Cokolada?Gusja pasteta?:lol:
Printable View
Ivana78, ajd ti nas sutra obraduj sa visokom betom, pusti te testice.
Sela, pinny, sretno i pokusajte da se ne osluskujete previse.
cijeli dan komp isključen jer krečimo, i samo malo da navratim, kad tamo Ivana hip hip hura, trudnoća je tu, samo da imunitet ne odradi svoje, tj da ga mrvica zavara... full mi je drago, miruj a mi ćemo skakati za tebe...
Meni dr dao vaginalete zbog upale (vidljivo na papi, ništa bitno, ali zbog postupka da malo očistimo teritorij ) i Canesten vaginalete sa aplikatorom. Ako kome treba aplikator imam viška...
ne stignem sve pročitati budem sutra, pozz svima kisikisi
Dobro jutrooooooooooooooooo!!!!!
Ja organizirala danas kavu a na kraju ja NE MOGU jer mi je nesto iskrsnulo....shit
Ali imam prijedlog ako nije kasno i malo sebicno od mene-jel moze ipak sutra?!Ako ne nema veze,vi se svejedno nadite a ja cu vam se pridruziti neki drugi put.Smrc,smrc
Jutro!
U vezi :coffee: ja mogu bilo kada.
Znači:
Sanjička- petak
tlatincica- svejedno (može i petak i danas)
pinny- svejedno (moze i petak i danas)
......
Dobar jutar ženske:-P,što se mene tiče sutra bi bilo još bolje,malo bi mi više pasalo:mrgreen:.
Tlatincice kako ide,šta radi điđi:lol:,nadam se da se nije uljenio i da se dobro ukopava,ako treba angažirat ćemo geodeta da mu odredi parcelu:lol:.
Pozzdrav svima!!!Ja ne mogu kavu u petak, drazesne moje,radim od jutra do mraka i da,da, zaradit cu brrrrrdo love....:lol:
Pa dogovorite se vi,kojim tempom padaju te nase kavice,sumnjam da cu
dugo cekati za neku sljedecu i puno tog propustiti,ne...??!!
Ja sam vam tako neispavana,vec oko 2 tjedna budim se nocu po 3 puta ili kad bih
mogla odspavati u komadu,onda moram ustajat u cik zore zbog dezurstava ili UZV,
heehee..Vrativsi se jutros sa UZV,stavila sam masku za oci i lezala do sad,al nisam mogla zaspati,samo u nekom bunilu plutala,a tako sam umorna i pospana,buuuu.
Vjerujem da to moje nespavanje ima veze sa ovim lipanjskim postupkom i da sam
našpananija nego mislim..A to nije dobro..:-(
Ivana78 h o c e m o b e t u !!!
Cure dobro jutro/ili dan!!!!!!
Malo manje vas pratim jer mi je nekako na poslu zagužvalo, ali zato mislim na sve vas i držim fige za što god treba!!!!!!:love2:
Kava može i sutra! Cmok svima!
Super cure,bas mi je drago da pase i sutra!!!!
onda se ipak vidimo u petak!!!!!Sela zao mi je sto ti neces doci!!!A kako je prosao uzv,malo detalja molim!!!!!!!!!
Ivana 78~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju veliku betu!!!!!
taca70 jos nije javila dal moze u petak!!!!!!
Ajme ti sve po pravilima,poput mene!!Ides mi na zivce:lol::mrgreen::mrgreen:
Ej cure, ja sutra ne mogu, imam goste, ali nema veze, vidimo se ubrzo opet.
Sela, jel sve proslo ok?Jesu narasli?
Bravo Ivana!!!! Držim fige za jednu veeeeeeeeeeliku betu. :)
Vidim padaju dogovori za kavicu sutra - ja bih vam se rado pridružila ali to ću morati ostaviti za neki dr put jer idem na put. Dobro će mi doći promjena okoline da se oraspoložim jer je moj beta jutros 0. :( A onda u nove MPO pothvate!
Vibram za sve čekalice i rastuće folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela, draga, tu sam, ne mrdam, pratim situaciju sa skrivenog kutka, i samo vas čitam i rijetko javljam. Pa umorile ste me više!!! :) Šalim se, naravno!
Kako smo MM i ja odlučili ipak odmarati do rujna, odlučila sam da se malo maknem i od foruma (baš mi ne uspijeva, zato brzinski škicnem svakodnevno) i od MPO priče. Bez obzira na "odmor" živci mi rade 100 na sat, pa vas ne mogu samo tako napustiti!
Uživajte na kavici i nemojte me ogovarati!!! Eh, da ste mi bliže... Ali brzo će i ljeto proći, pa ćemo se vidjeti u vašem gradu! (kakvo je vani nevrijeme, imam osjećaj da je ljeto već prošlo...)
Pusice svim trudnicama, ali i onima koje će to uskoro postati!
Volim vas sve i pazim na vas!
Sneki hvala bogu!!!Tu si!!Ma znam,momentalno si na cekanju i dobro je ponekad se iskljuciti od ovog,naravno ako mozes..
Samo ti uzivaj u ljetu,proci ce zacas..pussa
Za one koji ne čitaju "građane"
http://www.vecernji.hr/vijesti/lakse...-clanak-156863
ko luda kokoš trčim po forumu i lijepim ovaj link... back to the future?!
Dea:love2:,znam kako je,valjda ćemo imati više sreće drugi put,sretan put i odmori se pa u nove pobjede.
Dea2010 :love2:, tužno, odmori se psihički pa napadamo ponovo:yes:
Dea jako mi je žao :(
Super da ideš na put- već ćeš u ponedjeljak planirati za dalje :love2:
To je bio prirodnjak, ili se varam? Jesi dobila ICSI?
Dea žao mi je, ali znaš i sama valjda će više sreće biti drugi put! Treba biti uporan i ne odustajati od svojih snova! Ja se uvijek sjetim izreke iz jednog filma kaže: " ako nešta stvarno jakooo želiš onda će ti se ta želja i ostvariti " ja se držim toga!:yes:
Ivana 78 jedva čekam tvoju betu i baš joj se veselim! Vidiš da je nama baš suđeno da nam se putevi sudaraju, ako razumiješ što mislim...:-)
tlatinčica kakve bi ti skroz dobre vijesti, evo bit će ivanina beta, pa u ponedjeljak moj uzv, pa vi pikalice kad krenete na aspiracije, transfere pa sve te bete...:-o
Joj ja bih tako voljala na kavu, ja u toj petrovoj uvijek očekujem nekoga, a kad vidim punu čekaonu skužim da nema šanse da prepoznam u nekom od cura koje sjede neki od rodinih nickova :roll:, eto jedino sam ivanu skužila, al ona mene nije! Napravit ću vam bedževe svima i ima da ih nosite kad idete u petrovu pa će se svi onda prepoznavati!:lol:
:heart::heart: Razumijem u potpunosti!
Moj nalaz poslije 14,00
Pusa
Wow Ivana koja li ce biti realna brojka???!!!!S Osijek nismo,ali s tobom bi mogli kladionicu otvorit..
Ja danas štopka.
Ivana78 ~~~~~~~~~~~~~~~~ i :cekam:
Sela i kod mene veceras stoperica. :-)
Kak super!!!!
Slijedeci tjedan imamo jos dvije trudilice,cekalice betice!!!!!!!Bit ce veselo!!!!!!
Sela i pinny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju i dobar tulum u labu.Javite kako je proslo!!!!!!
Ivana78 sad sam vec nestrpljiva!!!!!!!
379,6
:-d
WOW!!!
Tu sam vijest čekala danas!!! :-D :klap: :-D
Čestitke Ivana!
Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivana78 skacem ponovno za tebe i mrvicu :-D:-D:-D:-D:-D!
Curke, hvala vam................:heart::heart::heart:
:-DDakle iVANA!!!!!!!!!! Oborila si me s nogu sa svojom brojkom!!!!Toooooooooooooooooooooooo:-D
Moze se????'Daj mi sapni....
Cestitam Ivana78, divna beta.Koje veselje ovdje vlada ovih dana.Idemo jos.
Ivana78, predivno, trudnice jedna, ma znale smo mi to odmah, a ja odnosim premiju na kladionici pošto nije bilo drugih ponuda :-D:-D:-D:-D:-D (evo, svih 5 dozvoljenih smajlija za tebe)