To je prvo što sam pomislila :D
Onda jaja2: jesi bila s dvije pričalice u sobi toga dana?!?
Printable View
To je prvo što sam pomislila :D
Onda jaja2: jesi bila s dvije pričalice u sobi toga dana?!?
ola...
koja je od Vas cura bila na transferu oko 10 h i pricala sa sestrama? Znam da je bila Gabi na transf. danas i jos 2 cure jesu tu ili???
CURKE VIBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...i fige....mene moji svi popljuvali ne deslovce ali kazu stri ljudi da to pomaze.....to Vam je tako kada 10 najblizih ovo sve prozivljava s nam i tako se nadaju za bratica/setricnu, necakinju/cecaka, kumce, unuka/unuku da....
nadam se da se sve to negdje vidi...Malo baljezgam popila sam Utrogestan pa mao sam i omamljena od njega pa....
LAKU NOC :* :* :*
Pozdav svima :D
Draga Narnia evo upravo sam se registrirala kao što sam ti jutros u čekaonici obečala :lol: i sad se kratko javljam. Drago mi je što sam te upoznala i stvarno mi je puno lakše prošlo vrijeme čekanja pregleda. U 21:00h sam primila završnu injekciju štopericu i u srijedu ujutro me čeka punkcija.Sutra je dan odmora,dan bez inekcija. Nadam se da će sve biti O.K. Pozdravljam i sve cure i želim vam puno sreće i pozitvnih vijesti
Sorry kaj se nisam prije javila, no zaspala ja ;) ali eto mene ranom zorom. U četvrtak na transferu sam u sobi bila potpuno sama (od buljenja u zidove znam svaku točkicu u sobi, rasvjeti....). Meni su vraćeni 3 embrića sa dobrom prognozom, a za terapiju sam dobila 3x2 utrogestana vaginalno, 1+0+1 Normabel 2 mg, 1x Andol 100. E za umaranje nisam sigurna da primjećujem jer sam doma, ništa ne radim, te cijelo vrijeme odmaram, čak me strah izaći van :/ . No tako imam više vremena za silaženje s pameti od svih simptoma koje osjetim na sebi i onda brzo na googlanje. Od prije navedenih simptoma još jedino imam povećane grudi, tak da sam si ja za sad protumačila da je možda, eventualno, moglo doći do ...... one riječi na T koju me strah izgovoriti.
Definitivno mi tijelo reagira drugačije nego prva dva puta (ja imala već 1 stimulirani i 1 prirodnjak).
Ive5, dobrodošla! :D Vidjele smo se jučer, ti si pričala s Narnijom (tada još nisam znala da je to Narnija). Ja sam se jučer upoznala s Gabi26 i Bebicom2009. Uglavnom, ja sam dan iza tebe u protokolu, jer večeras primam štopericu i u četvrtak punkcija.
Sretno nam bilo! :D
A je ovo smijesno.
Ive5 dobrodošla i ako si ti ona koja je zaboravila kljuceve ja sam ona koja ti je vrata otvorila.
NinaB pa da vidjela sam te...koja steta da se nismo upoznale
Aurora (na sve mislis :) ) nije mi dr. dao nista za debljanje sluznice, ali je bas i rekao da nece. Vjerojatno hoce da se sve prirodno vrati u normalu
:unsure:
Ja sam štopericu u 21h primila, a punkciju sam imala negdje oko 09.30h
jaja2 a ipak si tu!!!!!! naime jaja2 i ja smo se vidjela kratko u sobi kad sam ja imala punkciju a ona je došla na transfer kad sam ja već odlazila- i imale smo iste spavaćice :lol:
pa se nadamo da će nam donijeti sreću
NinaB cura koja je bila sa mnom na transferu ne tipka ovdje, registrirana je ali baš ne piše- ali mi se obećala javiti sa rezultatima bete :heart:
onda znam sad i koja je jaja2
plava kosa i bila sva u ljubičastom u četvrtak ...
Gabi sta vas nije bilo 3 na transferu??? ja sam onad nesto zbrkala.... :mrgreen:
Bebica i meni je zao budemo idući put ja sam bila sva van sebe od jutra pa kako sam i Narni rekla nisam nikome htjela kvariti dan jer sam imala 100 upitnika iznad glave....
Meni 14 dan bete pada iducu nedelju...znaci nije bad ako izvadim u subotu?
Ja sam odlucila ovaj tjedan ostati doma, a za iduci se premisljam...Koko vi cure bankarke moje dali ste oba 2 tjedna na BO ili...sto je kriticnije znam da su oba ali....
hvala
FIGE DRZIM I DALJE SEBI I SVIMA NARAVNO GABI :heart: :heart: :heart:
Citiraj:
nina1 prvotno napisa
Bok Nina, znam i ja koja si ti - ona koja je sjedila u kutu s moje lijeve strane, a tvoj mužić do mene.
A ljubičasta :lol: čak su mi i sestre skomentirale "očito je da voliš ljubičastu boju" :lol: . Kad sam već spomenula sestre - svaka im čast, genijalne su, ko i cijela ekipa, doista sam oduševljena s time što sam iskusila u Vinogradskoj.
I Nina i tebi želim svu sreću, da ti se desi jedan mali
:saint:
NinaB ja sam na bolovanju ovaj tjedan, drugi idem raditi, doktor je jučer rekao da je to ok ako posao nije fizički zahtjevan i da ako će se bebica htjeti zakačiti to će biti u naredna 3-5 dana. tako da ja odoh radit, mislim da će mi biti psihički lakše
jaja2 slažem se s tobom- sestre su genijalne, obadvije :love:
Nina, e sad sam skužila koja si! Sjedila si u kutu (iza tvojih leđa zid od wc-a) pored one strgane stolice :) Jesi li to ti, plava, s repom?
A onda se sjećam i tebe, Jaja2. Eto, drago mi je da smo se fino napričale :lol:
Cure, dolazi li koja u četvrtak gore, ili ću biti sama samcata???
da... da .... ja sam ona u kutu , ali nemam rep nego kratku kosu ... a za tebe Aurora pojima nemam kako izgledaš ...
šteta što ćete sad sve poslati trudnice pa sad kad konačno nekoga i znam opet neću imati s kim pričati u čekaoni ...
Kad se već tako lijepo družimo AuroraBlu daj me molim te prosvijetli koja si bila ti, gdje si sjedila? :lol:Citiraj:
AuroraBlu prvotno napisa
Vezano za ne odlazak na posao. Ja nisam bankarica, ali radim u uredu, te sam svakodnevno izložena radu sa podosta ljudi, i odlučila iz tog razloga ostati doma. Ja sam vam do nedjelje bila u strogo vodoravnom položaju iz nekoliko razloga jer mi je bio pritisak kod maternice, a Utrogestani me izluđuju....to cijeđenje i nekak sam si mislila da je bolje da nakon uzimanja ipak ostanem ležati da se to sve fino posloži, a da mi ne iscuri (ipak je to 3 puta na dan)....teško mi se takva zamisliti na poslu.
ako možeš, zašto nebi bila doma...Citiraj:
jaja2 prvotno napisa
ja opet namjeravam biti doma 2 tjedna i opet prvih par dana kao i ti biti u vodoravnom položaju .... već sad guštam ležanje i spavanje ... :mrgreen:
Ja nisam sjedila nego sam stajala, prvo tamo kod wc-a, a onda sam se premjestila kod ulaznih vratiju i pričala s Bebicom2009. Na wc-u sam upoznala Gabi25 :) i kad sam izlazila taman su me prozvali. Tak da mi je brzo prošlo vrijeme :) Imala sam smeđu suknju i majicu, crvene naočale.
slažem se jaja, ako možeš biti doma zašto ne???
curke ali ja sam čitala da nije dobro ni samo ležati, jer se tako smanjuje prokrvljenost, tj. cirkulacija. Treba malo i prošetati.
Hm, jedino ne znam kako ću na poslu sa vaginaletama :lol:
Ive draga dobrodošla....mene evo počelo boliti u jajnicima dobrano samo da ne pukne do sutra.....nemam sluzi ovaj mjesec ne znam zbog čega ...možda će tek uslijediti ......
arkica i jaja temperatura vam je od trudnoće pa šta ne znate da ste trudne :mrgreen: :mrgreen:
Ive vidimo se sutra...da li je još netko sutra tamo ?
Citiraj:
narnija prvotno napisa
Narnijaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti si zakon!
Aurora , ti onda nisi bila u četvrtak jer se ne sjećam nikoga s cvikama...
Ja sam bila jučer.
Gabi mislim da si u pravu, a ja sam ti još negdje pročitala da je nakon transfera dobro piti sok od cikle, a i da za maternicu dobro dođe i sok od ananasa. Kako je sve to na biljnoj bazi ja pijem od Biote sok od cikle, sok od anansa i folnu kiselinu.Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Pa eto, možda će to nekome nešto značiti :heart:
zemske, vidim da vam je jucer bilo zabavno... super ste vi meni... :love:
i definitvno sam sad sigurna kad cu ja doci gore da ce sve guzve nestati... jer se vi sve selite na pdf o trudnoci... 8)
jaja joj ne spominji mi sok od cikle- pokušala sam ga piti jer sam čula da je dobar za endometrij- ali jednostavno ne mogu, odvratan mi je, diže mi se želudac od njega.
zeena i ti ćeš nam se jako brzo pridružiti :love:
meni zvuči da vam je super zabavno, dođe mi da prije posla navratim malo u Vinogradsku, šteta što mi nije usput :) , držim vam svima fige.
Da, baš nam je zabavno, osim što u četvrtak - kad ja imam punkciju - neće bit nikoga gore! Morat ću uzet nešto za čitat :) Mare, ako nemaš posla slobodno dođi :lol: možda i tebe doktor uključi u kakvu akciju!
i ja sam kasnije sjedila na tom mijestu pored strgane stolice kada je dosao MM on je sjeo na tu strganu stolicu od 9 h negdje do 10.15...Citiraj:
nina1 prvotno napisa
Mislim da cu i ja iduci tjedan lagano na posao..mene utrogestan tako omamljuje da samo radi njega neznam kako cu funkcionirati jer mi se od njega spava ajoj...mozda se naviknem do iduceg tjedna..npr danas sam ga pila poslje dorucka i spavala od 10-12 h..o da nisam morala na wc jos bi spavala :mrgreen:
Nina, utrogestan je bolji/učinkovitiji kad se koristi vaginalno.
U koliko si Aurora gore? već sam počela pisati da bi mogla doći da nije vađenja krvi pa mi palo napamet da muž mora biti s tobom, skoro si me prefarbala, al ako ćeš ići sama na transfer, rado ću ti praviti društvo.
Aurora obzirom na to kakva je bila gužva u ponedjeljak sigurna sam da nećeš biti sama :lol:
Drage moje,
evo ja danas, 12 dan od aspiracije išla vaditi betu i ona iznosi 0,3 (ostatak od štoperice koju sam primila prije 13 dana).
Dakle, ništa..... :cry: :cry: :cry:
pa zar nisi rekla da ćeš 12.11?
Žao mi je.......
arkice žao mi je :love:
a nisi li malo prerano vadila betu? ako je 12 dan od aspiracije ond je 9 dan od transfera???
...ma nisam mogla izdržati više!!!! Istraživala sam po netu i našla da se beta mora pokazati kao pozitivna od 8 do 12 dana od aspiracije (s tim da su male vrijednosti ostaci štoperice).
Cure,kakva su vaša iskustva?!?
Citiraj:
arkica prvotno napisa
Ajoj jako mi je žao :(
Ta ß je doista koma stvar...... od tvoje vijesti je i mene sve presjeklo :love2: :love2:
Meni se vračala jedna blastocista zako da mi je u biti 7dpt!!!Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
ja bi na tvom mjestu ipak ponovila betu tamo negdje 10, 12 dpt. Ne želim ti davati lažne nade ali doktori nas valjda s razlogom šalju da betu vadimo tada a ne prije... :*
Ja ti preporučam da još jednom vadiš ß 13 dpt, pa ćeš vidjeti.... ili da nazoveš sutra dr. radi konzultacije :?