NerdyD prvotno napisa
Pozdrav svima!!! Ja sam 3.11 bila na ET a imam osjećaj kao da je to bilo prije dva tjedna, mislim da ću naprosto izluditi čekajući tu nesretnu betu, vračene su mi dvije blastociste...na dan transfera i jučer sam doslovno vegetirala u krevetu, samo sam se ustala da idem na wc i staviti utriće, majka mi došla u goste da me tetoši pa doslovno si ni jastuk sama nisam smjela namjestit (opće ludilo :D), danas sam rekla ne mogu više, ustajem, skidam tu pidžamu i šetnja :). Betu idem vaditi 16.11. nadam se da će nešto biti, držite fige. Sada ne osjećam ništa, tu i tamo lagano bockanje u lijevom jajniku al rekao mi je dr. da će to sad tako malo biti, ponekad blaga napetost u maternici i to je to. Sike naravno bole i oteknute su, al bole me otkako sam počela yasmin piti, kad ispirim nos bude mi onako dosta sasušene krvi na maramici (to mi je novost), temp mi je konstantno od 37 do 37.2 i nenormalno sam žedna, popijem do litru i po vode na dan što je za mene ajme čudno jer nikad nisam toliko vode pila. Eto to je ono što ja proživljavam ovih dana :)