Anne Mary samo naprijed! Držim ti fige!:klap:
Venera21 bravo za malo:heart:
Beba2 držim fige danas za bezbolnu punkciju i kvalitetne js:-)
Joss čestitam na princezi:zaljubljen:
Printable View
Anne Mary samo naprijed! Držim ti fige!:klap:
Venera21 bravo za malo:heart:
Beba2 držim fige danas za bezbolnu punkciju i kvalitetne js:-)
Joss čestitam na princezi:zaljubljen:
Evo malo i ovdje za vesnicu i sve čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav,
bugabo da se lijepo ugnijezde i ostanu do kraja kod mamice
AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dosta folikula i js
marti_sk draga drži se !
beba2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju i puno js
andreja avartar je :zaljubljen:
venera 21 jeeeeeeee.......za :heart:
andream draga :-*
Joss ČESTITKE NA MALENOJ PRINCEZI
Vesnare,nina09,diabolica,Vinalina,Rozalija,Ginger, Fatamorgana,ines31,
adriana_d,pčelica2009,anana1,Blekonja,Karla1980,F rka,angell,
Coolerica,Amly,Željana,osijek,enya22,kika84,Natal ina,Venera21,
Sandrić,Evelin,issa11,marti78,mimi81 i sve druge trudnice šaljemo vam veliku cmoki :-*
čekalicama i vadilicama ß puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za iščekivanje i za ogromne ß
najviše ~~~~~~~~~~ za kučne radinosti
tužnicama ogromni virt.zagrljaji
ma jednostavno evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~ za kaj vam god treba pa se poslužite
veliki cmokič svima od M&M :-*
znaci prvo ide beta od vesnare ~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno~~~~~~~~~~~~
beba mislim na tebe.....;-).
ostalim curama :heart:
venera :zaljubljen:
Joss cestitam vam iz :heart:. Uzivajte
beba.2...~~~~~~~~ za lijepe stanice koje će uskoro postati bebice
Venera 21...bravo za malo srčeko, nek sve i dalje bude školski
Joss ČESTITKE NA MALENOJ PRINCEZI
i još puno kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve jer sam ovih dana malo napol pa nemrem sve polovit
A ja imam jedno pitanje i ne znam gdje bi ga ugurala a ne bi htjela otvarati posebnu temu...
Ja moram koristiti utriće 3x3 dnevno...e sad, kaj mislite, da li bi ja ove popodnevne mogla popiti jer mi nikak nije zgodno tu po WC-ima na poslu to stavljat( ja to jednostavno stoječki ne znam stavit, ubite me :(...
Ne znam dal bi se jako smanjilo njihovo djelovanje ako bi ih popila, a ne stavila???
HELP !!!
pusa svima
bab, draga, bolje je djelovanje ako se stavlja vaginalno, ali to ti nema smisla ako ne mozes bar 20ak min odlezati... slobodno popij, ali ocekuj da ce te posteno zavaliti - na mene to djeluje jace od bilo koje tablete za smirenje....
pusa svima!!!
draga trudnice, hvala Ti na pomoći..da, naravno, nemrem ležat, al onda će bit krasno kad mi šef uđe u sobu a ja odvaljena od 3 utrića...hehe, baš me zanima kak bu to izgledalo :)
Bab ja isto na poslu popijem, ali 2 utrića i totalno me omame, kao što je frka napisala, kao da sam popila tablete za smirenje:lol: ne mogu ni zamisliti šta bi tek učinila 3 utrića...
Vesnare, ja bum ti rekla popodne kak je to izgledalo...oko pol 3 ih pijem i već se veselim blago telećem pogledu :)
Blago mojoj cimerici u sobi...još k tome curu ni ne poznam, danas je došla prvi dan tak da joj ni nemrem baš odmah sve u detalje ispričati šta, kako i zašto. A nek si i ona misli...hihihi...
Frka, znači nizak tlak, a ??;-)
hehehe.... mislim da bi danas i ja voljela par utrića da me zavale na jobu... vratila se nakon dva tjedna godišnjeg i ima cca 100 mailova za odradit :)
Cesto se naglasava kako je potrebno odlezati nakon vaginalnog stavljanja utrica ali ja na temelju vlastitog iskustva ne mislim tako. Do sada sam vec puno puta koristila Utrogestan vaginalno (osim u postupku i vise ciklusa zbog predmenstruacijskog spottinga) i nikada nisam nakon toga odlezala. Utrogestan je svaki put djelovao.
A sto se oralne primjene tice potvrdjujem da i mene posteno omami i uspava sat-dva nakon sto ga popijem i to traje nekih pola sata ili malo vise.
ma meni je problem što ja to stojećki ne mogu dosta duboko stavit i onda čim sjednem, pola mi iscuri van. Jedino da dio popijem, a dio stavim pa kak bu bu. A nakon posla još moram do grada i ne bude baš zgodno ak bum ko drogirana... i sad zbilja nisam sama pametna kaj da napravim.:roll:
E da, jeste vi primjetile par dana nakon ET-a da je unutra kao malo manje mjesta?? Ne znam kak bi to baš točno opisala, ali baš tak imam osjećaj kod stavljanja utrića... sorry ak je pitanje malo bedasto?!
A jesi probala tako da dok stojis jednu nogu dignes (na wc skoljku)? Ono sto iscuri ja mislim da je visak. Jer primjetila sam da i meni ponekad dio iscuri, a ponekad uopce ne i prateci taj "fenomen" dosla sam upravo do takvog zakljucka da iscuri ono sto tijelo ne moze apsorbirati. Uostalom cak i u uputama pise da pospanost/vrtoglavica kod oralne primjene nastaje opcenito zbog predoziranja!
Ma ko da sam znala da ćeš mi reći za tu "pozu" :)
Ipak sam ih odlučila stavit i baš sam tako napravila i mislim da će biti OK.
Sad sam se izvalila u stolcu u poluležeći položaj i tak bum provela neko vrijeme.
Ma dobile budu moje mrvice navečer onu poštenu dozu utrića, a do tada im valjda ništa ne bude, ako malo usfali.
Fala curke na svim savjetima :-*
Joss od srca čestitam :-D
Svima šaljem :kiss:!
jutro !!!!!!!!!!
poslužujem :coffee: pa se poslužite
bugabo da se lijepo ugnijezde i ostanu do kraja kod mamice
AnneMary ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dosta folikula i js
marti_sk draga drži se !
beba2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno js
andreja avartar je :zaljubljen:
venera 21:heart:
andream draga :kiss:
Vesnare,nina09,diabolica,Vinalina,Rozalija,Ginger, Fatamorgana,ines31,
adriana_d,pčelica2009,anana1,Blekonja,Karla1980,F rka,angell,
Coolerica,Amly,Željana,osijek,enya22,kika84,Natal ina,Venera21,
Sandrić,Evelin,issa11,marti78,mimi81 i sve druge trudnice šaljemo vam veliku cmoki :kiss:
čekalicama i vadilicama ß puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za iščekivanje i za ogromne ß
najviše ~~~~~~~~~~ za kučne radinosti
tužnicama ogromni virt.zagrljaji
ma jednostavno evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~ za kaj vam god treba pa se poslužite
veliki cmokič svima od M&M
u četvrtak punkcija!
cure , evo , dobili smo jučer 7 js, rekla sam da oplode 3. primile su se u četvrtak je transfer:-D:-D:-D:-D
beba2 super a sad šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~ za super oplodnju i vračanje mamici na čuvanje ;) ;)
AnneMary za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~ za punkciju i puno js a onda tulum u labu :)
beba2, sretno :heart:
beba2, sretno u četvrtak i nek mrvice ostanu dugo s tobom :-*
Anne Mary, Beba2 SRETNO DO NEBA!!!!!
AnneMary i Bebe sretno u četvrtak. AnneMary mnoštvo vibri za puno kvalitetnih js, a Bebe da se mrvice ugnijezde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Danas test pozitivan u četvrtak beta...
Vesnare, imaš pozitivan test :)? U niskom sam startu za skakanje u visine u četvrtak :)!!!
Ja tu i tam ko padobranac,ne mogu vas poloviti,što novih što starih,pa svima za sve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Vesnare,super,to je to,i još za četvrtak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:angel:
Pusek svima,za dugo toplo,plodno ljeto:kiss:
Vesnare~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivan test i još pozitivniju betu. Sretno!!!
Anne Mary, Beba2 SRETNO !!!!!
Vesnare~~~~~~~~~~za dobru betu!
Vesnare, to je to, biti će to velika teta beta!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~!!!!!
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart :!!!!!
Vesnare ocekujemo veliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Vesnare JUPI!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! daj da malo poskočim za tvoj plusek :-D :-D :-D
Vesnare jeeeeeee za + :-D:-D i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ za ogromnu ,ogromnu ß od :heart:
vesnare ČESTITAM i ovdje :-D:-D:-D, vjerovala sam da ćeš nam brzo uspjeti!
vesnare bravo za plusić..beta će samo potvrditi, ali ne škodi malo ~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku brojčicu :klap::-D:-D
Tooooooooooooooooooo Vesnare, držim fige za četvrtak! :-D