x.Citiraj:
andiko prvotno napisa
I hvala Bogu da ne pretjeruju s novom papirologijom...
Printable View
x.Citiraj:
andiko prvotno napisa
I hvala Bogu da ne pretjeruju s novom papirologijom...
Cvijet-kc
NAJISKRENIJE ČESTITKE TEBI I TM.... :* :* :* :*
Savršeno...
Želimo ti lijepu i mirnu trudnoću.....
:saint:
:D :D :D :D ČESTITAMCitiraj:
cvijet_kc prvotno napisa
Sad od :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću
:D :D :heart:Citiraj:
cvijet_kc prvotno napisa
Cvijet..pa nemrem vjerovat..zbilja si razveselila ovaj dio foruma... :D :D
Volim ove nenadane trudnoce... :heart:
ana - cestitke za dva deckica
cvijet kc :D :D sretno i čestitke
danas sam bila kod dr.L na dogovoru, narucena
morala sam donjeti uputnicu, obavezno je doci s uputnicom cak i za dogovor. uputnica od primarnog gin. za pregled.
Dr. kaze da nista ovaj mjesec, da se javim 3.dc slijedeci mjesec i idemo u prirodni (klomifen) postupak
u sobi 419 (do njegove ord.) bile su sestre Jasminka i Ivanka, a kartoni su nam jos uvijek u staroj sobi preko puta.
:D :D :D cestitamoooooo!!!! :D :D :D
:* :* :*
cvijet kc A ŠTO SAM TI JA REKLA???!!! ČESTITAM :D :D :D :D
cvijet kc - čestitam od srca.. :D
ana- i tebi velike čestice na dvojčekima...i ja isto sanjam dvojčeke :D :D
Koliko vidim nema mi smisla dolaziti sada na VV, pričekati ću M krajem mjeseca, pa se uputiti ondje 8.dan ciklusa! Možda se do tada uspiju iiskristalizirati neke stvari pa uspijem i odraditi FET u sljedećem ciklusu :/
Ako se ništa ne pokrene...put Slovenije (nažalost)!!! Danas šaljem molbicu u Mb!
dakle cvijet kc moj feeling ne laže...Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
:D
Cure koje ste bile gore-da li je gužva? I ako je kada splasne? Idući tjedan moram s bebačicom na Rebro, a to je blizu VV pa bi se otišla javiti i dr. L da ju vidi.
cvijet kc predivna vijest, iskrene čestitke :D :D :D :D :D :D :D
konačno nešto lijepo ovdje :)
Cestitam od :heart: :*Citiraj:
cvijet_kc prvotno napisa
nokia hvala na detaljnom izvještaju
cvijet_kc :D :D :D skačem do nebesa pa to je redivno
cvijet_kc congrats....... :D :D :D
cvijet kc A ŠTO SAM TI JA REKLA???!!! ČESTITAM Very Happy Very Happy Very Happy Very HappyCitiraj:
eto.. :* :*
uf sad sam gore zabrljala, sve je naopačke ispalo!
ali drage moje hvala vam svima!!!
:* :* :* :* :*
cvijet ogromne cestitike!! gabi, ispravljam se, ne rade jos, ali evo dvije su narucene na postupak u 10 mj :) dakle nema odmora dok traje bonova, ja sam se naoruzala pozitivom, nema druge, bit ce plusek!
Nego sto, samo pozitiiivaaaa!Neka nam je ove jeseni plusica na tooooneeeee! :DCitiraj:
marta26 prvotno napisa
Ksena28 ...dobar avatar!
Ja bila danas na VV, gužve nema, sestre podjeljene kod L i kod A, Mjeri se težina,visina,opseg struka i bokova,tlak...
Dr mi je napisao koje sve pretrage moram obaviti...sve one kaj je već Šiškica i još netko spomenuo, moram raditi novu papu i briseve itd. Ništa ovaj mjesec od postupaka, pa čak ni FET-ovi, možda čak ni idući :evil: :evil:
Znaći ostaje nam studeni i opet je godišnji i ubit ću Milinovića
Dr A je baš jako ljut zbog svega toga, barem sam ja takav dojam dobila, a sestre se uredno ismijavaju Milinoviću
Uh sad mi je lakše.. :mrgreen:
imam friške briseve, papu i one krvne pretrage..
toplo se nadam da neću morat još neku novu pretragu napraviti..
smršavila sam koje tri -četiri kile .. meni će reć da sam mršava :lol: :lol: šalim se...
al kao što sam rekla spremna sam za mjerenje.. :lol:
jel ima tko još naručen idući utorak (22.9.) da popijemo kavicu ?
jJa mislim doći baš u utorak, iako ne znam u koje vrijeme je najbolje doći? Ne bih htjela smetati curama za dogovore, došla bih možda oko 11.Citiraj:
el ima tko još naručen idući utorak (22.9.) da popijemo kavicu ?
I ja vodim bebačicu u utorak 22.9.. A u kolko ste sati gore? Ja mislim da ćemo mi doći oko 10. Možda se vidimo-ja sam mala i plava i imam prekrasnu curicu.
ovo stvarno nije normalno. :evil:Citiraj:
amyx prvotno napisa
Dakle ne samo da će nas "oplođivat" nego i birat prema dimenzijama!Citiraj:
Mjeri se težina,visina,opseg struka i bokova,tlak...
Ovo me rastapa. Bravo za mamu i njezinu srećicu :love:Citiraj:
amel prvotno napisa
Da, da. Još malo pa će umjesto sveučilišna klinika pisati zadruga VVCitiraj:
tonili prvotno napisa
ili štala :lol:Citiraj:
amyx prvotno napisa
e fakat, kad se oplođuju životinje, tipa krave, jel se zameci smrzavaju? ako da tko štiti prava malih telića :?
e ovo i mene zanimaCitiraj:
ksena28 prvotno napisa
Koliko znam, kao dijete sa sela, krave idu samo na inseminaciju :lol: :lol:
i kod njih je zabranjeno zamrzavanje zametaka :lol: :lol: samo Hrvatskoj naravno..
negdje na dalekom Zapadu se zamrzavaju kravlji zameci :lol: :lol: čak spominju kloniranje.... :? :? ili to ima možda veze s ovcama :lol: :lol:
sory cure ne mogu si pomoći :lol: :lol: 8)
šiškice, sorry što ti ja moram to reći, ali - prolupala si! :lol: :lol: :lol: :lol: zezam se, vidiš da smo sve, počevši sa mnom, ono malo :tele:
Amyx nam nije rekla tko nas mjeri :lol: :lol: :lol:
doktori ili sestre ???? :lol: :lol: :lol:
još jedan puta oprostite al ne stvarno si ne mogu pomoći :oops:
:mrgreen:
Moram i ja biti malo sarkastična pa napisati da sam negdje pročitala i naravno odmah zapamtila da je uspješnost inseminiranja kod tih lijepih životinja gotovo 100%.Citiraj:
krave idu samo na inseminaciju
Tužno je ovo što se dešava, iza brige o kilažama i centimetrima bojim se stoji ipak nešto drugo... zašto to prije nije bilo važno, sjećam se da me podatak o kilama pitala sestra samo kod otvaranja kartona i to bez provjere, kasnije se taj podatak više nije ni spominjao?? O svim drugim opsezima nije kasnije bilo ni riječi.
Cure samo brzinsko pitanje...na koji ste se sada točno broj naručivali za dr.L i u koje doba je najbolje zvati!? Hvala puno!
Ajme, ljudi, nemojte tako. Dr-ovi na VV-u sigurno nisu drajveri ovog ludila :(.
Cure koje su bile na novom mjerenju - jel ima kakvih komentara nakon toga..tipa - predebeli/mrsavi ste.. i slicno? :?
Ako nema pravilnika, po čemu onda radi klinika koja radi postupke upravo (a neke su cure u postupku -u Hrvatskoj!)?Citiraj:
amyx prvotno napisa
pa naravno da nisu. znamo jako dobro tko stoji iza ovog užasa :evil:Citiraj:
ina33 prvotno napisa
ali u ovoj agoniji moramo naći načina za smijeh, smijeh je lijek :)
Zoveš na stari broj (907). Sestra provjeri u računalu zauzetost doktora i kaže ti slobodan termin. Ja sam zvala neki dan u 11 h i iz nekoliko pokušaja uspjela ih dobiti...Citiraj:
zuzu prvotno napisa