ahahahaha :lol: potpis! potpis! postavke-srolaš lijevo dolje, uredi potpis!
Printable View
ahahahaha :lol: potpis! potpis! postavke-srolaš lijevo dolje, uredi potpis!
Cesitam! Odlicna beta :)
Bw :-d
Zasto moj smajlic ne skace???
:-D
da vidimo jel potpis radi.
nije mi se dalo sve pisat, koga briga za proslost, gledamo u buducnost!!!
sretno cure moje i buduce majke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
idem sad odmah pitat na temu MPO trudnoce jel idu one na pilates! :dancingfever:
Vatrice :-*
Svima ~~~~~~~~~~~~
Cure jeste li ikad u vrijeme cekanja bete imale osjecaj da cete procuriti??? Znam da utrici isto uzrokuju taj pritisak, al tako mi je bilo i u zadnja 2 postupka.
Znam da to nista ne mora znaciti, al stvara mi nervozu
Eto i ja skupila snage pa da javim..22.02. ivf (klomifen), 1 j.s., 1 embrij vraćen :). Nažalost, beta 0. S obzirom da je zadnji put s menopurima bio prazan folikul, ovo je za nas bio uspjeh..Idemo dalje u 5.mj. ako sve bude ok. Svima kojima nije uspjelo,puno snage i sreće za drugi put..svi koji imate poz.bete-uživajte i držim fige da sve bude ok :fige:
ma da ljubilica, te neki pritisak, neko zuljanje, pa neki grcici, pa onda kao nesto curne i mislis- ok dosla je, a ono utrici..... ma uzas sta mi zene jadne moramo proci da bi poljubile male bucmaste nogice :zaljubljen: samo se ti drzi i budi cool na svaki taj pritisak ;)
Da, uzas!!! Jos samo da malo smanjim dozivljaje s hranom. Parmezan mi ide u skoro sva jela :lol:
Nadam se da nije pms u pitanju nego nesto puuuuno bolje
boogie woogie,mima 32 :-D:-D:-D i :fige: nek se lijepo duplaju
Patohistoloski nalaz kiretiranog endometrija pokazao je stratificirani endometrij, odnosno dugo slagani endometrij u slojevima koji se nije pravilno ljustio. Dobila sam zeleno svjetlo za stimulaciju u iducem ciklusu, ako te ne uspije, yaz par mjeseci.
nova21,strašna :fige: da je bilo rano za test
malena19,sami_os :love2:
frodo :-D
~~~~~~~~~~~~za sve ostale koje sam nenamjerno možda zaboravila
Ima lijepih vijesti u zadnje vrijeme :) Cestitam cure i sretno dalje :D
Curama s neuspjesnim postupkom :love2:
Ostalima :fige:
Koliko spermici mogu prezivjeti? Nekoliko dana, al koliko otprilike? Ja se jos mucim s izracunavanjem kad je moglo doc do oplodnje. Muci me ta mrvica krvi u nedjelju pa si mislim mozda je implantacijsko (koje moze biti 6-12 dan nakon oplodnje?) bilo. Ak racunam tak i po odnosima na dan vadjenja bete je moglo biti 14-16dpo. Tesko da je vise od 16, mozda eventualno 17. i to je bio 27dc. A nista, mislit cu pozitivno :) Treba docekat petak.
Bubekice ~~~~~~~~~~~ za uspjesnu stimulaciju
Bw i mima32 - bravo cure! :D :klap:
Aaaaa boogie to je to!!!! U sta smo se ono kladile? :* samo nek se pravilno dupla!!
Frodo,mima cestitke
Tuznicama zagrljaji,a valjda ce doci i nase vrijeme
Bubi,ajmo onda u novi pohod na brdo
Cestitke trudnicama!
Bubek, kaj to znaci?
Vibram za stimulaciju
Vaki dali su mi nesto - kiretazu :lol:
znaci izljustili su cijeli endometrij, sad bi se trebao stvoriti na novo i to bi moglo poboljsati sanse za uspjeh. drugi problem je moj tvrdokorni pcos i posljedice istog na metabolizam, za koji dr. koja je radila histeroskopiju (inace subspec. humane reprodukcije) smatra da bi trebalo rijesiti yaz-om (kontracepcija) pa tek onda u stimulaciju. to je plan ako sad ne uspije postupak.
bubi, arlena sad ste vi na redu! proljece na vratima, a vi tako mlade :zaljubljen: plus friski endometrij i bit ce to! :fige:
mima nemoj se muciti, tebi je ciklus inace kratak, a sad je mogao bit duzi! spermiji mogu prezivjet danima (mislim i do 5, ovisi kako je hostile tvoj okolis za spermije, moj npr unistava sve sta se mice! :lol: ) i meni ti iako su ciklusi 28, 29 dana, ovulacija nekad na dan 13 a nekad na 16. Ma najvjerojatnije je sve ok, prebacila si brojku 50 tako rano, bit ce! :fige:
saraya,frodo, boogie :-D i čestitam na betama :pivo:i ostalim novopečenim trudnicama!!
i da im se sve betočekalice uskoro pridruže ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
strašna i nova :fige: za preokret
bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak!!!
Boogie čestitam na beti!!!
Mima ~~~~~~~~ za duplanje!
Strašna i nova, ja sam s vama u grupi :( test negativan, još čekam betu da da konačnu presudu. Nadam se da će se barem nekome sreća preokrenuti sa betom.
Bubek ~~~~~~ za brzi početak i da je to onaj pravi!
boogie woogie predivan potpis :-D
strašna, nova, tikki :love2:
mima, bubekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama, pikalicama, tužnicama, trudilicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sutra uzv 10.dan:cekam:
tikki ako se nevaram jučer ti je bio 8dnt. mislim da ti je rano za test, ponovi ga za dan ,dva....
Curke samo da vas škicnem i poželim sve najbolje u postupcima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
Tikki pa zar nije prerano? 4 dana ste stariji od nas
Uzv 10.dc po cca 6 na svakom od 12,11,10 mm end 0,7. Stoperica najvjerojatnije pon/uto
Ciklus je meni 31-33 dn. Prijasnji postupci -stoperica 13 ili 14 dc tako da je prema planu za sada
Loly- za veliku beturinu u ponedjeljak !
Ja se jos mucim sa steahovima i izlidjujem se i ne mogu si pomoc. Osjecam tu laganu tupu bol desno. Al to sam i inace znala osjecat.
Popodne idem avadit betu pa me zanima sto mislite da li bi imalo smisla prekontrolirat i progesteron?
Tikki, posebne ~~~~~~ za tebe!
BW super beta!
Mima, ~~~~~ da se podupla!
Bubek ~~~~~ za akciju