Da se javim, mi dosli do malo vise od postupka... Dobili 9 js, sgram relativno ok. Ali nema et jer su mi nasli polip u maternici pa kad ga otklonimo idemo na fet za par mjeseci...
Printable View
Da se javim, mi dosli do malo vise od postupka... Dobili 9 js, sgram relativno ok. Ali nema et jer su mi nasli polip u maternici pa kad ga otklonimo idemo na fet za par mjeseci...
vatrice sretno i ~~~~~~~~~~~~~~ za hrpu smrzlića
Mi planirali na ivf ali se razocarali danas na uzv..samo 1js..dok nije mogao vjerovati..uopce ne noze sa mnom predvidjeti kako ce biti sljedece. U prijasnjem ciklusu o 1klomofena 5 js a sad od2 klomifena 1js...idemo na inseminaciju..
Fuksija neka bude uspjesna koliko i neplanirana :fige:
Fuksija, jel radite uzv na 2 ili 3 dan ciklusa? Da se vidi koliko antralaca imas. Sretno u postupku i da ti humana vise ne treba...
fuksija i ja sam imala samo 1 folikul kao, vodeći, ostali ispod 5 mm, a gle me sad...ima nade
Sretno cure evo kolektivno za svakog kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Evo i mene kratko...
Punkcija danas je bila super, dobili smo 11 oocita, a i spermici su bili ok.
Zasad sve zvuci dobro, ovaj put idemo do kraja!!! :-)
Bubekica :klap: Sretno !!!!!
bubekica wow, suuuuuuuuuuuuuuuuper, sutra javi kaj je rekao labos!!!!
ma ja došla zavibrati za bubekicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne kužim, kak NE RADI? a kaj je sa zametcima, ima li tko da to nadgleda?
Sretno Bubekica ♡
Bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica, super vijesti..zelim vam srecu!
Ne znam tko me pitao, ali da bila sam 2.dc na uzv i tad smo odlucili ici s klomifenom i injekcijama..al do injekcija nismo ni dosli..
Ugl ne nadam se previse kad je rijec o inseminaciji..ako nam nije islo doma ne bu ni od inseminacije..pa to je ista stvar zar ne?
bubekica :fige::fige::fige:
a i ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima!
fuksija,
zao mi je sto si ovaj put lose reagirala na klomifen, ali po meni nije to tako iznenadjujuce. Klomifenski ciklusi znaju stvarno jako varirati, a s 2 klomifena dnevno je sasvim normalno da se izdvojio samo 1 folikul (mjehuric koji sadrzi jajnu stanicu).
Nemoj odmah otpisivati aih, da je tako kao sto kazes, tog postupka ne bi niti bilo.
Prijateljica je dvaput zatrudnila iz prvog aih ;-)
bubek ~~~~~~~~~~~~~~~~~
go girl, go!!
a nije li bolje da se zameci i ne gledaju bas svaki dan?
Bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako to da je normalno da se od 2tbl klomifena dobije jedan folikul? I sto sad to uopce znaci? Kako mi je klomifen pomogao?ionako bi imala jedan folikul..da li je on sad malo 'bolji' ili sto?
I kako sam onda od 1 tbl klomifena dobila 5 folikula? Doktoru je to bilo jako neobicno..
Bubi odlicno sssuiuuupppppeeeeerrrrriiiiissssskkkkkaaaaaaaaa;-)
Go, bubek, go!
:)
:heart:
bubekica sretno dalje!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica,vatra, :fige: :fige: do neba za superduper party! Nek se širi ljubav u labu :zaljubljen:
fuksija,ako smijem pitati,zašto ste odustali od IVF-a i prešli na inseminaciju?
Zašto se ne nastavi planirani postupak,aspirira postoječi folikul i oplodi..možda bi baš taj jedan bio dobitni.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~!
cure, svima želim sreću u trenutnim i daljnjim postupcima! :heart:
mi čekamo betu, koja bi trebala biti u petak, odbrojavamo dane i nadamo se :heart:
Mura ~~~~~~~~~~~~~
mura vibram i drzim fige!!!
~~~~~~~~~~~ :fige:
Mura, drzim fige..
Žužy, doktor mi je tako rekao..da sad imamo opciju ciljane odnose ili inseminaciju..pa smo izabrali inseminaciju..on zapravo kod mene zeli cim manje raditi i 'prckati' i cim manje (koliko moze) se mijesati u oplodnju jer vec imamo dijete s teskocama pa da imamo cim manje rizika..
Bubekicaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Mura,za veliku betu ~~~~~~~~!!!
Vatra,za puno smrzlica i uspjesan FET kad god on bio,samo neka bude uspjesan :heart: ~~~~~~~~~~~~~!!!!
Pa tako nam je objasnio..ako priroda smatra da neka js nije dovoljno dobra da prezivi i oplodi se onda neka ode a mi bi ju s mpo postupcima mozda spasili iako mozda ne bi trebali..
Idemo na blastice, transfer u cetvrtak! :-D
Fuksija,
to nema bas previse smisla. Ako stanica nije dobra, nece od nje doci do trudnoce, a ako je dovoljno dobra da se desi trudnoca, onda ce se to desiti i prirodno, makar bio neki poremecaj. Ovo sto tvoj dr prica da se protumaciti kao da ivf daje vecu stopu poremecaja kod djece, sto je visestrukim znanstvenim istrazivanjima opovrgnuto.
I iskreno - ne znam kako se onda usudio oplodjivati vise js u tvom prvom postupku, to je vece "petljanje u prirodu".
Buuuubiii pa to je predobro!!! Ima da nam uskoro budeš sve šira i šira, i sve sretnija i sretnija!:-D
Definitivno potpisujem! I ja imam dijete s blažim teškoćama u razvoju. Uglavnom jezično-govorni poremećaj, ali i razvojno malo kaska za bracom pa će on dobiti odgodu za školu. U svakom slučaju - TO NEMA NIKAKVE VEZE S IVF-om!!!! ne može se oploditi js koja nije kvalitetna, odn može, ali takav se zametak ne razvija i propada. ne nastaju manje kvalitetna djeca iz js koje su dobivene kontroliranom hiperstimulacijom i nije "prirodna" js bolja od onih u ciklusu gdje ih je više. to je krajnje bezobrazno i neodgovorno od tvog dr da tako nešto tvrdi. a kad smo kod 1 folikula- ija sam imala 1 cijelo vrijeme (vodeći, drugi su bili manji od 5 mm) i išlo se na aspiraciju - na kraju se desilo da sam zatrudnila prirodno 2 dana prije aspiracije (na dan štoperice) a da to nitko nije znao i još su u ta dva dana od štoperice do aspiracije dozreli i oni mali folikuli i aspirirane su mi čak 3 js. dvije su bile potpuno nezrele. tako da isto tako ne kužim zašto se odustaje od IVF-a?!
Bubekica ma i milsila sam si da ćete na blastice, super super super! sad lijepo et 2 blastice i twinsi!!!!!
Mura ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~ za blastice
Cure sretno!
Bubek ~~~~~~~~ ma to ce biti to!!