Jutros sam napisala post o svojim kilama i sad ga ne vidim? Hm.
Ukoliko ga i vi ne vidite... jučer 26+2 i +6 kila.
(ili sam pobrkala teme i negdje krivo to objavila) :oops:
Printable View
Jutros sam napisala post o svojim kilama i sad ga ne vidim? Hm.
Ukoliko ga i vi ne vidite... jučer 26+2 i +6 kila.
(ili sam pobrkala teme i negdje krivo to objavila) :oops:
37 tt, + 9,5. I ja i doktor zadovoljni, sam trbuh od mene, al zato strijeeeeeee :(
Hajde da i ja dam doprinos ovoj temi.
27+1 9,5 kg
rahela, stvarn se pratimo :-)
ja sam u proslim trudnocama dobila 16,17 kg
u ovoj mi isto te kilice idu brze
evo, u 33tt ja sam na +14kg...a debljanje tek slijedi...uf
cini mi se da cu ovaj put oko dvadesetke :mrgreen:
Danas na kontroli trudnoća 34+4 ja u plusu 7,5kg. Doktorica kaže malo i da trebam doći makar na +10 jer je beba mršava hmmmm. Inače procjenjena težina bebača je 2400g. U prošloj trudnoći rodila sam curicu u 36tjednu i težina je bila 2390g. Inače konstitucijski nisam sitna i startala sam u trudnoću sa 65kg i prvi i ovaj put. Ali dr kaže da je bebin trbuščić i želudac manji od onog kako bi trebao biti te da bez obzira na kilažu od 2400g misli da je bebač mršav. Drži li to sve skupa vodu i kako ciljano udebljati bebu :D A i sada jedem sve što mi padne na pamet i kada mi padne na pamet. Ne pijem nikakve vitamine iako mi ona konstantno u trudničku upisuje da moram piti Elevit 1*1. Meni od početka trudnoće vitamini ne pašu pa sam ih iz tog razloga skroz izbacila i odlučila se na zdravu prehranu (što zdraviju). Sad me zabrinula :(
ja sam bila prije dva tjedna kad smo bili 23 tt na kontroli imala +6 kg , sad me stah stati na vagu!:-)
E ja do 30 tt bila totalno fit trudnica,uprkos lezanju, i saaaad,ajmeeee u zadnja dva t, dobila pet kg. Od lezanja zadnjica mi postala kao smezurana palacinka, strije vidim da ce doci,jer mi je koza postala jako suha, ne mazem stomak,jer su rekli da ga niposto ne diram.. lice mi je velika trudnicka fleka. Jbt, je l moguce :D :D...
od kojeg tt treba počet mazat trbuh,ja sam tek 10tt i čini mi se da je to još dosta rano,makar mi trbuh već sad izgleda ko da sam trudna 4 mj,al to mi ostalo od stimulacije,malo utrogestani..
ja ga mažem 3 puta dnevno od prvog dana kad sam saznala da sam trudna, izdržali smo u komadu do 7-og mjeseca a onda se toliko raširio da mi je popucao cijeli donji dio trbuha a sada pred kraj evo počinju strije i iznad pupka.. Da nisam mazala možda bi bilo i gore, iako ne vjerujem da može biti :mrgreen:
Hello brojalice prekrasnih dana, tjedana i grozomornih kila
Eto moje situacije (kritične): 25+6 i ja bi rekla +16
a sada opravdanje: prije trudnoće smo bili teški 80kg i rekli to je previše, trebamo na dijetu prije postupka, na Dukanovoj dijeti bila jedno 3-4 mjeseca. U trenutku kada je beta pokazala veliko iznenađenje vaga je pokazala 70kg, dakle smršavila 10kg. Onda sam prestala s dijetom pokušavajući se kontrolirati, jesti zdravo ali eto kile su se samo lijepile. Bilo mi je dosta mučno i klopa mi je baš fino smirivala žgaravicu i mučnine. Sada sam na 86kg. Inače sam uvijek nakon dijete i povratku starim navikama brzo vratila nešto izgubljenih kila, znate ono pojedeš za pol kile a dobiješ dvije8-)
Doktor me špotao i trenutno sam na dijeti 1800kcal, no ipak si dam malo oduška jer sam emocionalni žderač i ne mogu si pomoći kada me to nešto dokači
Nadam se da će mi ovo zadnje tromjesječje biti malo lakše ali eto biti će obilježeno razno raznim slavljima, godišnjica braka, božić, NG, moj pa mm rođendan - joj baš me frka, strašno i ne bi htjela dobivati toliko kila a jako mi je teško se kontrolirati
znači slobodno se već počnem mackat...još kad nebi bila lijena za to
linalena,budeš ti sve te kile skinula kad buš trčala za sinčićem
Meni vaga prošli tjedan na 33tt + 16 kg :)
Strija nemam za sada a mazem se baby uljem iz dma od početka trudnoce.
Ja sam u 36tt na +15.
Niti jedne strije za sad, a nadam se da će tako i ostati.
I ja mislim da je to više vezano za genetiku, ali mazanje ne može odmoći.
Kupi si neku kvalitetnu kremu u ljekarni.
Ja se mažem isto od samog početka. Prvo sam mahala (do 30tt) mixom ulja koje sam sama napravila (bademovo, pšenično, avokado...). Ali sad mlađem A-dermom jet sam imala neki dermatitis.
evo mene tocno 33tt i +15 kg :mrgreen:
Malo sam se raspojasala ovaj put
A bas sam si zgodna :lol:
ja se ne mazem za sad, moj trbuscic je postojao i prije sad je samo promjenio oblik! Za sad je sve isto!
bili dana na pregledu evo 21+6 tjedana i +5kg, od zadnjeg pregleda ni kile nisam dobila, ja presretna :-D
i cini se da cemo dobit malu curicu :-D:-D
Ja sam s 56 ušla u trudnoću, ali nemam ništa protiv ni da završim na 55 kad rodim. :)
Snupi, ti i ja smo negdje blizu? Kak nemaš trbuh? Brzo fotku na trbušastu temu!
Ninunanu, i kod nas je cura! :preskaceuze:
Kad se već "hvalimo" sa kilama :lool: ja sam danas sa punih 35 tt u plusu 12 kg, a nakon poroda se bi trebala vratit na početnih 53 kg :lol: ;)
ma ne brinem se ja zbog kila - sve dok smo beba i ja ok, a to jesmo
cak mi i doktorica jucer rekla da mi se ne vidi da sam toliko dobila i da je to sve ok
u prethodne dvije trudnoce sam dobila 17, tj. 16 kg
ocekujem da cu ovaj put zaokruziti dvadesetku
al ja iz rodilista izlazim uvijek s 10 kg manje, u prvih par tjedana ode jos kojih 4-5, tako da mi ne ostaje bas previse za skidanje
i mene tješi to što nemam problema kasnije
kile same idu dole
a kako sam prilično fit ušla u ovu trudnoću, tako jedva čekam počet ponovo vježbati nakon poroda
veći problem mi je što nekako "osjećam" tih par kila više nego što sam imala u prošlim trudnoćama - isto nije čak ni jako vidljivo drugima, ali sama sebi sam "teška"
i nikad nisam baš mogla shvatiti ljude kad kažu da se ne mogu suzdržati, da moraju još nešto pojesti - e, tako je meni sada - ono, baš moram pojesti još jednu jabuku i ne za sat vremena, nego sad i odmah
29tt i +15kg :oops:
Nemam opravdanja, ja dajem sve od sebe, odrekla sam se kruha, namaza, salamica itd...osječam te kile i kolko ih jos trebam dobiti do kraja, ah....muke li :)
Veli mm da ću se napatiti kad rodim (ko da ja to neznam hehehe)
Evo da i ja dam svoj doprinos ovoj temi:D
36+1 tt i 12 kila u plusu. Doktorka kaže da nije puno,sve mi je otišlo u stomak,ali da se ne gojim više. :rolleyes:
Kod mene 29tt i +7. Malo gledajuci da strogo mirujem,ali zapravo meni taman :)
Sad me opet hvataju napadaji gladi, ne bude na iducem pregledu samo +1 dodatna kila kao sto je dr preporucio u sali :)
Ma ne prigovara,to je valjda jer mi je iduci pregled pred blagdane. Pa se zna kako bude dalje islo jelte :)
Koliko si ti dobila na kraju?
Ja sam u obje trudnoce (s 34g i s 37g) dobila po 20kg, prvi put sam nakon 6 tjedana bila nazad na 57, drugi put sam nakon 4 mjeseca bila nazad na 57. Prvu trudnocu sam mazala trbuh (ne bas redovito), drugu uopce nisam, nemam niti jedne strije. To je vise-manje do genetike. Sto se dobivanja kila tice, prvi put sam uzasno puno vode nakupila, a drugi put mi je bilo zlo do devetog mjeseca trudnoce, pa sam mucnine lijecila hranom :mrgreen: Inace, obje bebe su imale na kraju preko 4 kg...
Ja sam na 21 tt bila +6 kg. Meni se to čini puno s obzirom da sam tek na pola puta a u drugoj polovici trudnoće se više dobiva na kilaži ali se tješim da je to tako zato što sam na mirovanju i po cijele dane ležim. :-(
Ja sam ušla u trudnoću s viškom kilograma. Sada sam 14. tjedan i smršavila sam 5 kg. Imam jake mučnine, povraćanja, odbijaju me svi mirisi. Jedino uspijem zadržati ručak i to birani, od slatkoga mi se povraća.
e da mi doći na težinu nakon poroda:-(, ono-dojiš pa moraš jesti pa se kile skupile
Ja sam jučer bila na pregledu i od zadnji put ( znači prije 3 tjedna ) dobila sam samo 1 kilu :-D i evo me sada na+17kg....
Ja na 39+5 dobila 10 kg. Valjda je to to, nije da imam još puno vremena :P
J aala na 38+5 sam na +15kg. Unatoč pričama da se zadnjih tjedana dobije najviše, ja nisam ništa dobila. Tako da mislim d će i završiti oko 15ice :-)
Koje mrsavice :mrgreen:
Ja sam 35+1 i na +16 kg :-)
Al meni nesto rapidno rastu kile ovih tjedana
Bas me zanima kako se biti do kraja
38+5 = zaokružena dvadesetka :mrgreen: