred očima te sam imala velike promjene raspoloženja, od plakanja do umiranja od smijeha
pitataj dr. da ti možda napravi ISCI ili već nekaj ukoliko insemenacija propadne radi velikog broja folikula
šteta bi bilo da jajca propadni radi odustajanja od insemenacije
svakako javi kako je prošlo, sretno :)
Cure & dećki pozzz... od mene,jako mi je žao svih koji nisu uspjeli znam toćno kako se osjećate al glavu gore,netko to gore vidi sve i samo iskušava naše strpljenje,zato budite strpljivi i dobri rezultati sve ove patnje će doći :-D...A drage curke sve što ste uspjele i one koje se sad nadaju uspjehu držim vam palćeve,da uspijete,držite se i samo hrabro<3 !!!!
Mery mila moja,šta sam ti rekla bit će sve draga OK,ćuvaj mi se mazi i mazi svoje mrvice :-*,Kleopatrice :-* .... non-stop ste mi u mislima i u mojim molitvama!!!!!
Svima lijep i sunćan pozdrav:bye: .....
Hvala Antesa.. posebno mi je drago kad se ti javiš i daš mi svoju podršku...kleopatrić i ja smo se srele na SD par puta samo si nam još ti falila...nadam se da ćemo uskoro sve tri postati mamice svojih mrvica i da se sretnemo u nekom ljepšem okruženju s našim pišuljincima:kiss:
.
molim vas za pomoć....trebam na sveti duh u gin. ambulantu da mi daju štopericu, pa ako mi može tko objasniti gdje se u sklopu bolnice nalazi ginekologija
ja sam ti se javila na hitnu ginekologiju (tamo gdje je prije bilo hitni prijem) i zamolila sestru da me pikne kada sam trebala dobiti prvi menopur i napravila je to bez problema. mislim da je gin.amb nasuprot gin hitne.
da, u biti moram na gin hitnu jer ambulanta sigurno ne radi u 23, samo sam se krivo izrazila
hvala :)
sretno!!!
Bila jučer na Sd, d 2x2 klomifena mi je narasto samo jedan folikul toliko imam i bez stimulacije... čudno
danas u 18 štoperica, u četvrtak inseminacija!
Ja prokrvarila 8 dnt :cry:
Joj Loly kako mi je zao! Tesko mi je dok to citam! Drzi se. :(
Loly žao mi je:love2:..drži se
Drage moje kakvo je to zatišje...pa zar nema novih čekalica bete???????? ili pikalica????ili čekalica puncija????
sretno svima
ja danas zvala al još nema lijekića a bliži se dan dogovora za postupak