Rujan prošao, dosta zabušavanja :storma:
Ajmo jednu prozivku, dugo nismo :mrgreen:
Danas TBC, sve mi bolje ide:sing:
Printable View
Rujan prošao, dosta zabušavanja :storma:
Ajmo jednu prozivku, dugo nismo :mrgreen:
Danas TBC, sve mi bolje ide:sing:
Vidim, storma, nema tu kruha dok ti ne uhvatis bic. :mrgreen:
Naglo je zahladilo, ubundali smo se i manje si toga vidimo sto bi jos popravljali :mrgreen:
Ja sam jos proslu jesen ocekivala da ce tema zamrijeti tamo do kasnog proljeca, ali nije.
Ajmo to svi ponoviti.
Ja sam tu, nos me jos samo malo muci. Sutra bi trebao biti upper, preksutra lower, a srijedom sam krenula na neki ples. Da i to dozivimo :mrgreen: zhang i ples su kompatibilni kao slon i staklana, otprilike. Mozda su slon i staklana malo kompatibilniji :lol:
jučer 6w6p
ajme zhang, sestro po plesu..
ja sam probala aerobik pa je ispala živa smijurija.
Na zumbu ni ne pomišljam.
Ja se nadam se vraćam, upravo odradila 6w6p.
Danas još za ručak mlinci i rođendan popodne(čitaj kolači) i od sutra ponovo lchf.
Ubilo me prežderavanje i ne vježbanje, kao balon sam.
Ubio nas je najviše skok iz zime u ljeto pa iz ljeta u zimu. Nehumano.
Prekjučer BR w8.
Mislila sam kako sam nekako prelagano napravila taj w7 i w8 (valjda se tako čini nakon Insanitya), ali ipak sam dobila blagi muskulfiber.
Jučer C2. Nakon što sam završila bila sam tako raspoložena, a počelo je automatski vrtiti Chalean Ab burnout, pa sam si rekla - zašto ne, to je samo još 10 minuta, i odradila. Sviđa mi se ta vježbica, mislim da ću je češće ubaciti.
Poslije sam još par puta napravila Stomach vacuum.
Danas planiram 6w6p.
evey svaka čast. nisi glasna i nema te često pa izbjegneš nadljud radar, ali luda si skroz :)
molim da ne propustiš prijaviti 6 pack kad se pojavi, sigurna sam da će taj dan uskoro doći :yes:
sasa, pitala si me jesam bolje. kako koji dan, ali nikako da budem stara ja. na sve se moram tjerati.
gledala sam danas Cesara Millana, kad je pričao o svom životu, i ostala u šoku da se i on borio s depresijom, čak se pokušao ubiti. čovjek je oličenje snage, smirenosti, kontrole... izgleda da i mnooogo bolji i sposobniji od mene znaju pokleknuti :/
Sad me malo hvališ previše :oops: Nisam se baš previše ni javljala, jer sam malo brljavila. Vježbanje 2-3 dana tjedno umjesto 5-6.
Snašao me rujan, povratak na posao i privikavanje na novu svakodnevicu. Nadam se da je sad sve to prošlo i da ću se uspjeti vratiti. Nekako me Jill ovih dana oraspoložila, kao na početku vježbanja.
Ako se taj six pack pojavi, ovdje ću ga prvo prijaviti :yes: Samo prvo trebam popraviti posljedice zadnjih mjesec dana :roll:
ja sam jutros u takvom stanju da cu sad popit analgetik da bi malu mogla odvest na rodjendan...
nije mi jasno kako sam si tako mogla udesit vrat? MM-u prolazi a meni jos gore,a u cetvrtak sam ga istegnula...dobro,meni je vjezbanju prethodio 3satni boravak u frizera za onim sudoperom, i inace me malo boli nakon toga ali dokosurila sam ga vjezbanjem i stalnim okretanjem glave prema plazmi....
jucer sam se masirala onim nekim shiatsu masazerom i to je ima bit i pogorsalo stvar...
i sad naravno ne mogu vjezbat dok to ne prodje....:-(
Prijavljujem zshred1 i zwow 56. Zshred 1 me dosta izmucio. Gdje je candy? Ona je isto vjezbala zuzku- ovako imam osjecaj da prijavljujem u prazno..
Evo poslje ramena koje je bolje, uhvatila me neka crijevna viroza, uglavnom u dan i pol sam pala dvije kile, cijeli sam dan prespavala. Jednostavno nemam snage da ustanem iz kreveta. Nadam se da ću za koji dan biti dosta snažno za dobar trening.
Drž se Optimistična, i polako s vježbanjem kada se oporaviš. Mene su te viroze užasno iscrpile svaki put.
Meni pala motivacija. Nisam ništa radila 2 tjedna :/
Imam svojih 56 kg i tu sam nekako stala. Puno bi se još dalo napraviti ali neda mi seee..... hm.
Visokoproteinska prehrana i željezna disciplina.
Znači, puno bijelog mesa, ribe, (naravno, sve kuhano ili pečeno, prženje i pohanje zabranjeno), bjelanjaka, posnog sira, proteinskih shakeova, lešo povrće. To je put do six packa :starac:
Zato i nema tako puno onih koji ga imaju :mrgreen:
X
Same here. Prošle fešte i slavlja, ok, čeka me još rođendana i koječega, ali ništa kod mene. Kolač u 10 dana me neće ubiti. Idem ovaj tjedan konačno dovršiti 30day shred, a nakanila sam se i prehranu srediti. Muesli sa crnim kakaom i cimetom za doručak, idem spremati neku lešadu za ručak.. :kuhar:
Ja prijavljujem odlazak na posao biciklom po obalcnom, ali suhom i toplom vremenu... i totalnu pljuscinu od dolaska na posao nadalje... kako cu doma, to je pitanje!
- za mrsavljenje je potreban blagi kalorijski deficit (po meni cca 300kal manje od dnevnih potreba, 500kal je meni previse)
- 2g proteina po kilogramu tjelesne tezine
- ugljikohidrati u prvom dijelu dana
- povrce u svakom obroku, zaleno lisnato moze neograniceno
- zdrave masnoce (u umjerenim kolicinama) - orasasti, maslinovo, avokado, kokosovo ulje...
- nema preradjenih, rafiniranih namirnica
- trening 5x tjedno
Vise-manje ono sto svi znamo, samo nam se teski prixrzavati cijelo vrijeme.. :-)
Ja sam upravo odradila trening, super mi je bio.
Sad moram smisliti sutrasnji za lower body.
Ja sam dosla potrazit motivaciju i nasla ju. Idem na pilates ... a najradje bi ostala doma ... al bit cu sretna kad se vratim!
Eto mene, podružila se s Jillian i odradila w7 :-D
zshred 18. danas mi je bilo prava muka vježbat. jela sam ručak u pola 5. obilno. zubatac u soli. uz domaći kruh. i onda dva suflea od čokolade sa sladoledom. stvarno mi nisu oba trebala. posljedice sam osjetila u pola 7 kad sam krenula vježbat. a trening počinje sa 50 burpeeja, miliisukrste. pa dvije runde od 20 čučnjeva sa utegom i knee tuck twistom, pa 30 onih kad se primiš za stolac leđima okrenut pa izbacuješ noge, pa 20 step upsa na stolac sa utezima, pa 20 pushupsa na stplcu sa tapšanjem ramena pa 20 lungesa sa nogom na stolcu i utezima. i na kraju buy out 50 climbersa. strogih. zubatac se vraćao iz mrtvih u više navrata..
:lol:
Sasa :lol:
Ja sam se druzila sa svojim lower body, a usput s muzem gledala U turn na tv-u :mrgreen:
sasa :lol:
6w6p opet, ali sam se konačno osjećala super dok vježbam, nije mi bilo tlaka :-)
Ja sam maloprije pas gledala zhred 18n, ali vec sam si slozila trening za sutra za lower. Moj pocetak je isto bio planiran sa 50 competition burpeesa :suicidal:
Ja poskicam sve zwow i zshred, dobijm neke ideje pa si to pretocim u neku svoju kombinaciju.
50 burpeesa u jednoj seriji ću napraviti - nikad :P
Budes budes :-)
Mogu li te još malo gnjaviti?
Računa li se pod trening i Jillian - konkretno 30ds? Tih 30 minuta, da li je to dovoljno za postizanje nekakvih rezultata?
Inače, ipak nisam odustala. Odrađujem level 3 30ds. Bit ću gotova do kraja tjedna. Znači, za odvježbati 30 'treninga', trebat će mi ukupno 43 dana. Loše. Zaključila sam da u mom rasporedu nikako ne paše planirani rest day: prečesto se dešavaju neke neplanirane stvari zbog kojih uleti neplanirani dan odmora.
Maruška, nisam zhang, ali možda te moje iskustvo ohrabri; ja sam izgubila 28 kg vježbajući samo 30 min dnevno, češće 3-4, nego 5-6 x tjedno
naravno, pazila sam da jedem zdravo, za gubitak težine prehrana je važnija od vježbanja
rezultati vježbanja su itekako vidljivi u izgledu tijela. fotkaj se svakih mjesec-dva pa ćeš razliku mnogo bolje uočiti :)
Maruška, tako je otprilike i moj rezultat, znači, završit ćemo u isto vrijeme. Ja uopće ne bih rekla da je to loše, u 43 dana imati 30 treninga po meni je super. Naravno da može i bolje, ali tek smo početnice, a ja sam bila i sa ogromnim viškom kilograma (sada sam samo sa velikim viškom :mrgreen:).
Samo da prijavim da se nakon tjedan dana nevježbanja i slavljeničkog žderanja nisam udebljala niti grama :-o Što mi je još veća motivacija da nastavim sa discipliniranim vježbanjem i umjerenijom prehranom.
No, mislim da sam došla u fazu težeg skidanja kilograma i da je došlo vrijeme da upicanim prehranu. Teoriju, što jesti - znam. Želim pratiti KOLIKO jedem. Zhang, da ne kopam sada po starijim postovima, možeš li mi molim te reći kako ili gdje mogu izračunati kolika bi trebala biti moja dnevna potrošnja (pa da napravim kalorijski deficit)?
Citam, pratim, manje vjezbam... Kilaza stoji. Dosta smo vani u setnjama, pa se tjesim da bar nesto radim. Prekjucer sam iz cuga sa smizlom u kolicima "odgurala" 11 km, bez ikakvog umora.
Kavofob, svidja mi se avatar.
Da, pratila sam na fit dayu (ali nesto im stranica steka), idem racunati formulu...
Ne fitday, nego my fitness pal. Imaju i besplatnu aplikaciju za mob.
I upravo odradjen lower body trening i idem na tusiranje, cijedim se.
jel tko zna kad sam ja krenula s 30DS L2 ;-),
šalim se idem potražiti po postovima
našla, prije 20 dana, mislim da mi je vrijeme da krenem na L3
A taman sad imam priliku u miru odvježbati, dijete piše zadaću, MM otišao na tenis a ja ću rasprostrti karimat :-D